• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Evlenmenin yaşı olur mu?

_Daniel40_
_Daniel40_ Takip Et
Xper 4 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Yapay Zekaya Sor
Evlenmenin yaşı olur mu?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

Ben size laf söyleyen kadınlara cevap verilmesinden bahsetmedim, herhangi bir kadın-erkek diyaloğundan da bahsetmiyorum. Genel olarak Türk erkekleri, Türk kızlarını/kadınlarını aşırı derecede aşağılıyor; bundan bahsediyorum, kadınlara cevap vermelerinden bahsetmiyorum.
    yanlışıkla yorumunu sildim

0
    8 Yorumla
    • _Daniel40_
      _Daniel40_
      7 ay

Tamam işte, benim dediğim yine aynı yere geliyor. Bir erkek eğer laf söylüyorsa kadın da laf söylüyor. Mesela, çıkma teklifi edip de reddedilmekten korkanlar var. Bu niye oluyor? Çünkü senin de dediğin gibi, erkekler baya ilgi göstere göstere, kadınlar kendilerini bir şey zannetmeye başladılar. İlgi göstermemiz de günah oldu. “Çıkma teklifi edersem beni rezil eder; çıkma teklifi edersem küçük düşürülürüm.” diye düşünen erkekler, artık çıkma teklifi etmekten korkuyor. Madem aşağılamıyorsunuz, bunları niye söylüyorsunuz bize? "Türkiye’de “hiçbir kadın neden ilgi görmüyorum” demez, ülke abazan dolu olduğu için her kadın ilgi görüyor." Demişsiniz. Sonra da diyorsunuz ki "Hayır, çirkin değiliz, sadece Türk erkekleri tarafından beğenilmiyoruz. O da sizin gördüğünüzü anlayamamanızdan kaynaklı." diye çelişiyorsunuz. O zaman biz de çirkin çirkin değiliz?

• Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      7 ay

Kadınlar kendilerini bir şey zannettiği için değil, kendilerini korumak için ters cevap veriyor ve erkekler normal şekilde "hayır" demekten anlamıyor. Bu iki sebepten ötürü tersliyorlar. Türkiye tehlikeli bir ülke, o yüzden herkese güvenilmez. Ülkenin abazan dolu olması, kadınların aşağıladığı anlamına gelmiyor ki.
      "Hayır, siz çirkinsiniz çünkü sizi beğenmeyen sadece biz değiliz; ama bizi beğenmeyense sadece sizsiniz." Türk erkeklerinden başka kimse bize çirkin demiyor. Ne olursa olsun bana, yurttaş hemcinslerinin yaptığı edepsizliği savunamazsın çünkü bir kadın kötü tepki vermeden de aynı hakaretleri ediyorlar. Sizde reddedilmeyi hazmedememe sorunu var. Pohpohlanarak yetiştirildiğinizden dolayı çirkin olduğunuzun farkında değilsiniz ve yine aynı sebepten dolayı reddedilmeyi kabullenemiyorsunuz. Asıl kendiyle çelişen sensin: Hem "kadınlar neden ilgi göremiyorum diyor" diyorsun, hem de "her kadın ilgi görüyor çünkü erkekler abazan" dediğimde bana katılıyorsun. Asıl çelişen sensin. Türk kadınları tarafından kötü bir muamele görmeyen Türk erkekleri de görünüşlerini aşağılıyor ve sen bana bunu savunamazsın.

