Eşim maalesef bencil ve nankör. Bu boşanma sebebi midir?

Kadın evlendikten sonra önceliği kocası olmak zorundadır. Sen zaten damat olarak gereğinden fazla destek vermişsin babası öldüğünde yanında olmuşsun. E daha derdi neymis o zaman? Babası öldükten sonra sana daha çok sarilmasi lazımdi.
Bak kardeşim. Bir kadın karşısındaki erkeğe her konuda pazarlık yapar halde davranıyorsa sürekli şartlı hareket ediyorsa o erkeğe arzu duymuyordur. Yani senin karın sana şu an değer vermiyor. Sen onun gözünde sadece ihtiyaclarini ve isteklerini yerine getirmek için var olan bir varliksin. Senin yapman gereken şey kendini biraz geri çekmek. Her istediğine evet deme. Biraz dik dur. Onun kontrol edemeyeceği bir kıvama gelmeye calis. Böylece sana karşı içinde bir saygı uyanır ve kendine gelir. Kötü davran şiddet uygula demiyorum bak. Sadece sınırlarını çiz ve seni ezmesine izin verme.
P. ic erkekler sadece kadınlar için kazanmak zorunda oldukları bir yarıştır. Onları kontrol edebilmek isterler ama edemedikleri için iyice gaza gelirler en sonunda pes edip onu da terkederler. Ben sana git p. ic ol demiyorum sadece dik dur sınırların olsun. İçki kumarla bir şey cozemezsin zaten. Karının saygı ve arzu duydugu bir erkek ol.
Yaşım doğru. Hayır ne kadar fedakarlık merhamet o kadar eziklik anlamı çıkarma. Merhametli ve fedakar bir insan olmak gerekli ama ölçüsünü kaçırma onu anlatmaya çalışıyorum. Gereğinden fazla fedakarlık yaparsan kadın da olsan erkek de olsan görünmez olursun bir yerden sonra.
Düşünce ufku yaşla ilgili değil kardesim. Babası ölmüş cenazesine gitmesine bile izin vermeyecek halde olamazdin tabi ki ona destek vereceksin. Ama normal şartlarda bile seni ailesinin önünde köpek yapmaya hakkı yok.
Her ne kadar insan kendini grlistirsede düşünce ufku yaş itibariyle (tecrube) ile gelisir elbette ailesinin yanina gitsin esim kaos yaratıp durduk yerde bu durumu avantaja ceviriyor duygu sömürüsü acite olaylarini cok iyi yapıyor ben fedakarlik yaptigim icin bu duruma gelme ihtimalini pek yuksek bilmuyorum seven insan profilu yok eşimde nerrdeyse evlendigimizden beri boyle
Ben kadın erkek ilişkilerine dair çok şey okuyorum bundan kaynaklı olabilir. Senin eşin manipulator bir kadın. Senin bu manipülasyonlara karşı kendini korumaya çalışman lazım
Senin yapman gereken şey önce manipülasyon konusunda kendini nasıl koruyabilirsin bunları öğrenmen. Bu konuda internetten de birçok siteden bilgi edinebilirsin. Kitap da okuyabilirsin. Hani seni manipüle etmeye çalıştığında uygun argumanlar sunarak söylediği şeyleri geçersiz hale getirebilirsin böylece. Bir de söylediklerini umursamamayi öğren. Yani çok ciddi konular olmadığı sürece ciddiye alma isteklerini.
Eig için sağol. Ağlayıp zirlamasını umursama. İstediği şey ne ise insan gibi konuşarak çözmeye çalışsın. Çocuklar yapar onun yaptığını
Yarar merak etme. Ha seni terketmeye filan kalkarsa da yol ver gitsin. Öyle kadın eninde sonunda seni daha iyisini bulunca terkeder zaten. En azından zaman kaybetmezsin
Günaydın. Böyle devam et. Ozsaygini koruduğun sürece o da sana saygı duymayi öğrenecek merak etme. Sen sürekli onun seninle oynamasına izin verirsen bunu onu sevdiğin için yaptığını değil ona muhtaç olduğun başka seçeneğin olmadığı için yaptığını düşünür ve senden igrenmeye bile başlar. O yüzden ona muhtaç olmadığını karşılıkli saygı ve sevgi olmadan bu işin yurumeyecegini hissettir ki anlasın bazı şeyleri.
O da kendince taktik uyguluyor. Burada amaç bütün yükü senin tasimaman unutma. Sen yine ona saygini sevgini göster ama sınırlarını koru. Yani dengeyi kurmaya çalış.
