Ben evlenip boşanmış bir kadınım. Ve yeniden birisi ile nişanlıyım. Eski eşimle bir konu için buluştum nişanlıma yalan söyledim ve yakalandım ama kızıcağını bildiğim için yalan söyledim eski eşimle ortak iş yapmıştık evliyken kalan paramı almaya gittim. Nişanlım öğrenince ona yalan söylediğim için ve eski kocamla buluştuğum için brnim yüzüme bakmadan nişanı attı test yaptım hamileyim sizce söylemeli miyim ne olur
Güncellemeler
+1 yıl
Bebek müjdesini verdim çok sevindi. Aramız limoni ama yüzükleri taktık tekrar
Nişanlım benden ayrıldı hamileyim ondan bu bebek bizi birleştirir mi?
Birincisi eski eşim yurt dışındaydı daha yeni döndü ikincisi de benim nişanlım zaten böyle bir şey yapmayacağımı biliyor bana bu konuda kefil bana kızdığı nokta paranı neden tek başına almaya gidiyorsun birlikte niye gitmiyoruz yani ben o sinirlenir eski kocama Bir şey yapar diye düşündüm
Onun takıldığı nokta şu bana neden yalan söylüyorsun bana söyle buluşacağız da ben de siz de geleyim dedi haklı ama velakin o biliyor ki ben asla bana şiddet uygulamış bir adamın tenime dokunmasına izin vermem
İnsan ssvmediğine herşeyi yapar valla. Hele ki sen onu böyle senle kalmaya zorlarsan olan sevgisi de biter iyice çomarlaşır. Döver de aldatır da yapar da yapar. Bi defa sen onun gözündeki saygıuı yitiriyosun yalanla insan saygı duymadığı birine yptıklarından kendini suçlamaz
Bir şey soracağım bana niye pislik diyorsun Ben iş yaptığım bir ortamdan paramı almaya gittim bu benim en doğal hakkım ne hakla sen bana pislik diyebilirsin ya ben ne yaptım ya gerçekten midem bulanıyor yazma
Üzülüyorsun anlıyorum ama hatanın bedelini ödemen gerekiyordu. Bu durum çocuğun gözünde ihanetti. Yoksa ayrılmazdı biraz trip atar geçerdi. Yorum yapan arkadaş beni çok güldürdü 😂
Bence şeyap rest çek ona bebeğim var senden asla gelme çocuğun yüzünü göstermiycem sana falan de sdn madem güvenmiyosun ben bu bebeği doğururum da büyütürüm de falan yardır anasını avradını görürse rest sıçtın gormezse sana aşık ve sayhı duyan bi eş kazandın jsjsjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şöyle ve inanmazsa babalık testi yapsın coxouk perişan olmasin
Saçmalama baballık testi ne? Ben buna izin verir miyim bana güvenmeyen ile işim olmaz
Seni o adamla gören benden coxouk dermi belki düşünceler bendne gizli hep gorusuyorder
Birincisi eski eşim yurt dışındaydı daha yeni döndü ikincisi de benim nişanlım zaten böyle bir şey yapmayacağımı biliyor bana bu konuda kefil bana kızdığı nokta paranı neden tek başına almaya gidiyorsun birlikte niye gitmiyoruz yani ben o sinirlenir eski kocama Bir şey yapar diye düşündüm
Söylemelisin tabii. Gizli saklı iş çevirmen ayrıca doğru değil
Söyle de şöyle bi durum da var eski kocandan filan diyebilir çocuk
Asla bana o konuda güveni sonsuz
Güveni olsa bu konu dada bırakmaz dı
Onun takıldığı nokta şu bana neden yalan söylüyorsun bana söyle buluşacağız da ben de siz de geleyim dedi haklı ama velakin o biliyor ki ben asla bana şiddet uygulamış bir adamın tenime dokunmasına izin vermem
Bilemiyorum ama çocuğu da desen yine gelmez gibi me geliyor
Ben böyle düşünmüyorum beni çok seviyor tamam ayrılmış olabiliriz ama barışırız gibime geliyor çünkü
Güven kırılmış farklı bi konu olsa tolere edilebilir ama eski kocan olduğu için ister istemez aklına farklı şeyler gelir
İşim olmaz o p.. iç ile paramı aldım
Burdakileri de boş ver tartışma canın daha fazla sıkılır umarım her şey isedigin gibi olur tecrübe olmuş sana da
Takip et istersen beni
İşine bak.
Hfjfjfj
Üfff var ya adam. iyi yapmış gitmekle gerçi bebe var gelir ama seni asla sevmez. Dayak bile yersin 2. Kocayı da böyle harcamış olirsun kg.
Jsjjsjs bana vuemak mı jdksks nişanlım çomar değil
İnsan ssvmediğine herşeyi yapar valla. Hele ki sen onu böyle senle kalmaya zorlarsan olan sevgisi de biter iyice çomarlaşır. Döver de aldatır da yapar da yapar. Bi defa sen onun gözündeki saygıuı yitiriyosun yalanla insan saygı duymadığı birine yptıklarından kendini suçlamaz
Seviyor bu adam beni ayrıca beni istemezse zaten bende onunka olmam
Bebeği napcan pislik
Bir şey soracağım bana niye pislik diyorsun Ben iş yaptığım bir ortamdan paramı almaya gittim bu benim en doğal hakkım ne hakla sen bana pislik diyebilirsin ya ben ne yaptım ya gerçekten midem bulanıyor yazma
@Esaterkek ajahahshahahahahahab
Hayır yalan niye söylüyosun madem adama git adam gibi söyle halla halla
@uyumamlazim bu kadar umursanmak hoşuma gidiyor her yoruma atla 😅😅
Yalan söylemem hataydı ama ben niye yalan söyledim çünkü kızar diye. Bir yanlış yapmam benim kötü birisi olduğum anlamına gelmez
Herkes linç etmiş la az bi üzüldüm valla
Üzülüyorsun anlıyorum ama hatanın bedelini ödemen gerekiyordu. Bu durum çocuğun gözünde ihanetti. Yoksa ayrılmazdı biraz trip atar geçerdi. Yorum yapan arkadaş beni çok güldürdü 😂
Komik olay aga naneyi yiyon bi de üstüne atar gider snnsjsks
Neyse konuşmak istemiyorum
Bence şeyap rest çek ona bebeğim var senden asla gelme çocuğun yüzünü göstermiycem sana falan de sdn madem güvenmiyosun ben bu bebeği doğururum da büyütürüm de falan yardır anasını avradını görürse rest sıçtın gormezse sana aşık ve sayhı duyan bi eş kazandın jsjsjs
Sdvindim adına inşallah daha mutlu olursun ama naparsan yap yalan söyleme