Evli sevgilimden hamile kalmışım, söylersem sahip çıkar mı bebeğimize?

Sadece çocuğuna sahip çıkar. Sen yine metres konumunda hayatına devam edersin. Kendini bu iğrenç durumdan kurtarmak istiyorsan, o adamla ilişkin bitirmeli ve sadece çocuk için iletişim halinde olmalısın. Aşk için onurundan vazgeçme. Kimse için değmez..
Merhaba, eğer bu soru troll değilse Allah gerçekten yardımcınız olsun. Oldukça zor bir durumun içerisindesiniz. Bu konu tamamen onun kişiliğine, karakterine kalmış bir şey. Yani eğer karakterli biriyse ve sizi de gerçekten seviyorsa sizinle nikah da yapar, maddi olarak da her zaman yardım eder. Ancak eğer tam tersiyse hiçbir şekilde o bebeğe de size de sahip çıkmayacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Adam kabul etmez kabul ederse karısına nasıl izah edecek, yol yakınken aldırın, sonradan çocukta acı çeker, madem birliktelik oldu tedbirini almanız gerekirdi kışa sürede karar vermen gerekir
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Eski sevgilin olmuş bitmiş artık bir şey kalmamış sahip çıksa bile ne olacak ki mutsuz mu olmak istiyorsun
Hangi dizi'nin bölümü
Gerçekten film gibi değil mi hayat hayatlar
Yani bakar herhalde sonuçta kendisininde çocuğu söyle eğer istemezse bir geleceğiniz yoksa çocuğu aldırirsin sende bakamicaksan günah ama...
Soru troll değilse tabi
Kesip cop. tenekesine atiyolar zenginler basina bela olma rezil olmasinlar diye belkide baban yasinda adamdir
İyilik dizisini fazla izleyip kaptırınca böyle oluyor sonra. Çok kaptırma dizilere kendini canım. Yardım etmek ne kelime alnından öper seni.
Sevgilinin babası ya da anasıyla tanış. Hep beraber otururken bir anda süprizi patlat. Hamileyiiiğm.
Evliymis, eline koz gecmis iste, tabiki bakacaktir. Bu bebegi tek yapmadim. Bi zahmet baksin, bebegin ne suçu var
Ederse dünyanın en büyük eşşeği git babasından yardım iste adamın suçu günahı ne?
O adamın herşeyden habersiz karısına da doğmamış masum bebeğe de çok üzüldüm. Bu kadar kul hakkına girerek başınıza gelecek herşeyi hak ediyorsunuz. Çok yazık.
Soylemelisin derim yiyorsunda korunbee çocuk suçunuza ortak ediyorsunu😡
Eder inşallah da ileride o çocuğa ne söyleyeceksin sen onları düşün önce sen sahiplem çocuğu ve sana sorduğunda neden diye cevaplarını da hesap et
Tiksiniyorum artık sizlerden evli sevgiliden hamile kalmış bize sahip çıkar mı diyon he çıkar bekle çok dizi izlemişsin galiba o kadına çok yazık karnındaki bebeğe daha çok yazık adam senden kurtulmak için herşeyi yapacak görürsün
Söyleme, işler daha kötüye gidebilir. Doğur çocuğunu aldırma eğer ki bakabileceksen, doğduktan sonra duruma göre karar verirsin onun çocuğu olup olmadığını söylemek için.
Çıkar bence git söyle hatta belki evlenirsinzi bile
Kisiye bagli onunla bir seyler yasamis olan senisin ama bence her ikisinede olayi anlat ne olursa olsun bilmeye haklari var
Ya keşke ölseniz nağmussuzlar. O çocuğun ve adamın hanımının ne yaptı acaba bunları haketmek için?
Belki Kuma Olarak Gidersin Tiskiniyorum Sizlerden Olan O Bebeklere Oluyor 😭
kabul etmesi için en az 3 kişiden hamile kalman gerekiyo, kaldı 2 sabret
2.5 haftalık bebeği nasıl tespit ettiler canım sende 🙃. Kan değerlerinde bile tam belli olmaz nerdeyse. Tam haftayı 4 hafta dolmadan söylemezler bile tam kaç haftalık/günlük. Noldu sana malum mu oldu 😅😅😅 ama lütfen araştırın biraz ya
Eski sevgiline mi aşıksın
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş