Onun haberi olsun istemiyorum bebeği aldırmam mümkün mü? Ve kayıtlara geçer mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
mümkün tabii ki, aldırabilirsin. özel yerlerde kayıta gecmiyor diye biliyorum
size bir sey sorabilir miyim
tabii
cok tesekkur ederim geri donusunuz icin. benim iliskim 30 aralikta oldu. korunuyoduk ve bosalma olmadi. 2 ocak tarihinde adet oldum. bir daha iliskim olmadi. 31 ocakta diger adetimi oldum ilk 3 gun yogundu sonra azalinca istemsizce korku geldi ve 7 subat tarihinde yani iliskiden 40 gun sonra aksam idrar testi yaptim negatifti. 11 subatta yumurtladigimi dusunuyorum ve bundan tam 14 gun sonra 25 subatta diger adetimi de oldum. o da bittikten sonra en son 3 martta yani iliskiden 63-64 gun sonra 2. idrar testimi alip yaptim ustunde herhangi bi saatte yapabildigim yaziyodu bende aksam 4 gibi yaptim ertesi gun bile baktigimda tamamen negatifti. bu sonuclar kesindir degil mi ben okb hastasiyim cok gereksiz oldugunun farkindayim ama istemsiz oluyo gercekten
son 2 adetimin ilk 3 gunu yogun olup sonra boyle azalinca falan ben istemsiz tedirgin oldum ama bu kadar sureden sonra gorunmemesi imkansizdir diye dusunuyorum
bu konuda uzman değilim ancak anlattığın durumlar gayet normal gözüküyor, reglin azalması da normal. tedirgin olacağın hiçbir durum yok bence, icini rahat tut
zaten adet olduktan sonra endiselenmem yersiz degil mi
Günahını ve aynısıni annen sana yapmış olsa ne olacağını düşündün mü
Yargılamak kolay
Yapmak daha kolay dimi bir anlık zevkin bir cana mi mal olsun
Kim böyle bir şeyi ister ama bazen ne kadar korunsan da böyle hatalar olabiliyor
O hatadan daha büyüğünü mu yapacaksin cana kıyarak
Ne yapabilirim ki başka
Bebeğin yaşama hakkı olduğunu anlayabilirsin mesela. Yaptığınin arkasında durup öyle böyle anne olman gerektigini belki o bebeğin ilerde en hayırlı evladın olacağını hastalıkta yaşlılıkta destekcinn olacağını dusunebilirsin. İlerde dogursaydim. simdi otuz yasindaydi diyip vicdan azabı çekeceğini hesaba katabilirsin.
Bakabilecek durumda değilim sevgilim nasıl tepki verir onu da bilmiyorum
Eh işin bu kısmini da ohh berkecann gel berkecan sevisek berkecan derken düşünecektin. O masum can senin oyuncağın değil.
Berkecan kim ya
Bir şey soracağım neden evlenmeden önce yapıyorsunuz? O çocuğun günahı ney? Od bir can... Allah ıslah etsin
Herkesin kendi hayatı
Çocuğunda kendi hayatı var değil mi
Evet ama yapabileceğim bir şey yok
özelde 3 binden başlıyor devlette uyusturmadan yapıyorlar 8 haftadan sonra yapmıyorlar geç kalma derim
Hashert the blackboard geçmiş olsun.
Alsirabilirsin özel klinikte
Babanın da onayı lazım diyorlardı öyle bir şey yok mu
Yok
Reşitsen olur
Babanın da onayı gerekli diye biliyordum ben
Kac haftalik hamilesin
Aldır
Aha bir cinayet daha