Ablam eşime sarhoş deyince ben de ona en azından Benim kocam beni kendi ailesine hizmetçi yapmadı senin gibi dedim şimdi ağlıyor?

Ablam 7 ben 3 yıldır evliyiz Benim eşim Avrupa kökenli olduğu için alkol almayı fazlaca sever ama işini sosyal ilişkilerini falan asla etkilemez ablamın eşi hiç içmez ama ablama hiç değer vermez günah diyor doğru günah da ablam 6 yıldır evin hizmetçisi kaynana kayınpeder bak evlerini temizle yetmez eltisinin çocuklarına kadar hizmetçilik yapar bir konuda ablamla tartıştık zaten Sen gidip bir sarhoşla evlendin dedi bana Ben de en azından Benim kocam beni Senin gibi elalemin kapısında hizmetçi yapmadı kendi ailesine beni kullandırmadı o yüzden kusura bakma dedim başladı zırıl zırıl ağlamaya krizler geçirmeye o bana sarhoş ile evlisin deyince ben ağlamıyorum da ağzının payını verince o neden ağlıyor biz mesela bayramda ailelerimizin bayramını kutlayıp direkt tatile gideceğiz ablam kaynanasının evini temizleyip tatlılarını yapacak oh olsun

Ablam eşime sarhoş deyince ben de ona en azından Benim kocam beni kendi ailesine hizmetçi yapmadı senin gibi dedim şimdi ağlıyor?