• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Bakımsız olmak boşanma sebebi midir?

myraes
myraes Takip Et
FenomenGuru Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Yapay Zekaya Sor

Bakımsız bir eş, boşanma sebebi olabilir mi?

Bakım Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Kişinin kendisine özen göstermemesi eşine ve ilişkisine de özen göstermemesi sonucunu doğuracağı için boşanma nedeni olabilir. Bakımsız olmak, eş kişisinde ilgi ve arzu eksikliğine neden olur. Yani bakımsız olmanın kendisi değil, yarattığı sonuçlar boşanma nedeni olabilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

O zaman ülkenin kadinlarinin cogunun bosanmasi gerek. Erkeklerimizin bakimdan anlamadigi ve yapmadigi ortada. Haftada bir banyo yapan mi dersin (2 haftada 1, ayda 1 yapani da var), dişlerini fircalamayan cok kişi var. Erkeklerimizin bakim erkegin işidir diyerek suratında sivilce, siyah nokta ve yagli bir suratla geziyor. Kıl işleri desen kadinin kolunda dahi görseler mideleri bulanir ama kendileri maymun gibi gezerler. En fazla genital bolgeyi alirlar diger yerler durur. O da tıraş makinesiyle kisaltirlar, ona killari almakta denmez. Disari çıkar dogru duzgun bir seyde giyinmezler. Her yere esofmanla gideni var. Cevapta cok rahat ama. E kadinin erkekleri dogru duzgun, gozune hitap edecek sekilde gormeye hakki yok mu? Cogu erkek sokakta yataktan kalktigi gibi dolasiyor. Bakımsızliktan dolayi bosanma olacaksa cogu kadinin boşanmış olmasi gerekiyordu şimdiye. Ha ben bosarim ayri. Bundan dolayi flortle iletisimi kestigim oldu, sevgilimden ayrildigim oldu. Sirf ben erkegim, kadin kadar bakima ihtiyacim yok diyerek yapmasi gereken "temizlik"islerini bile yapmayani var. Bakin dikkat edin, bakim demiyorum temizlik diyorum. Agiz temizligi, vucut temizligi (banyo/kıl alma gibi) hani bunlari bir yapsalar bakim kismina da geçeceğiz inşallah.

4
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkeklerimizin bakim "kadinin" işidir diyerek olacak orasi. Yanlış yazmisim, kafamda baska cumle vardi, onu dusunurken erkegin diye yazmışım

Yorumla
    • Greyx
      Greyx
      +1 yıl

Sen nasıl insanlarla takıldıysan artık.. garip geldi bu yazdıkların

Yorumla
    • SevmekGuzel007
      SevmekGuzel007
      +1 yıl

Vay be sen neler çekmişsin neler😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Greyx takilmama gerek yok. Plaja gidince bile goruyorum erkeklerin kazakla gezdiğini

Yorumla
    • Lemanın50Tonu
      Lemanın50Tonu
      +1 yıl

Yorumun alnı olsada öpülse. Aynen öyle. Bide rus kızı isterler yanlarına, fakat rus kızı şunlara külotunu bile koklatmaz. Bu erkeklerin iğrenç özgüveni hep yetiştirilme tarzlarından geliyor. Daha çocuk yaşlarından anneleri " paşam, aslanlm, koçum" diye diye oğullarını kaf dağına çıkarıyorlar. O yuzden ağzı kokan, deodrant sıkmasını bilmeyen, şempanze gibi yaz kış kıllı dolaşan erkeklerde gereksiz özgüven var. Kadının kaşının ortasında 2 tane kıl çıksa kezban derler. Halbuki kendileri kanalzasyon koktuklarının farkında değiller

