Kayıpların en kötüsüdür güven duygusu. Arkadaşlıklarda olsun, ilişkilerde olsun güven kaybı halinde samimiyet zedelenir. Hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Bu yüzdendir ki bir insan için güven kaybı sevdiği bir insanı kaybetmesi gibidir. Belirli bir düzeyde samimi olur karşışındakiyle fazlası olmaz, olamaz istese de.. #54srp
Hayatınıza giren insanlar sizden neyi aldı götürdü?
Bir yere kadar benden birçok şey alıp götürmelerine müsaade ettim. Kimisi insanları olan güvencimi ve inancımı alıp götürdü. Kimisi ise sahip oldum en güzel duygularımın körelemesine sebep oldu. Artık daha kendinden emin ve duvarları daha yüksek olan bir insan olarak hayatıma devam ediyorum. Kimseden beklenti içine girmeden ve kimseye minnet etmeden ilerliyorum. Böylelikle benden daha fazla şeyler almalarına izin vermiyorum.
Tam olarak kabul etmek istemesem de güvenim zedelendi. Güven bana en çok huzur verirdi. Demek oluyor ki huzurumdan götürmüşler, saflığımdan götürmüşler.
Her erkeğin aynı olmadığına inanırdım ama hayatıma giren her erkek bi şekilde güvenimi yerle bir ettiginden dolayı erkeklere karşı önyargı inanılmaz şekilde arttı, guven duygum özellikle erkeklere karşı azaldı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir daha kimseye güvenimin oluşmaması için güven duygusunu..