Aynen bence 25 ya da 30 yaş evlilik için en uygun yaşlar diye düşünüyorum ben. 25 ten önce evliliği ben şahsen olumlu bulmuyorum. En azından olgunluğa erişmek lazım evlenmek için.
Teyzelere göre zaten 18 e girer girmez evleneceksin. Bence 25 ya da 30 dan önce evlilik olmamalı diye düşünüyorum. Yani en azından olgunluğa erişmiş olursun o yaşta.
evliliğin bir yaşı yok. 25'te evlenirsin 35'te boşanırsın... Önemli olan yalnızca aşık olduğun için evlenmemek yani aile, çevre, kültür, gelenekleri vs her şey çok önemli. Sürekli dışarıda gezen ama o yapmıyor tarzı biriyse bile zaman geliyor arkadaşlarının daha beteri olabiliyor.
Aynen katılıyorum. Ama bence 20 ve altında evlenmemek lazım çok bence erken 20 yaşları evlilik için. En güzel evlilik yaşı bence 25 veya 30 diye düşünüyorum ben.
Aynen öyle bencede 25 ten sonra evlenilmeli diye düşünüyorum. 25ten önce evliliği şahsen ben olumlu bulmuyorum. Yani geç olması aslında çok daha iyi diye düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence 25 yaş olabilir. ya da 30 yaş
Aynen bence 25 ya da 30 yaş evlilik için en uygun yaşlar diye düşünüyorum ben. 25 ten önce evliliği ben şahsen olumlu bulmuyorum. En azından olgunluğa erişmek lazım evlenmek için.
Elbette vardır kendimden sadece 1 yaş küçük olarak da 3 yaş en fazla daha fazla ne aşağı ne yukarı çıkmam
1 yaş büyük
Hayır herkes istediği yaşta evlenebilir ama kadınlar çocuk isterse 40 yaşından sonra riskli olur doğum için.
Aynen herkes istediği yaşta evlenebilir. Şahsen ben 25 ten ince evliliği pek olumlu bulmuyorum. Bence evlilik yaşı 25 veya 30 olmalı diye düşünüyorum.
T. C teyzelerine göre 25 yaş bilemedin 27 olmalıdır. fjfjf Kuzum yaşamını T. C teyzelerine ya da T. C tabularına göre mi yaşacaksın?
Teyzelere göre zaten 18 e girer girmez evleneceksin. Bence 25 ya da 30 dan önce evlilik olmamalı diye düşünüyorum. Yani en azından olgunluğa erişmiş olursun o yaşta.
evliliğin bir yaşı yok. 25'te evlenirsin 35'te boşanırsın... Önemli olan yalnızca aşık olduğun için evlenmemek yani aile, çevre, kültür, gelenekleri vs her şey çok önemli. Sürekli dışarıda gezen ama o yapmıyor tarzı biriyse bile zaman geliyor arkadaşlarının daha beteri olabiliyor.
Kişiye göre değişir
Ama erkekler 25-35
Bayanlar 20-30
Aynen katılıyorum. Ama bence 20 ve altında evlenmemek lazım çok bence erken 20 yaşları evlilik için. En güzel evlilik yaşı bence 25 veya 30 diye düşünüyorum ben.
Tabi ki de ya da akılları bir şeyleri tartmaya yetmeli
Bence 25 yaştan sonra evlenilmeli tabi kişiye göre de değişir
Aynen öyle bencede 25 ten sonra evlenilmeli diye düşünüyorum. 25ten önce evliliği şahsen ben olumlu bulmuyorum. Yani geç olması aslında çok daha iyi diye düşünüyorum.
Evlenmenin alt sınırı aşıldığı takdirde iyice yaşlanıp akıl baliğliği kaybedene kadar her yaşta evlenilebilir.
Tabiki istediği yaşta evlenebilir herkes aşkın kapıyı ne zaman çalacağı belli olmaz
Bence vardır benim açımdan 50 yaşına kadar bekar kalırsam evlenmem yani
Evlenmenin yaşı vardır demeyelim de evlenme yaşının alt sınırı var diyelim
yoktur ya ne alaka var diyenler ne yaşıyor. d
Var. Aklı yerinde olmalı.
Doğru kişi doğru zaman vardır.
Yoktur bence.