Teşekkür ederim @elifycdg
Evlenmenin yaşı olur mu?
Teşekkür ederim @elifycdg
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence insan sırf yaşı geçiyor diye ya da evlenmiş olmak için evlilik yapmayı doğru bulmuyorum. Bence insan kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman evlilik yapar.
27 Ocak, 2023 Cuma Saat 02.00
Yasal şartlar çerçevesinde olduğu sürece sıkıntı yok bence ancak ancak olur seçeneğini işaretledim sebebi de işte yasal çerçeve dışına çıkılmaması için.
Hem olur hem olmaz. Gerçekçi olmak gerektiğini düşünüyorum 30'u 35'i geçince insanlar artik yaş geçiyor diye hizlica evlenmeye çalişiyor ve yanliş seçimler olabiliyor yahut da hayatin orta-son kisimlarinda durgun zamana denk geliyor. Bende evliliğe şu an uzak bakan biriyim ve pek evlilik insani değilim ama gerçek bu. Bence min. 24-25 yaştan sonra evlenmeler olmali. 28'e kadar ideal bence. Fazlasi biraz sıkıntı
Mesela ben 32 yaşındayım bedensel engelliyim emekli olman için bir şeyim kaldı servisi olan bir iş bulamadım devlete de atanma sıkıntı yani şimdi nasıl iş bulacaksın ki ya da nasıl evlilik yapacaksın,? Hayırlı insan önemli
Evlenmenin yaşı olur mu hiç. İnsanın karşısına istediği gibi biri ne zaman çıkarsa ve bu kişiyle hayat geçirilebilir diyorsa o zaman evlilik olur. Yaş geçiyor diye yapılan evlilikleri doğru bulmuyorum yalnız herkesin kendine göre haklı bi sebebi var. O yüzden eleştiremiyorum
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️GeceMuhafızı
Cevap
11Cevap
bence de oturup düşünmeli ve evet ben hazırım denmeli yaş sınırı da 18 olmalı o bile erken ama ben olgunlaştım sağlıklı düşünebiliyorum deniyorsa olur ilerleye yaşlarda da evleneyeimde ne olursa olsun kafası var genelde erkeklerde onlar prosedür gereği gibi bakıyolar seviyorsnn tamamdır
Olur. 20-30 arası idealdir. 30'dan sonra mecburiyete biniyor biraz ve sonuncunda genellikle çok da iyi evlilikler çıkmıyor.
Fotoğrafı çok beğendim ya, çok güzel🥰
Teşekkür ederim
Mesela ben 32 yaşındayım bedensel engelliyim emekli olman için bir şeyim kaldı servisi olan bir iş bulamadım devlete de atanma sıkıntı yani şimdi nasıl iş bulacaksın ki ya da nasıl evlilik yapacaksın,? Hayırlı insan önemli
Aynen
Evlenmenin yaşı olmaz ne zaman kendini bu sorumluluğa hazır hissediyorsa insan ve gerçekten bunu istiyorsa evlenilebilir bence.
Mesafeli davranan birisine nasıl davranmalıyım? ↗
Fikrini merak ediyorum
Bekarken yapılabileceklerin bir çoğu evli iken yapılamaz o nedenle beklemeli…
Kesinlikle katılıyorum insanlar evlendikten sonra hayatı bitiyor
Kadınlar için en geç 28 erkekler için 40 olmalı.28e kadar evlenemeyen kadınlar 30a geldiğinde depresyona girip yanlış secim yapıyorlar. Çocuğu doğurup ayrılıyorlar sonra.
Olmaz kişi ne zaman gerçek aşkını sevdiğini bulursa o zaman evlilik doğrudur
Olmaz tabiki ama çocuk sahibi olmak isterse o ayrı
66 oldum 80 e kadar beklerim
Hayır sanmıyorum
Bana göre evlenmenin bir yaş aralığı yok
İsteyen istediği yaşta evlenebilir
Bence olur.
Olmaz
tabiki de olur
Evet olur
asla