Selamlar 🙂 Soru aşk etiketinde olduğu için belirtmek isterim aşk anlamında hayatıma dahil ettiğim biri hiç olmadı ama arkadaş dost anlamında dahil ettiklerim oldu. Onlardan da iyi kötü bir şeyler öğrendiğimi düşünüyorum. Her insan bir tecrübedir bizler için, yeter ki nereden bakacağımızı bilelim. İlk zaman böyle düşünemiyoruz üzülüyoruz kırılıyoruz hatta bazen isyan edesimiz geliyor ama herkesten bir şeyler kapıyoruz ve yolumuza o şekilde devam etmeye çalışıyoruz.
Bugüne kadar hayatıma giren tüm kadınlar bana hep birşeyler kattı.
Mesela bir tanesi çok asi biriydi ve bana da bu sayede daha ağır başlı biri olmayı kattı.
Bir diğeri tutkuyu kattı. Sevdiğini öperken bile titretmenin nasıl bir duygu olduğunu..
Bir tanesi de umutlu olmayı öğretti. O kadar sabırlı ve umutluydu ki. Babası hapiste müebbetlikti ve bu kadın bir gün babasının dışarıya çıkıp beraber piknik yapacağı günleri hayâl ederek nefes alıyordu..
Kimileri bana sevmeyi öğretti kimileri sevipte sevilmemeyi kimileri de ne olursa olsun ayakta durmayı kimileride olana bitene olsun deyip başımı eğip gitmeyi kimileri de kimseye güvenmemeyi kimisi de yalnızlığı öğretti daha varda uzun olmasın diye yazmadım. Kısaca her şeyden zevk al tüm duyguları doya doya yaşamak
Bir şeyler götürenler de oldu, mutluluk, huzur verenlerde… Yine de her şeye rağmen mutlu olduğum anlara değdi. Bıraktıkları şey almam gereken derslerdi ve aldığımı düşünüyorum, bu yola giden sebep oldular benim için ve yolun sonunda beni bekleyen şeylerle birlikte üzüldüm, canım yandı fakat güçlendim, bu yeter bana…
Guzel tecrubeler, bana simdiki beni biraktilar en onemlisi bu sanirim. Hayatima giren insanlarin hepsi su an oldugum kisiyi olusturdular. O yuzden iyi ki hepsini tanimisim, iyi ki karsima cikmislar. Bazen cok guldum, mutlu oldum, hayret ettim yeni seyler ogrendim bazen de bu bana yapilir mi be deyip sinir krizi gecirdim agladim ama pisman degilim. Iyi ki yasamisim.🌸
Hayatımdan bazı insanlar çıkınca anladım aslında yalnızlık çok huzurlu bir hismiş. Sadece kendi düşüncelerinin içinde kaybolmak. Onları sadece kendinle paylaşmak ve hiçbir olumsuz geri dönüş almamak. Az insan çok huzur diye boşa dememişler ya gerçekten
kimileri iyi, kimileri iyi. nerede tanıdığım ve tanıştığıma göre değişiyor ama ksda ise tek bir kişi tanıdım hayatımdan çıkarmak zorunda kalmak beni paramparça etti
Kötü anılar bozuk bir psikoloji yaşam isteği azalma güven sorunu ve daha bir sürü şey
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Herkesi hor gördüm kusurlu buldum sonum yalnızlık oldu ve silik tip oldum. Millet buluşur ben yanlarına gitmeye utanırım çünkü bir kere muhabbet etmişliğim yoktur.