Sevgilim bana "Ne zaman evleneceksin yaşın geldi geçiyor" dedi, ne demek bu?

Merhaba arkadaşlar. Benim 1 yıllık bir ilişkim var. Ben 27 yaşındayım ve kız arkadaşım da 23 yaşında. Ve onu çok seviyorum evlenmeyi de düşünüyorum fakat malum ülke şartları belli ve ben de asgari ücretli bir işte çalıştığımdan dolayı şu an ne düğün yapacak ne de ev kuracak durumum var zaten ailemle aldığım ev için kredi çekmiştim ayda 2.600 TL kredi ödüyorum ve 10 yıl sürecek bu kredi borcu neyse. Kız arkadaşım da kıytırık geleceği olmayan bir 2 yıllık bölüm okudu. Mesele şu. Geçen buluştuğumuzda bir arkadaşın düğünü olacağımı söylediğimde bana : Sen ne zaman evleneceksin ya yaşın geçiyor dedi. Ben dondum kaldım çok
ve şunu dedim. "Ne demek ne zaman evleneceksin bu nasıl bir soru, biz evleneceğiz" deyince bana biraz gayri ciddi tarzda Hıı evet dedi. Bu çok kafama takıldı. Sen ne zaman evleneceksin derken ikimizi kastetmediği çok belliydi pff
Acaba evlilik düşünmüyor mu? beni seviyor ama bu kadar ciddi düşünecek kadar da değil mi yoksa🤔? Bir de ona sık sık görücüler geliyor of, ya birine evet derse 😔
Sevgilim bana "Ne zaman evleneceksin yaşın geldi geçiyor" dedi, ne demek bu?