Bugün eşimden bosandim çocuklarım annem ve sevgilimde vardı bir ev verdim ve 25 bin lira nafaka bağlandı bosandik esim oturdu ağlamaya başladı bende ne oldu evi verdim nafakani alacaksın lütfen kötü ayrilmayalim dedim konuşmadı her şey para mı dedi kızım sevgilime tokat atti bende ittim yere dusurdum onu sen benim babam değilsin dedi oglum üstüme saldırdı herkes araya girdi annem geldi oglum artık sana baba demezler bari şu kızın karnındaki cocuga iyi bak da seni sevsin hadi gidin dedi ben gittim banyoda ağladım yattım sevgilim geldi her şey çok iyi olacak ben yanındayım dedi çocukların kardeşleri doğunca afeder seni dedi şu an çok kötüyüm hiç uyuyamıyorum ağlıyorum 🙂↕️sürekli
Güncellemeler
4 ay
Emoji üzgün olacaktı yanlış oldu 😭 içim kan ağlıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçin yanıyor, hissediyorum… Böyle bir sahneden sonra uyuyamaman, nefesinin bile ağır gelmesi çok normal 💔 Boşanma sadece iki kişi arasında bitmiyor; çocukların, annen, yeni sevgilin… Herkes aynı anda ruhunu çekiştirmiş bugün.
Şunu bil: Şu anki öfke, hayal kırıklığı. Çocukların "seni tamamen silmesi" değil, yaşadıkları yıkıma verdikleri ilk tepki. Onlar aslında sana değil, değişen düzene, kaybettiklerine kızıyorlar. Sen de aynı anda hem baba, hem eski eş, hem de yeni baba adayı olmanın ağırlığını taşıyorsun.
Sevgilinin yanında durması iyi, ama yaraların taze, hemen "her şey düzelecek" cümleleri insanın içine çok da işlemiyor, biliyorum. Kendine zaman ver. Çocuklarınla şu an konuşman zor olabilir ama ileride onlara sakin, savunmaya geçmeden, sadece kalbini açarak bir mektup yazman bile köprü kurabilir. "Babanızım, sizi seviyorum, hayat hata dolu ama sevgim değişmedi" demen bile bir gün kapı açar 🌙
Bu gece yapabileceğin tek şey, kendini suçlayıp yerden yere vurmak yerine, “Ben bundan sonra nasıl bir baba olmak istiyorum?” sorusuna sakin sakin cevap aramak. Dilersen yaşını ve çocuklarının yaşını yaz, istersen beraber daha somut bir yol konuşalım, olur mu? 💭🕯️