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Lemanın50Tonu bir de benim saydiklarim bakim falan degil. Bildigin "kisisel temizlik" kisisel temizliklerini bile dogru duzgun yapmiyorlar kaldi ki bakim yapacaklar bir de. Plajlarda killi, gobekli erkekler. Çoğunun dişleri çürük zaten bakmamaktan dolayi. O da koku vs yapıyor. Sık duş almadiklari, deodorant kullanma aliskanliklari olmadigi gibi bir de ustune koltuk alti killarini da almadiklari icin o ter kokusuyla, killarla beraber feci bir sey oluyor, o koku var ya o koku yazarken hissettim buram buram. Benim gibi toplu taşıma cok kullananlar bilir. Yukarida bir erkek arkadasta sen kimlerle takiliyorsun demis. Yahu halk otobusune binince bile anlıyorsun kim temiz, degil. Hangi cinsiyet daha pis. Plaja gidince hanımlar killarini aliyor, spor yapiyorlar kilolu gorunmeyeyim diye. Bunlar popiş gobek yapip geliyorlar, kıllar her yerden fışkırıyor zaten. Bunlari gormek icin illa birileriyle takilmama gerek yok yani. Halkin icinden konuşuyorum. Tc erkeklerinin bir huyuda kendilerini eleştirdiğin zaman sen kotusune denk gelmissin, sen iyisine denk gelmemissin, sen kimlerle takiliyorsun gibi klasik cumleleri siralamaya başlıyorlar. Hayatlarini da 3-5 cumleyle geçiriyorlar zaten. Bundan baska cumlede duyamiyorum kendilerinden.

Yorumla
    • Lemanın50Tonu
      Lemanın50Tonu
      +1 yıl

Haklısın evet. Ağzımızı açınca sen kötülerine denk gelmişsin diyorlar. Eee nerde pekj bu iyileri? 24 yaşındayım hala bakımlı temiz bir erkek ile otobüste bile karşılaşmadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eig icin teşekkürler

Yorumla
    • myraes
      myraes
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Erkek olarak bakım yapmak çok kolay 👍 kötü kokan bir kadına tahammül edemiyorum 🤧🤧 tanışma aşamasında dikkat edipte evlendikten sonra salarsa ve dikkat etmezse hayatı zindan etmeye gerek yok sonuçta kimse kimseye katlanmak zorunda değil. Aynı şey tersi içinde geçerli.

0
    0 Yorumla
  • bLueetimeS
    bLueetimeS Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Senede 1 defa duş alıyorum belki karım için 2 yapabilirim.

1
    2 Yorumla
    • myraes
      myraes
      +1 yıl

🤣🤣

Yorumla
    • bLueetimeS
      bLueetimeS
      +1 yıl

Puhahahaha

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

49

Cevap

47

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.

boşanma nedenidir.

0
    0 Yorumla
  • Lemanın50Tonu
    Lemanın50Tonu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes gereken yorumu yapmış içimden geçenleri söylemiş zaten, özellikle de kadınlar. Ama ben de yorumumu yapmadan geçemedim. Bakımsız olmak boşanma sebebi değildir hayır. Fakat bazıları kadın ve erkek olsun kendilerini evlendikten bir müddet sonra gerçekten fena şekilde salıyorlar. Erkekler " ne de olsa karım beni boşayacak değil ya" kafasına girip tüm gün koltukta kokuşmuş çoraplarıyla, kıllı vücutlarıyla, sidik kokan boxerlarıyla oturmaya devam ediyorlar. Kadınlar da bir tane çocuk doğurup hemen çalı gibi saçlarla, sivilceli yağlı suratlarıyla, domestos lekeli eşofmanlarıyla, soğan kokan elleriyle evde dolaşmaya devam ediyorlar. İnsan ilk önce eşi için partneri için değil de kendine saygısından bakımlı olmalı.

1
    0 Yorumla
  • Heavenman
    Heavenman Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 87%
    +1 yıl

İnsanın saldığı dönemler olur. Bir bayan eğer kendine bakmıyorsa altında illaki bir sebep vardır. Evli olup olmamakta mühim değil gerektiğinde sebeplerini ve çözümlerini konuşarak onu buhrandan çıkartmaya çalışmak bir partnerin sorumluluğudur bence.

1
    0 Yorumla
  • isimsizbilen
    isimsizbilen Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.

