" 35 yaşına kadar evlenmezsem seninle evlenirim " ne demek :D :D?

Bunu karşısındaki erkeğe şaka yollu söyleyen birçok kadın olduğu görüyorum. Demek istiyor ki :

" Sen şimdi sağlayıcı iyi çocuksun, bende daha genç ve güzelim. C*nsel değerimin doruklarında (18 – 25 yaş) o yakışıklının kucağından, bu yakışıklının kucağına atlayım. Sonra hala kalan gençliğim ve güzelliğim ile (26 – 32 yaş) senden daha iyi bir keriz arayım. Artık gençlik ve güzellik gittiğinde de yalnız kalırsam , kendimi ve hatta varsa yakışıklı birinden yaptığım çocuğu da sana kakalamayı planlıyorum. Senle de çocuk yapabiliriz. Sen de garibim sevinirsin “bakın sabrettim sonunda kızı ben kaptım” diye kendini avutursun … Sonra işte yeterince evli kalınca, seni boşarım. Kendime nafaka, çocuklara da çocuk destek parasını alırım, hayatıma bakarım. Sen de beni finanse edersin.”

Bu lafı söyleyen kadınlar, 20li yaşlarında yüzlerine bakmayacakları, kendisi kötü çocuklarla h*rdcore seeks yaparken ellerinde çiçekler, kapısında sırıl sıklam bekleyen adamlarla, 30larında evlenirler. Bu adamlar da salak salak “bakın son gülen ben oldum” diye böbürlenirler :D

Bu erkeklere siz de acıyor musunuz :D
" 35 yaşına kadar evlenmezsem seninle evlenirim " ne demek :D :D?