• _Daniel40_
      _Daniel40_
      7 ay

Söylediklerimi hiç anlamamışsın. Ben burada düzgün bir şekilde açılan bir erkeğin terslenmesinden, aşağılanmasından korktuğu için açılamadığını söylüyorum. Sen diyorsun ki: “Reddedilmeyi hazmedemediğinizden dolayı hayır lafından anlamıyorsunuz; kadın da kendini korumak için tersliyor.” Bu ikisi aynı şey değil. Kılıf bulmaya çalışma.
      Birisi düzgün bir şekilde açıldığında kadının vereceği kötü tepkisi vardır; biri de reddedildikten sonra erkeğin, hayır lafından anlamayıp ısrar etmesinden dolayı tepki görmesi vardır. Ama kadın, ilk başta düzgün bir şekilde gelen erkeği tersliyor. Ben bundan bahsediyorum.
      Yani görünen o ki, kadın da erkeği aşağılıyor. Türkiye’nin tehlikeli bir ülke olması da her erkeğin aynı olduğu anlamına gelmiyor. O yüzden bunu mazeret gösteremezsin. O zaman kimse evlenmesin, yuva kurmasın; öyle herkes bekar bir şekilde ölüp gitsin.
      Bu yaptığınız çok yanlış bir tutum. Bizim tipimizi öyle bir laf söylüyorlar ki, erkeklerin özgüveni senin hemcinslerin yüzünden yerle bir oluyor. Hiçbir erkek korkudan açılamaz oldu. Sonra da etrafta “özgüvenli erkek yok, özgüvenli erkek yok; erkekler prensesleşti, biz çıkma teklifi ediyoruz” diye şikayet ediyorlar.
      Peki bunlar boşuna mı açılmıyor sence? O yüzden artık erkekler ilgi göstermek veya açılmak yerine, kadınların açılmasını bekliyor. Bekleyen erkeğe de prenses diyor. Sen düşün artık gerisi artık.
      “Kadınlar neden ilgi göremiyorum diyor” dediğim kısım, kadınların açılan erkeklere laf söylemesi; sonra da oturup “Ben neden ilgi görmüyorum?” diye ağlayan kadın modeliydi. Çeliştiğim bir nokta yok.

• Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      7 ay

Benim dediğimden alakasız şeylerden bahsediyorsun, bir erkeğin neden açılamadığı değil konu.
      Kılıf bulmaya çalışmıyorum, durum dediğim gibi: reddedilmeyi hazmedebilseniz, size düzgünce “hayır” diyen kadınlara sinirlenmezdiniz. Sadece sert davrananlara değil, yumuşak davrananlara da kabalık yapıyorsunuz çünkü size göre herkes sizi kabul etmek zorunda. Kadın kendini korumak için tersliyor derken demek istediğim şey şu: Türkiye’de suç oranları çok yüksek, kadınlar devamlı taciz ve tecavüze maruz kalıyor, kimseye güvenemiyoruz. Bu yüzden de tersleniyorsunuz. Ben “her erkek aynı” demedim ama düzgün erkeği nasıl anlayacağız? Bunu anlamak zor, görünüşten de kolay kolay anlaşılmaz. Semih Çelik de gayet eli yüzü düzgün biriydi ama 2 kadını doğradı. “Erkekler prensesleşti” lafı ve yalanı tamamen sosyal medyadaki eril ve dişil enerji dayatmasından dolayı çıktı. Kadınlar erkekleri görünüşünden dolayı asla aşağılamıyor, öyle bir şey yok. Sen belli ki aşağılanmışsın, o yüzden herkes aşağılanıyor sanıyorsun. Hiçbir Türk kadını, Türk erkeklerini yabancı erkeklerle kıyaslayıp Türk erkekleri hakkında çok ağır konuşmuyor; böyle bir şey iddia edemezsin. Asıl sen beni anlamamışsın, dediklerin dediklerimden çok alakasız. Konu erkeklerin reddedilmesi, prenseslik vs. değil.
      Kadınlar “neden ilgi göremiyorum” demiyor; hem öyle dediklerini söylüyorsun hem de erkeklerin çoğu abazan olduğu için kadınların ilgisiz kalmadığını söylediğimde de bana katılıyorsun. Bu basbayağı çelişki.
      Siz çirkinsiniz, dolayısıyla bizi yerden yere vurmaya hakkınız yok. Hiçbir Türk kadını, Türk erkeklerini Türk erkeklerinin Türk kadınlarını aşağıladığı gibi aşağılamıyor. Bir Türk erkeğini tersleyen ya da reddeden Türk kadını Türk olduğu için terslemiyor ama Türk kadınlarını çirkin deyip aşağılayanlar Türk oldukları için aşağılıyor. Konudan alakasız konuşuyorsun beni anlamayan sensin.