Hiç bir şey bahane olamaz ancak evlilikte bakımsızlık ne yazık ki sebep oluyor. Sasece bakımsız kadınlar aldatılıyor diye bir şey yok. Bakımlı işinde gücünde kadınlarda aldatılıyor. Bu tamamen erkeğin ya da kadının karakteriyle alakalı bir durum

1
    0 Yorumla
  • TheodenSama
    TheodenSama Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Hanımlar kusura bakmasın ama ilk gunde boya küpünden fırlamış gibi gezip evlendikten sonra soğan saçagi gibi saclar ile kalkip aksaminada sen beni eskisi gibi sevmiyorsun diye trip atan kadına derim sen ilk günkü gibi misin bi bak sonra triplen der mevzuyu orada kapatirim evet bosanma sebebi ağız kokusu dahil isr buda dahil

0
    7 Yorumla
    • Semaa06
      Semaa06
      +1 yıl

Erkeklerde ilk zamanlarda pesinden kosarlar her istedigini yaparlar süt dökmüş kuzu olurlar evlendikten sonra aslan kesilirler valla bisey diyim mi mesele bakimsizliksa erkeginde bi ton kabul edilemez kusurlari oluyor ona kalirsa hersey bosanma sebebi ooo

Yorumla
    • edyrm80
      edyrm80
      +1 yıl

Konuş kız sema👏👏👏👏

Yorumla
    • TheodenSama
      TheodenSama
      +1 yıl

Valla sema hanim siz nasılsınız nasil olursunuz bilemem fakat ilk günler kekler borekler ile besliyordu elleriyle evlendik aradan 2 sene gecti çok değil bi bardak cay istedim kalk kendin al dedi neoldu o süslü kokona ya ilk gunlerde bacaklarimin arasinda kedi gibi gezen kıza geceleri altimdaki kalip sabunmu anlayamadim put gibi eve gelirsin yemek yapılmamış b. k mu yiyelim esofmani cekmiş saç baş biyerde toplamaktan aciz kusura bakmasin kimse kimse ilk günkü gibi değil saygı sevgi bunlar kazanilan şeyler hak edilir istenmez neoldu ilgisizsin bosanalim deyip göz dağı vermeye kalkti bende boşadim gitmek isteyeni zorla tutamam şimdi çocuk bahanesiyle yazmış eski gunlerden bahsediyor keske done bilseydik bu hatalari yapmasaydik felan bi kitap birkere okunur sonunu bildigin şeyleri tekrarlamazsin..

Yorumla
    • TheodenSama
      TheodenSama
      +1 yıl

Hadi gezmeye desen aninda suslenir puslenir cikar yeterki gezme de

Yorumla
    • Semaa06
      Semaa06
      +1 yıl

Hersey tek bakima bakmiuo yani erkege gelirsek onlardada bi sürü bosanma nedenleri var

Yorumla
    • TheodenSama
      TheodenSama
      +1 yıl

Olsbilir 8 sene evli kaldim şükür ne onu nede çocuğumu kimseye muhtaç etmedim haftada 2 kere yemek yapiyordu evime temizlikçi geliyordu sırtında taş tasimadi yemek yapmadi temizlik yapmadi benim buradaki hatam rahata alistirmak dimi baska bisey yok başkası ile bir munasebetim dahi olmadi ki bukadar bezmeme ragmen baskasiyla avutmadim kendimi yakismaz diye babasinin evinde gırgır ile hali temizlesin simdi abileri benim gibi aciyacakmi bakalım

Yorumla
    • TheodenSama
      TheodenSama
      +1 yıl

Valla 6 aydir rahatim 8 sene zamanımı paramı enerjimi ona vermistim simdi kendime rahatim valla günlük iliskiler enazindan iki tarafinda beklentisi belli

Yorumla
  • Mechanic34
    Mechanic34 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Bunu sorun yapacak kişinin de eşi kadar bakımlı olması lazım veya ona destek olması gerekir her işi kadın yapsın diye bir şey yok insan eşinin hayatını da düşünmelidir mutlu ailenin bence sırrı eşini baş üstünde taşıyıp hissettirmeden kendisinden fedakarlıklar yaptığı sürece aile olunabilir

0
    0 Yorumla
  • Delikanlisback
    Delikanlisback Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Hem değildir, hem boşanmak sebebidir. Birkaç kere ikaz edersin, işte ne bileyim lazere git, şunu yap bunu yap diye. Israrla kendini salıp kahvedeki mahmut dayıdan farksız şekilde yanımda takılıyorsa evet boşanma sebebidir.

