Ablam saçma sapan bahaneyle kocasına küstü üç çocuğuyla geldi 1,5 yıldır. Şimdi de barıştılar, gitmeden önce ben kötüye çıktım?

Acıdım, kendi evliliğim pahasına ona destek çıktım. O bize gelince kocamla aramız bozuldu ve boşandık. Kadını üç çocuğuyla besledim, gözünü ameliyat ettirdim, boşanırım defi avukat ücretini ödedim vs. Benim tek çocuğum var o da otizm hastası, İstanbul’a doktora arabayla gideceğim ablamların da evi orada, dedim madem barıştınız evinize döneceksiniz beraber gidelim çocuk tek arabada durmaz ben de kullanamam. Dedi hayır bizi kocam gelir götürür :). Kızdım dedim ne güzel kullandın beni şimdi barışınca ben gereksiz mi oldum bu nasıl bir şey? Bana her gün koyun kesip beslemiş gibi konuşma demez mi? Bu nasıl nankörlük arkadaşlar? Oğluna dedim sen gel bari yanımda, annem müsade etmez dedi çocuk. Ağlamaktan sakinleşemiyorum. Akış berin ne yapayım?
Ablam saçma sapan bahaneyle kocasına küstü üç çocuğuyla geldi 1,5 yıldır. Şimdi de barıştılar, gitmeden önce ben kötüye çıktım?