Ablama geri görüşlü kocasını ve çocuğunu alıp git dediğim için sorun ben miyim?

pazar sabahı ben herkesten önce uyanmıştım annem zaten aşırı sinirliydi odamı süpürüyordu bende can sıkıntısından kedimi taradım ama unuttuğum bir şey vardı benim pijama takımım tamamen siyah bu yüzden heryerime kedi tüyü gelmişti bende sadece tişörtümü çıkarttım çünkü altımda hiç tüy gözükmüyordu. Daha sonrasında annem ablamlarin geliceğini söyledi.(ablamın yeni doğmuş bir çocuğu var) ablamlar bize geldi oturduk ve kahvaltı sofrasında konu açıldı ben eniştemin kuzeniyle aynı okulda okuyordum. Kuzeninden bahsediyordu bende kuzeninle biz Instagramdan konuşuyoruz dedim ve okul hakkında konuştuğumuzu belirtemeden babam beni aniden susturdu ama anlamadım. Neyse sonra ben herkesten önce yiğenimin yanına gidip uzandım onunla oyun oynadım kucağıma falan aldım yarım saat sonra ablam odama aniden gelip benim pis olduğumu söylemeye başladı niye diye sorduğumda kedimin tüylerinin yatağa yapıştığını ve çıkmadığını bu yüzden kedimi sahiplendireceğini söyledi ona böyle bir hakkı olmadığını onun bu evde yaşamadığını söyledim bana canım dedi o anki sinirle ablama ozaman gelme bir daha bu eve dedim. Sonra oda bana koz olarak hayat kadını olduğumu çünkü Instagramda erkeklerle yazıştığımı söyledi bende ona geri görüşlü kocan senin beynini yıkamış onuda buraya getirme dedim ve tüm ev halkı (babam annem) bana bağırdı. ( Erkeklerle konuşmuyorum sadece 3-4 erkek arkadaşım var) annem bana burası ablanın evi diye bağırdı ablam bizle yaşamıyor ve ev üstüne değil nasıl onun evi oluyor?

Ablama geri görüşlü kocasını ve çocuğunu alıp git dediğim için sorun ben miyim?