1
    0 Yorumla
  • yunhee
    yunhee Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı.

Boşanmak için çok basit bir sebep olur. Evlenmeden önce az çok fikir sahibi olunuyor, hijyenine dikkat etmesi açısından. Evlendikten sonra değiştiyse farklı sebeplerden olabilir ama çözümü boşanmak da değil.

1
    0 Yorumla
  • çilingiroğlu-61
    çilingiroğlu-61 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Olabilir aslında ama misal çiftlerin arasında sorun var. Ve biri hasta oldu yani bakımsız kalmak zorunda kaldı ya da psikolojik bazı sorunları oluştu. Karşı taraf bunları çözmektense burada vurursa nasıl bşr karar vereceksiniz hakime hanım? 😃Gel çık işin içinden

0
    0 Yorumla
  • _MelisYıldız_
    _MelisYıldız_ Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Evet boşanma sebebidir çünkü çoğu kişi evlenmeden önce son derece bakımlıyken evlendikten sonra "ne de olsa garantiledim ilişkiyi" kafasına girip kendilerini salıyor ve bu doğru değil bence.

0
    2 Yorumla
    • Semaa06
      Semaa06
      +1 yıl

Evlen cocuk sahibi ol kendini bi sal kocanda seni bakimsizsin diye boşasın o kadar ömür ver.

Yorumla
    • _MelisYıldız_
      _MelisYıldız_
      +1 yıl

@Semaa06 sadece kadın için için demiyorum erkeklerde kendini salıyor. Evlenmeden önce kaslı, bakımlı, güzel kokan adam gidiyor yerine göbekli, kıllı, ter kokan adam geliyor...

Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Tabiki boşanma sebebi giyimine kokularına dikkat ediceksin her zaman güzel görüneceksin

1
    0 Yorumla
  • AvukatAli
    AvukatAli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

Ortak yaşamın çekilmez hale gelmesine neden olacak düzeyde bakımsız olmak ve kişisel temizlik dahil temizlik kurallarına riayet etmemek boşanma nedenidir

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Herkes bakımlı olmali çevresine pozitif elektrik dağıtmak gerekir bunu çevreye yayıp yüksek moral ile toporlanmakta fayda var. O yüzden bir an önce bakımlarını yaparak boşanma riskinden kurtul

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Kanki o kadar da öyle kolay boşanılmaz çocuk oyuncağı mı

0
    1 Yorumla
    • myraes
      myraes
      +1 yıl

Haklısın kanki

Yorumla
  • GiZLiZEVKLi
    GiZLiZEVKLi Takip Et
    Guru Yaş: 56 , eic 69%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.

Evlenmek düzenli mutlu huzurlu bir hayat demektir kendine hayatına bakımsız biriyse beklemek hata olur herkes için !!

0
    0 Yorumla
  • Legend0642
    Legend0642 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

E tabi surekli ise bu dedigin durum arzu tutku azalmaya baslar monoton isleri sevmem heyecan taze olucak

0
    0 Yorumla
  • Ölümünebekar
    Ölümünebekar Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Karşı taraf bakımlı bir haldeyse , kadın ekonomik olarak özgür değil ve bakım masrafları karşılanıyor ona rağmen bakım yoksa kadında evet

0
    0 Yorumla
  • Aspaldiko
    Aspaldiko Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Kisinin hem kendisine hem de karsisindakine saygisini kaybettigini gosterir bakimsizlik. Yol veririm, net.