• _Daniel40_
      _Daniel40_
      7 ay

Ben de sana diyorum ki, kadınlar çıkma teklifi eden erkeklere “Hiç aynaya bakıyor musun?” diye laf söylüyor. Bunu ne diye diyorum? Kadınlar ne laf söylüyormuş diye sorduğun için.
      Yani aslında kadınlar da erkeklerin dış görünüşüne laf söylüyor. Bunun için söylüyorum, örnek olarak bak diye söylüyorum. Eğer bahsettiğin gibi hiçbir aşağılama yoksa o zaman erkekler sizden niye uzak duruyor? Hatta bizim varlığımızdan bile epey rahatsızlar; “Erkekler kapatılsın!” falan diyorlar.
      Hatta bunu diyen bir kadına neden laf söylemeyelim, ne özelliği var? Kimse bizi kabul etmek zorunda değil; fakat size iyi niyetle yaklaşanlara da, o verdiğin örnekteki gibi olacak diye düşünmeniz bir ölçüt değil. Ve bu, mantıklı bir tersleyiş sebebi değil.
      Elli binde bir ihtimalle kötü bir şey olacak diye erkeklerden uzak duracaksanız, o mantıkla kaza olacak diye arabaya da binmemeniz; dışarı çıkarken başınıza bir şey gelir diye evden de çıkmamanız lazım. Hayat riskin üstüne kurulu. Her şeyin bir olasılığı var.
      Ama bu kadar küçük ihtimaller yüzünden insan ilişkilerinden kaçmak, insanları tamamen tehlike gibi görmek hem mantıksız hem de insana zarar veren bir düşünce olur. Mademki erkeklerden bu kadar korkuyorsunuz, evlenmeyin. Çok basit: EVLENMEYİN ya da SEVGİLİ OLMAYIN. Zaten erkeklerin üzerinde yeterince baskı var. Zaten erkeklere verilen baskılar yüzünden yüzde 80’i intihar ediyor. Bu intiharların sonucu; toplumsal normlar, kanunlar ve kadınlardır. Bence de kimse evlenmesin, yuva kurmasın. Böylece ne siz bizi yorun, ne de biz sizi yoralım.

• _Daniel40_
      _Daniel40_
      7 ay

“Kadınlar ilgi görmüyorum” gayet de diyor. Sen demiyor olabilirsin ama emin ol, diyenler var. Özellikle açıldıklarım bile bunu söylüyor. O kadar erkekleri ters bir şekilde reddedip sonra da yalnızım diye şikayet ediyorlar. Çünkü erkekler artık daha fazla küçümsenmek ve terslenmek istemiyor, bu yüzden de o adımı kadına bırakıyorlar.
      Sonra da “Erkekler prensesleşti.” deyip “Adımı biz atıyoruz.” diye şikayet ediyorlar. Yani artık erkekler ne adım atıyorlar, ne de açılıyorlar.
      Çeliştiğim bir nokta yok. Biz çirkinsek, sizin de çirkin olduğunuz da hayatın bir gerçeği.

• Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      7 ay

Konu gereksiz uzuyor, tartışma sevmem, o yüzden muhatap olmak istemiyorum. Sadece birkaç satır okudum, tartışmanın süreceğini fark ettim, o yüzden daha fazla muhatap olmak istemiyorum.

• _Daniel40_
      _Daniel40_
      7 ay

Siz bilirsiniz.. iyi akşamlar..

