Yani Adı üzerinde evlilik Geleceğe yönelik bir hayaldir sürekli gelecek hakkında konuşmak Evet beni sıkar Çünkü yarınımızın ne olacağı hiçbir şekilde belli değil Bu yüzden ben anı yaşamaktan yanayım her şey yeri ve zamanı geldi mi konuşulması daha doğru olacaktır
rahatsız etmekten ötürü şimdi kendimden pay biçecek olursam daha benim yaşım kaç başım yaş henüz cahil yaşlarımdayım hadi benim kişiliğim olgun ben kendimin farkındayım lakin o acaba benim ve kendisinin farkında mı bu var. daha beni tam tanımadan etmeden ben onu tam tanımadan etmeden bu tarz şeylere kapılıp sürekli dile getirmesi bana pek samimi gelmez artı sağlıklı da gelmez. görücü usulü değil ki bu. :D ha hayalden ötürü icraata geçirse sıkıntı sok lakin yine dediğim gibi tam tanıyıp etmeden bu tarz şeyler konuşulmamalı. ne yazık ki en başından bir şeyleri dillendire dillendire olacağı varsa da oldurmuyoruz. her şey zamanında güzeldir. ben zaten ciddi ilişki insanıyım lay lay lomluk ilişki bana göre değil. o da olgun ve ciddi bir kafada olsun isterim.
ya al beni seni kendime yamayım dercesine yaparsa hoş değil hocam ama zaten ortada bir ilişki varsa yavaş yavaş bir çok şey birlikte yapılmaya bir çok yere beraber gidilmeye başlanıyorsa konuşmanıza bile gerek kalmayacak mantığınız ve uyumunuz içerisinde bir anda kendinizi nikah dairesinde bulabilirsiniz bu konular yerine göre açılmalı enim şahsi düşüncem
Beni rahatsız eder, çünkü istediği önce evliliktir, 'benimle bir evlilik' düşüncesi olduğuna inanmam için biraz zaman ve duygu bağı kurmam lazım. İnsan tanıdığı, güvendiği, sevdiği ve hayatını beraber geçirmek isteyecek kadar bağlılık duygusu hissettiği biriyle evlenmek ister. Öyle en baştan evlilik konusuyla, hayaliyle gelinmesi samimi gelmiyor bana.
İlişkinin başından evlilik hayali kurmaya başlıyorsa o zaten eş bulmak için bu yola çıkmıştır İnsanların birbirini tanımadan evlilik hayali kurması bana saçma geliyor
Kizlar çok değişik insanlar erkekler ne yaparsa yapsın yaranamazlar onun için tavsiyem hiç bir kıza güvenmeyin bu bir dost tavsiyesidir Hiç bir kızın da gerçekten erkekler gibi derin duygularla sevdiğini düşünmüyorum
kesinlikle etmez herkes evlenmeli ve bol bol çocuk yapmalı diye düşünüyorum. evlenme hayali kuran insan seni istiyordur, seninle bir yuva kurmak istiyordur. daha ne istiyorsunuz anlamıyorum. günaydınlar.