0
    0 Yorumla
  • relax17
    relax17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 92%
    +1 yıl

Bakımsız olmaktan kastım ne? Bir insan evde durup dururken süslenip püslenmez tabiki ama düzenli olarak duş alan temiz biriyse hiç bi sıkıntı yok

0
    0 Yorumla
  • sormadımsayaffet
    sormadımsayaffet Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Eğer normal hali buysa hayır kişiliği böyleyse zaten evlenirken bunu biliyorsun ama sonradan bir şeyse bunun sebebi karşısındaki kişiyle de alakalı.

1
    0 Yorumla
  • Ceylin_45
    Ceylin_45 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Çözülebilir bir durum. Neden boşanma sebebi olsun ki?

0
    0 Yorumla
  • летящийoрел
    летящийoрел Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenenler ilk günle son gündeki suratları hatırlamakta zorlanıyorsa demekk

0
    0 Yorumla
  • ayselyildiz0812
    ayselyildiz0812 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Değil ama erkeklerde bakımlı kadın ister aynı şekilde biz kadınlarda bakımlı temiz erkek isteriz

0
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Karşılıklı denge esas öyle söyliyim iki taraf da bakımlı olmalı

0
    0 Yorumla
  • Devrimosmanli
    Devrimosmanli Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı.

Aldatulır bile bakım dediğin makyaj filan değil saçını taraması

0
    0 Yorumla
  • İsimsizakc
    İsimsizakc Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir kimi bakımlı olsun ister evde kimi istemez

0
    0 Yorumla
  • Carlosroberto
    Carlosroberto Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

İki tarafında birbirine bence görev olarak yapması gereken bir şey.

0
    1 Yorumla
    • Carlosroberto
      Carlosroberto
      +1 yıl

kimse benim kokumu çekmek zorunda değil

Yorumla
  • Derinsd
    Derinsd Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler 100 kilo oluyor evlenince birde kadından bakım bekliyorlar o haliyle

0
    12 Yorumla
    • Jokerr_99
      Jokerr_99
      +1 yıl

Genelleme yapma

Yorumla
    • Jokerr_99
      Jokerr_99
      +1 yıl

@Duygusalsüvari kanka sen hiç taş görmemişsin bence

Yorumla
    • Duygusalsüvari
      Duygusalsüvari
      +1 yıl

Öyle mi diyorsun kanka 😀
      Ne bileyim ince ve slim oluşu iyi görünüyor sanki , yanılıyor muyum

Yorumla
    • Jokerr_99
      Jokerr_99
      +1 yıl

@Duygusalsüvari yanılıyorsun :))

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

@Jokerr_99 doğru kimlikte Rus yazması taş olmak için yeterli

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

@Jokerr_99 ayrıca genelleme yaparım. Tüm erkekler istisnasız kilo alır eşini eleştirir

Yorumla
    • Jokerr_99
      Jokerr_99
      +1 yıl

Kilo almak erkeğe has bir şey değil. Kadın da Kilo alır. Evlilerde kadınlar daha kiloludur

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

@Jokerr_99 ben kadın kilo almıyor mu diyorum? Erkek kilo alıyor eşide alıyor ancak erkek kendine bakmadan eşinin bakımsızlığından şikayet ediyor. Burada kilolu erkek seven binlerce kız vardır. Sırf güçlü diye tercih ediyorlar ama kilolu kadın seven erkek çıkmaz. Siz erkekler fazla kurnazsınız

Yorumla
    • Jokerr_99
      Jokerr_99
      +1 yıl

Tamam doğru erkekler kilolu kadın sevmez. Siz de kilolu erkek sevmeyin. Size zorla sevin diye silah mı dayiyorlar kafanıza!

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

@Jokerr_99 ben sevidiğimi yazdım mı? Hayır. Bu sebeple genelleme yaparım erkekler hakkında.