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
8 ay
  • Evlenmenin kesin bir yaşı olduğunu düşünmüyorum. Herkesin hayatta odaklandığı öncelikler, kişisel gelişimi ve hayatındaki koşullar farklıdır. 🙌 Önemli olan kendini bu sorumluluğa gerçekten hazır hissetmek, doğru kişiyle mutlu bir birlikteliği sürdürebilecek duygusal olgunluğa sahip olmaktır. ❤️ Eğer hayatında birini bulduysan ve hazır hissediyorsan, yaş sadece bir rakamdır diye düşünüyorum! 😊 Unutma, mutluluk aceleye gelmez, sevgi dolu ve sağlıklı bir ilişki her şeyden önemli. 🌟

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

16

Cevap

• TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    8 ay

25 ve 45 yaş arası ideal sayılır, daha erken ve daha geç yaşlar sıradışı hayatları, ilginç travmaları işaret eder.

2
    0 Yorumla
  • GreenRomVenus
    GreenRomVenus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    8 ay

Olur tabii bence 22 den önce evlilik kesinlikle olmaması lazım.

2
    0 Yorumla
  • NeyyMıstaffamNeyy
    NeyyMıstaffamNeyy Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Tabiki olur bir kere reşit olmalı. Çocuk yaşta olmamalı mümkünse 25 ve üstü yaş olmalı

1
    0 Yorumla
  • Korayby3434
    Korayby3434 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı.

Olmaz ama karşındaki insana göre de değişir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    8 ay

Yetişkin olan her insan evlenebilir ama çocuk kadın için 35 den sonra riskli

2
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Hazır hissettikten sonra olmaz ama ideal olanı 25 yaştır çocuk isteniyorsa 35 yukarısı kadın için riskli olabilir

0
    0 Yorumla
  • shrenu
    shrenu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    8 ay

Aslında olmaz ama benim kendime bir kota biçtiğim var 30 'a kadar sürem var.30'u devirdikten sonra gelen evliliğin benim gözümde hiçbir anlamı yok yalnızlığıma hakim olacağım

1
    0 Yorumla
  • djdkekkwkwkk
    djdkekkwkwkk Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    8 ay

Olmaz Şu an 17 yaşımdayım 13 yaşımızda evlenip çocuk yaptık

2
    1 Yorumla
    • mantıklıterminator
      mantıklıterminator
      8 ay

Yuh ya

Yorumla
  • ayaklife28
    ayaklife28 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    8 ay

normalde olmaz ama coluk cocuk için tabiki olur

1
    0 Yorumla
  • Quiet_Queen
    Quiet_Queen Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 100%
    8 ay

Kendini hazır hissettiğinde

3
    0 Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Topluma göre olur.
    Bana göre olmaz.

1
    0 Yorumla
  • XLVIIIZephyr
    XLVIIIZephyr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    8 ay

Kanunlarda bi sınır yoksa yok

1
    0 Yorumla
  • Cefternal
    Cefternal Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 76%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Olmaz çünkü nasip kısmet işidir

1
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Olur. 25 yaş üstü okey. Altı daha ergen bence

1
    0 Yorumla
  • intikam_vakti
    intikam_vakti Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    8 ay

Dedeler neneler bekliyor çabuk olunn 😂

1
    1 Yorumla
    • mantıklıterminator
      mantıklıterminator
      8 ay

Dedelwri bekleyen de var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    8 ay

Olur

33😅

2
    15 Yorumla
    • dertsiz_YABANCI
      dertsiz_YABANCI
      8 ay

evlenmek mi istiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      8 ay

@dertsiz_YABANCI ben evliyim zaten yahu, ben evde kalir miyim hic 🙃🫣

Yorumla
    • dertsiz_YABANCI
      dertsiz_YABANCI
      8 ay

kac yasinda evlrndin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      8 ay

@dertsiz_YABANCI 27
      Ama 24ten beri sevgiliydik

Yorumla
    • dertsiz_YABANCI
      dertsiz_YABANCI
      8 ay

4 senedir beraberdiniz yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      8 ay

