Bu zamanda evliliği sürdürmek mi daha zordur sadık kalabilmek mi?
Evliliği sürdürmek
Sadık kalabilmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu zamanda evliliği sürdürmek mi daha zordur sadık kalabilmek mi?
Bu sorunun cevabı, evliliğin ve sadakatin ne anlama geldiğine dair kişisel görüşlere bağlı olarak değişebilir. Ancak, 2023 yılında evliliği sürdürmek ve sadık kalmak için her ikisinin de daha zor olduğu söylenebilir. Evliliği sürdürmek için, eşlerin iletişim kurması, birbirlerine saygı duyması ve ortak değerlere sahip olması gerekir. Bu, özellikle günümüzün hızlı tempolu dünyasında zor olabilir. Eşlerin her ikisi de çalışıyorsa, iş ve aile arasında denge kurmak zor olabilir. Ayrıca, sosyal medya ve çevrimiçi flört gibi faktörler, evlilikte sadakatsizlik olasılığını artırabilir. Sadık kalmak için, eşlerin birbirlerine karşı dürüst olması ve birbirlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışması gerekir. Bu, özellikle zor zamanlarda zor olabilir. Eşler arasında iletişim kopukluğu yaşanırsa, birinin diğerini aldatması daha olasıdır. 2023 yılında evliliği sürdürmek ve sadık kalmak için eşlerin aşağıdakileri yapması yardımcı olabilir: İletişim kurmaya özen gösterin. Eşler, duygularını, ihtiyaçlarını ve beklentilerini açıkça ifade etmelidir.
Birbirlerine saygı gösterin. Eşler, birbirlerinin bireyselliğine saygı duymalı ve birbirlerinin haklarını gözetmelidir. Ortak değerlere sahip olun. Eşlerin, evlilik için temel teşkil eden ortak değerlere sahip olması önemlidir. Birbirlerine zaman ayırın. Eşler, birlikte vakit geçirmek için fırsatlar yaratmalıdır. Birbirlerine destek olun. Eşler, zor zamanlarda birbirlerine destek olmalıdır. Evliliği sürdürmek ve sadık kalmak, çaba ve özveri gerektiren bir süreçtir. Ancak, eşlerin birbirlerine olan sevgisi ve bağlılığı, bu zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olabilir.
Cevap
10Cevap
Evlilik sürdürmekle sadık kalmak zaten aynı Yola çıkıyor sadık kimse kalmıyor şu devirde
Dogru kişiyi bulmak sanırım. Kendini bilen birisi neden sadakat sorunu Yaşar ki ya da evlilikte sorun Yaşar
Aynen öyle. Doğru kişiyi bulduktan sonra böyle dertlerin olmaz bence hayatta diye düşünüyorum ben. Zaten doğru insanın sana bir yamuğu falanda olmaz.
Sadık insan var mı ya varsa bana da bir tane bulun. 😢
Aynen öyle kalmadı ne yazık ki. Olsa bile çok az insan var sadık olan. Genelde herkesin gözü dışarıda olduğu için sadık pek insan kalmadı artık.
Ekonomik şartlardan dolayı evlenmek bana zor geliyor.
Aynen öyle o yüzden kimse artık evlilik falan yapmıyor işte. Maddi sıkıntılar yüzünden insanlar artık evlilikten falan soğudu bunu yapanlar utansın ne diyeyim.
Sadık kalmak insanlara özel bir duygudur kalamayan hayvan grubuna giriyor
Sadık kalabilmek zor bence.
Aynen öyle bu devirde bence sadık kalabilmek çok zor. Özellikle erkeklerden bahsediyorum. Erkeklerin gözü dışarıda olduğu için çok azı sadık kalabiliyor.
Bu ekonomide cok zor be
Haklısınız. Böyle kötü bir ekonomide evlilik yapmak ve onu sürdürmek çok zor gibi. İşte insanlar o yüzden git gide evlilikten falan soğudu zaten.
İkisi de zor değil aslında hiç zor değil hem de.. Herhalde 👻
Evliliği sürdürmek için bir sadık olmak iki paralı olmak üç eşit olmak gerek
Sadık kalmak daha zor
Her ikisi de.
Sadakat zor zanaat herkesin harcı değil
sürdürmek
zor tabiki
Evliliği sürdürmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?