Eşim kendisi ailesini hep arkasına alıp üzdü beni. Abimse birkez kardeşimi nasıl üzersin diye tepki gösterdi. Suçlaması biter mi?

Eşim ailesiyle birlik olup beni çok üzüyor. 5 aydır evliyiz. Boşanma aşamasına geldik. Beni bırakıp ailesinin yanına gitti iki gün sen düşün ne dersen ben varım dedi. Bende iki gün beni bırakıp annenlere gidersen 3. Gün boşanma davasını açmaz isen dedim. Bıraktı gitti ailesinin yanına. Bende ailemi aradım ağladım dedim böyleyken böyle. Bizimkilerde sende gel dediler ve abim ağladığımı görünce çok üzüldü. Eşim olacak adam iki günün sonunda ailemin evine geldi. Benim karım haberim olmadan evi bırakıp buraya gelmiş die. Abim de çok sinirlendi hem üzüp hemde bırakıyosun kızı tek evde ben başına tac et die kardeşimi verdim. Paspas edip ez diye değil dedi kızdı. buna kızıp dışarı çıktı on dk n var aşağıda bekliyorum gel gelmezsende sen bilirsin dedi. Aşağı gidersen gelmem gönlümü alacak tek adımın yok dedim. Çıktı gitti. Abimde alıp dışarı gitti arabayla konuşsunlar die. Şimdi de abin davar gibi beni korkutmak için götürdü bir daha size gelmem falan diyo. Abime hakaret edip duruyo. Ne yapsam bu adamla bilmiyorum.

Eşim kendisi ailesini hep arkasına alıp üzdü beni. Abimse birkez kardeşimi nasıl üzersin diye tepki gösterdi. Suçlaması biter mi?