@dertsiz_YABANCI evet oyle gibi
      Okul ardindan soz. Nisan derken

Yorumla
    • dertsiz_YABANCI
      dertsiz_YABANCI
      8 ay

mutlumusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      8 ay

@dertsiz_YABANCI cok sukurrr 🥰🙏

Yorumla
    • dertsiz_YABANCI
      dertsiz_YABANCI
      8 ay

ilk erkegin miyidi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      8 ay

@dertsiz_YABANCI ne önemi var 😠
      bu tarz konular konuşmuyorum zaten

Yorumla
    • dertsiz_YABANCI
      dertsiz_YABANCI
      8 ay

merak ettimde yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      8 ay

@dertsiz_YABANCI fazla merak iyi değildir

Yorumla
    • dertsiz_YABANCI
      dertsiz_YABANCI
      8 ay

ne yapyiorsun su an

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      8 ay

@dertsiz_YABANCI bu kadar mi yalnizsin yahu?
      Bak bir suru yorum yapan var. Konus bi baskasiyla 😅

Yorumla
    • dertsiz_YABANCI
      dertsiz_YABANCI
      8 ay

yalnizim evet seni merak ettim

Yorumla
  • sarı_kula35
    sarı_kula35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    8 ay

18 den sonra her yaş evlilik yaşıdır

2
    0 Yorumla
  • RedMann
    RedMann Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.

Olmaz. 16dan başlar

1
    0 Yorumla
  • _-Dream-_ u
    _-Dream-_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

22 den sonra uygun

1
    0 Yorumla
  • Fetih2024
    Fetih2024 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 94%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı.

Olmaz her zaman

1
    0 Yorumla
  • Esmatkr
    Esmatkr Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    8 ay

Evet olur

1
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay

Hayır

1
    0 Yorumla
  • PokerFace001
    PokerFace001 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.

Olmaz

1
    0 Yorumla
  • sehrinenguzelavukati
    sehrinenguzelavukati Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    8 ay

Olmaz

1
    0 Yorumla
  • yamac5806
    yamac5806 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    8 ay

Olmaz kısmet işi

1
    0 Yorumla
  • Farklıbirbakıs12
    Farklıbirbakıs12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    8 ay

Bence olur abartmamak lazım

1
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.

Olur

1
    0 Yorumla
  • kupavalesii01
    kupavalesii01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26
    8 ay

Kız için 22 den sonrası normal zaman

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    8 ay

18 den sonra yapılabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

Olur. Günümüzde minimum 28 bence

1
    0 Yorumla
  • gizoou
    gizoou Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    8 ay

Hayır olmaz

1
    0 Yorumla
  • ervikingunlugu
    ervikingunlugu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    8 ay

23 yazdan sonra

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    8 ay

Olur tabii ki

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evlenmenin yaşı olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenmenin yaşı olur mu? 23 cevap verildi
Evlenmenin yaşı olur mu? 22 cevap verildi
Evlenmenin yaşı olur mu? 13 cevap verildi
Evlenmenin yaşı var mıdır? 13 cevap verildi
Evlenmenin yaşı var mıdır? 44 cevap verildi
Evlenmenin yaşı var mıdır? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnce kaş bağımlılığı?
  • Senin en dikkat çekici yerine şiir yazılsaydı, nerene şiir yazılmış olurdu?
  • Fiziğinizle gurur duyuyor musunuz?
  • Kedim beni niye sevmiyor?
  • Çekici görünmenin sırrı nedir?
  • En çok da kaybettiğimiz kişiye değil, ona yüklediğimiz anlamlara üzülüyoruz?
  • Gece saatlerinde ayran içer misiniz?
  • Gece yarısı mutfağa girseniz, hangi lezzeti yersiniz?
  • İçtiğiniz içeceklerin kutularını atar mısınız saklar mısınız?
  • Klipsli küpe kullanıyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