Bir erkeğin ya da kadının evlendiği kişiye bağlı kalması sizce zor mu?
Cinsel yönden de duygusal yönden de
Cinsel yönden de duygusal yönden de
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayir degil seviyorum demeden hissetirmek olursa bağli kalır en önemlisi sorunları açıkça konuşmak gerekiyor bu bağlılığı artırır anlayış saygı olursa ve ilgi uzun süreli evlilik olma şansı oluur
Bence bu tamamen kişinin duygusuna, beklentilerine ve ilişkide hissettiği güvene bağlı! Kimisi için rutini severken bağlılık hiç zor gelmiyor, ama bazılarında içten içe macera arayışı olabiliyor. Evliliğin tadı aslında o güven duygusuyla çıkıyor, hem duygusal hem de cinsel tarafta yenilik ve iletişim varsa bağlılık ultra kolay! İki taraf da mutluysa hayat zaten şenlik gibi olur bence! 💃💫
Cevap
3Cevap
Aslında evlilik kadının da erkeğin de doğasına aykırı. Açık ilişki yaşamalı insanlar. Çocuklar varsa birlikte onlara bakmalı.
Açık ilişki de aslında insanın doğasına aykırı değil mi.. Kıskanmak yok sahiplenmek yok
Niye kıskansın ki? O onun tapulu malı mı? Yazının olmadığı insanların yapraklarla vücutlarını örttüğü çağda herkes tuttuğunu zkiyordu. Sen sanıyor musun ki ilkçağda evlilik nikaj vardı. 😂😂😂 Kimse babasını bilmiyordu
Zannımca o zamanlarda da bir sahiplenme durumu vardı. Sonuçta milyonlarca insan yoktu.
Yoktu. Evlilik, nikah, ilahi din algısı hepsi yerleşik hauata geçip tarım toplumu olduktan sonra başladı.
Tamam nikah falan yoktu belki de. Sonuçta 200 300 insan vardı diyelim.. Birisi bu benim kadınım dediği zaman kendi dilinde. Herkes ondan uzak durmuştur jajdjja
200-300 kişilik bir toplumda bir erkek bir kadına diyecek ki bu benim karım bunu sadece ben zkecem siz dokunamazsınız diyecek de diğer erkekler buna saygı gösterecek öyle mi? 😂😂😂😂 İnsanlık o çağda o kadar medeni miydi sence? Bugün bile sen sevgilinle nişanlınla bir yere gezmeye gitsen bir grup erkek senin yanındaki kadına laf atıyor sarkıntılık yapıyor. Bu yine iyi haliydi. İlkçağda kadın yavrulamışsa diğer erkekler önceki yavruları öldürüyordu.
Sonuçta o çağda yoktum tahmin ediyorum. Sen maşallah görmüş gibi konuşuyorsun hashah.
Haklısın diyelim
İnsanlığın yazıyı icat ettiği çağ belli. Dillerin nasıl geliştiği aşağı yukarı belli azıcıl antropoloji okusan etsen bilirsin sen de ama nerede.
Senin de dediğin gibi. Yazının icadı belli dilin icadı belli. Okuduğun şeyler yazının icadından önceki tarihe nasıl olur da ışık tutar. Neyse işte uzatmayalım bence haklısınız diyprum
Degil niye zor olsun alışkanlık oluyor ztn
Hayır zor değil karekter meselesi o
eğer öyle hissediyorsanevlenmemelisin
zor degil
Hem kolay hem zor
Değil
Evet
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?