Kadın. Babasının hastalık sürecını yaşamış sonra acısını yaşamış doğal olarak ailesının yanında annesinin yanında kendını daha ıyı hissedebilir bıraz anlayışlı olmak gerekır oda zor bır süreç geçiriyor sonuçta
Zor bır süreç yaşamış babasının hastalığından öncede bu şekildemiydi sizin ailenıze karşı nasıl sizle beraber ailenıze gelir mı ziyarete
Aileler il disinda hep babasinin hastaligini bahane edip hiç gelmedi benle memleketime 3 senedirli tek gidiyorum memleketime öldü kayinpeder bu swferde yedisi kirki ellikisi ilk ramazan bayrami ilk kurban bayrami babamsiz diyerek hayatimizi s. ikti utanmasa il disina ailemin yanina tasinalim diyecek
Anladım ailesıne çok düşkün bellı ki ama o seviyeyi ayarlamak lazım çocuk var mı pekı çocukta sürükleniyor mu yanında
Aynı ilde olsanız gene idare edilir de farklı şehirlerde sizin içinde zor olur anlıyorum Allah yardımcınız olsun şu an da eşiniz ailesının yanında mı değilse güzel bi dille konuşmayı deneyın
Anladım siz bu konuda tartışınca mı gelme dedı size yoksa başka bir konu yuzunden mı benım fikrim siz gene de 52 sine katılın sonrasını gıdışat belirler
Tabiki tartistik diye dedi ona kalsa omrumuzun tamamini ailesinin yaninda gecirmemizi sağlayacak sabah ariyor bilet aldinmu aldim diyorum saat kaça aldin diye soruyor söylüyorum keske almasaydın diyor kapat konuyu diyorum kapatiyoz teli 3 saat sonra tekrar yaziyor gelmeni istemiyorum bileti iptal et diye
Anladım öğrenmeye çalısıyor gelıp gelmıyecegini bence gıdene kadar çok muhabbette bulunmayın aranız kaç saat evınız le eşinizin ailesının eviyle
Ben Şu an ailemin memleketine il disina gittim esim yuzumden ailemin yanina gidemedim bana sormadan kayinpederin 40 ni one cektiler ramazan bayramina getirdiler bu sebeple ben ailemin yanina gelemedim zaten benim ailemle arasi acik ben ne zaman memleketime gitsem bi yerden bulup sikinti cikartabiliyor
Anladığım kadarıyla eşiniz hep onun ailesıyle ilgilenilmesını istiyor sizin ailenız devreye gırdı mı olay çıkıyo istemıyo gıdıp gelmek onlara sizinde gıtmenızı istemıyor
Aileleri bırakıp birbirinize vakıt ayırmanız gerek yoksa evlılıgıniz sıkıntıya girebilir ailenın yeri ayrı eşin yeri ayrıdır süreklı aileye ağırlık vermek yanlış
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Merhaba..
Ailesinin yanında olması gerekiyor tabiki ama sizin ile ilgilenmesi bu şekilde davranması gerekiyor. Ailesi kafasını karıştırıyor olabilir
Siz ne gerekiyorsa yapmışsınız biraz yanlız bırakın ailesi ile kalsın. Siz üzerine gitiiginiz sürece size bu şekilde davranır.
Biraz yalnız kalın be sonrasında oturup konuşun. Kendiside bir aile ve sorumluluklari var bunu bilmesi gerekir.
Sen üzerine düşen her şeyi fazlasıyla yapmışsın. Eşinin de yapması gerekirdi. Fakat yine de boşanmayı tavsiye etmem. Evliliğinizi kurtarmak adına bir evlilik danışmanına başvurabilirsiniz.
Ucretsiz danisman oluyormu?
Kadınlar iş kendilerine kendi ailelerine geldi mi ooo benim ailem değerli seninkine geldi mi. Aman onlar şöyle böyle vs der kardeş. Ne kendini ne aileni ezdirme içinden nasıl geliyorsa onu yap çünkü onlar öyle yapıyor. Sende doğru bildiğini yap ortamı yumuşatmaya hiç çalışma neyse o de. O orada olmak istiyorsa orada olsun sende nerde olmak istiyorsan orada ol
aynen kanka hep öyledir. Orta yolu bulmaya çalışmaksa aptallıktır. O nasıl ben bunu istiyorum diyorsa sende bende bunu istiyorum de onu yap ama kızarak değil. Senin isteklerin varsa benimde var istersen sen ayrı git ben ayrı dopal yani
Normalde en basta yapmaliydim ama babasinin rahatsizligini vefatini hep kullandi bende hep yedim en son kurban bsyraminida ikimiz ailesinin yaninda gecirmek isyeyince ipler koptu bende 40 yil sırtımızda tasidik 1 gun indirince en kotu yine biz olduk simdide acite ediyor 52 sinde ailemin yanina gelme iatemiyorum yardimlarini diyor
Aile terapistine gidin , ortak noktada buluşursunuz , boşanmak çözüm değil.
Ayni benim kocam Yemin ederim senin esin ayni o inanilmaz bisey bu Bende aynisini cektim yaptim ve benden kötüsü olmadi Hatta onun ailesi beni hic sevmiyor
Ailem il disinda boş ver seni sevmesinler dedim ben seviyorum seni dedim ailemi bahane esip ailemden uzwklasrirdu babasinin hastaligi ve vefatiniylada duygu sömürüsü yapiyor hayatimizin her saniyesi ailesiyle geciyor yine de yaranamadim
Çok mu aradın bunu
Allah düşmanıma vermesin edepsiz kadıni
Tecrübeli deilim ama esin nankör boşan kurtul kimsenin kölesi deilsin
benm 5 senem gitti hayatını maffetme sana taviseye eninde sonunda o terk eder seni ölelelrnı mutlu edemezsin
Haklısın ipleri verdin eline işin zor bu saatten sonra
Fazla şımarmış
Evet
En İyi Kız Görüşleri