Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Hayatıma arkadaş olarak biri girdi oda herşeyime karışan ortak hesap açtık anca beni aşağılıyordu niye o çocukla konuşuyorsun? tehdit ederdi şifremi isterdi seks konuşulmaz erkekle derdi ben hep ağlardım ona yansıtmazdım ne kadar yanlış yapmışım dua ederdim ve benim bir hatam da onunla resimlerimi koymamdı değer veriyordum sonra o çocuk herşeyi değiştirdi aslında hiç iyi değildik onun sayesinde daha kötü olduk ilk kazık evet terketti ama buluşma da beni arıyor haber veriyor ben o ara da sinirlendim ikinci kazık zaten beklemiyordum şok oldum sonra dedim bu herşeyi yapar ve beni hiç yanıtmadı sonra başka kazık biri sayesinde gördüm dedim ben ne aptalmışım dedim sonra hesap sordum büyütüyorsun bir şey yok dedi trip attı delirdim ve ne oldu erkek onu terketti bana ağladı sövdü ona derken bomba şok olduğum kişiyle evlendi bebek oldu yalanla dolanla evlendiler ve bana da plan kurdular planı sever o erkek beni işlettiler kıskandırdılar hava attılar dalga geçtiler iftira attılar üstüne ailenin yüz karasısın dediler korkuttular niye peki ben ilk defa kıza ağzımı açtım diye ilk defa alttan almadım diye nefretlerini kustular bana iyi ki yapmışım iyi ki defol git demişim iyi ki onun gibi birine aşık olmuşum ki gözlerim açılmış ve o acıyla ona bağırabilmişim
Teşekkür ve minnet duygum da oldu. Keşke'li cümlelerin arkasına asıldığım da. Bana göre her biri hayatımızdaki misyonunu tamamlayıp çıkıyor o kapıdan. Onun dışında yüklediğimiz anlamlar bize biraz kalıyor yine kendimizden. Boşluklata ve yarımlığa asılmadan sürüyorum ömrü. Yapacak bir şey yok.
Hayatıma giren insanların her birini birer tecrübe kaynağı olarak görüyorum, hepsinden iyi ve kötü bir sürü şey öğrendim. Başta tabi bu olgunlukla düşünemiyor insan sitem ediyor isyan ediyor keşke tanımasaydım diyor ama belli bir süre sonra o nefret ettiğimiz kişilerden bile kendisine tecrübe kaldığını görüyor. Keşke gönlü ferah tertemiz olan hiç bir insanın hayatına kötü insanlar girmese ama ne yazık ki hayatta beyaz olduğu kadar siyah da var. Bu siyah çoğu zaman beyazı yutuyor kendine benzetiyor..
Hayatım da iyi şekilde yer edinen de oldu kötü bir şekilde iz bırakıp giden de... Her ikisinin de bir şeyler kattığı gerçeği Var ortada. Tecrübe edinmeme sebep olup benim gittiğim yolda ışık olduklarının altını çizmek isterim.
Hepsi bir derstir ve her ders zordur. Zorluk bıraktılar, empati bıraktılar, mutluluk bırakan oldu, acı bırakan oldu. Ben kimseye düşman değilim mesela. Hata gördüğüm oldu hata yapanlar oldu. Herkesin kalan hayatında mutlu olmasını diliyorum 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çoğu bol bol tecrübe kattı. Ders verdiler. Ben onlara güvenerek dersimi çok iyi aldım bir çoğundan. Ama iyi oldu hayatımda var olan insanların değerini onlar sayesinde daha da iyi anladım.
herkesin bir şeyler katmış olduğu gerçeği yadsınamaz.. insan hayatına giren her insandan iyi ya da kötü bir ders ediniyor ve hayatını bundan sonra ona göre sürdürüyor ki buna birazda olgunlaşma adımlarını ilerlemek olarak yorumlayabiliriz
kimisi dert getirdi kimi neşe hüzün getiren de vardı sevinçte kimi güzel bir yol arkadaşı oldu kimisi de yolu yok edip gitti): velhasıl hepsi bir şeyler kattı işte ama iyi ama kötü..
Ailem deyip benimseyemeyeceğim insanlar aslında benimle ne kadar alakasız olduklarını kanıtlayarak hayatımdan uzaklaşıp gittiler... Yokluklarına her gün ayrı şükrettiğim insanlar, bugünkü vizyonuma, bana yaptıkları hainliklerle zenginlik yüklediler. Yine de minnettar değilim. Bedel ödeyecek olan kendileri... Acımasızlığı hiç bir zaman affetmek olmaz...🦄🍀🍏⭐❤️
Yeterince üzdüler güçlendim Saygısızca davrandılar görmezden geldim Bağırdılar hakaret ettiler sustum Aptal yerine koydular zekamın farkına vardım. Aslında benden bir şey almadılar bana kendimi bulmamı sağladılar. Bana en büyük armağanları bendim😄
Kimseden bir şey beklemem. Olumsuz şeyler bırakmak isteyenleri, aynen o olumsuzluklarla postaladım. Hayatımdan çıkardığım insanların arkasından genelde yas tutmam, aksine hepsinin arkasından kendime kurşun döktüresim geliyor :D sinsi şeyler. Neyse :D tam Sosyetic’ce bi yorum oldu. Uzun lafın kısası kimi geliyişle mutlu ederken, kimisi gidişiyle mutlu etti 😅 bana ne bir şey kattılar nede benden bir şey eksildi cağğnımmm LoLipoplarım 😌💅
Simdiki benim ben olmami sagladilar buyuk katkilari icin tesekkur ederim hepsine. Saf, ezik olmamam icin guzel dersler verdiler. Her gelenin bir sebebi var ve hic kimse oylesine girmiyor hayatimiza. Iyi ki taniyoruz bazi anormal tipleri ki hayatimiza sukrediyoruz.
İyisiyle kötüsüyle bir çok şey kaldı bana. Ancak şunu samimi bir şekilde söylüyorum, zamanında ne kadar canım da yansa bugün hiç bir şeyden şikayetçi değilim. Her biri birer ders, birer tecrübe oldu bana. Ne derler bilirsiniz, "Hiç kimse insanın hayatına boşuna girmez. Kimi cezadır, kimi imtihan, kimi de ödül."
Güvensizlik, yalan, ihanet, entrika, bencillik, egoistlik, kibir vs bir çok şey kattılar, bunların hiç birine kendime layık görmediğim için kendime kattım desem yalan olur, bir ara çok yalnız kaldım, kendimi dinledim, fakat baktım ki insan sosyal bir varlık, kendimde bir eksiklik hissediyorum, insanları olduğu gibi kabullenmeye, zarar görmemek için de mesafeli olmaya dikkat ettim.
Hayatımı zindan etti hayatıma giren yanlış bir doktor. İnsan hayatı çok ucuz ya, şimdiki doktorların bir çoğu hastaya hasta gözüyle değil para gözüyle bakıyor maalesef.
Bugün her şeyden, herkesten nefret ediyorum. Başımı alıp ıssız bir adaya kaçıp gidesim var😑😑😑 Ne katabilirler ki ancak dişlerimi daha çok sıkmama sebep oluyorlar😑😬
Çok sevdiğim bir dörtlük var. " Meyhanede tanıdığım canım bir filozof vardı! güzel kadınlar insanın ömrünü uzatır derdi. bir sürü güzel kadın tanıdım hepsi ağzıma sıçtı...".