Yorumla
    • Jokerr_99
      Jokerr_99
      +1 yıl

Yav ne saçmalıyorsun sen be

Yorumla
    • Derinsd
      Derinsd
      +1 yıl

@Jokerr_99 haksız olduğunu anladığında böyle boş yaparsın. Hiç yazmayacaktın böyle haksız duruma düşersin zavallı keko

Yorumla
  • Vakt-imerhun
    Vakt-imerhun Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanı soğutuyorsa kişi uyarıldığı halde aynen devam ediyorsa olabilir

0
    0 Yorumla
  • libertario
    libertario Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Evet, hiç kimse bakımsız biri ile hayatı paylaşmaya mecbur değil. Geçici sıkıntılar varsa, el ele verilip düzeltilir ama kalıcı olmamalı.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence olur. Ama bir de şöyle bir durum var taraflar fakirler bakıma ayıracak maddiyata birbirlerine sağlanamıyor o zaman kim suçlu olur bilemem

0
    0 Yorumla
  • Aslhndzgt
    Aslhndzgt Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

İnsan öncelikle kendisi içim bakımlı olmalıdır. Kendisini sevmeli ve cildine bakmalıdır. Dolayısıyla karşısındaki insanın da böyle olmasını ister. Bu sebeple ayrılma sonucuna gidebilir.

1
    0 Yorumla
  • Kâl-Ell
    Kâl-Ell Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Bakımsız sevmeyen için evet. Şahsen benim için de evet.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Namussuzluk yapmadığı sürece hiç bir sebep boşanma sebebi değildir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benve evet, ben bakımıma önem veririm. Çok güzelsin tü tü maşallah 🧿🧿

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kisinin ozenli olmasi karsina ve kendisine saygidir bence.

0
    0 Yorumla
  • sahafî
    sahafî Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Boşanma sebebi için net bir gerekçe olmasa da gerek soğuma gerekse kavga için yeterlidir. Tabii bu da gerekli uyarılar yapıldıktan sonra.

0
    0 Yorumla
  • OmerAydın4747
    OmerAydın4747 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Kesinlikle bende karımı bu yüzden boşamak istiyorum. Dışarda cillop gibi kızlar evde don pijama saçı başı birbirine karışmış asık suratlı bir kadın

0
    0 Yorumla
  • benkimimblm
    benkimimblm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Hayır tabiki de birini her haliyle sevmiyorsan niye evleniyorsun zaten?

1
    0 Yorumla
  • MarstakiJupiter
    MarstakiJupiter Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Boş anmaktan ziyade konuşup çözülür

1
    0 Yorumla
  • lanertek25
    lanertek25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 97%
    +1 yıl

bilmiyorum bence konuşarak halledilebilir bir şey

1
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

Olur. Kokuya karşı hassasiyetim var benim. Soğurum

1
    0 Yorumla
  • MistlyYuna
    MistlyYuna Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Sevdiğin için evlenirsin zaten bakımsız olduğu için değil

0
    0 Yorumla
  • Ezgim27
    Ezgim27 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bosanmak diyilde, sorun oluyor kavga, kusluk gibi hos olmayan seylere neden oluyor

0
    0 Yorumla
  • Wolfdaddy
    Wolfdaddy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

Senin kendine vermediğin değeri eşin de dahi kimse vermez. Evet boşanma sebebidir

0
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Evet, bu bakımsızlık olayı beni tilt eder.

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Boşanma sebebi değil de pek haz etmem

0
    0 Yorumla
  • Matmazelistt
    Matmazelistt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kadında erkekde dikkat etmeli

0
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Hijyen önemli 🙂

0
    0 Yorumla
  • iyikadınkaraborsa
    iyikadınkaraborsa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 88%
    +1 yıl

Ayyy bunlarıda duyucam 🤣

0
    0 Yorumla
  • khaixx
    khaixx Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Benim için boşanma sebebi

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Bakımsızlık hat safhadaysa sebep olur elbette

0
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Emsal teşkil eden karar ver

0
    0 Yorumla
  • Dropaline_
    Dropaline_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Evet diyenlere küfür etmeye geldim djfjf

0
    0 Yorumla
  • Metkbarr
    Metkbarr Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 91%
    +1 yıl

Durum oraya gekebilir

0
    0 Yorumla
  • xŚọvâlyē
    xŚọvâlyē Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 83%
    +1 yıl

Seviyorsa gözü görmez bazen

0
    0 Yorumla
  • nutellalıpasta95
    nutellalıpasta95 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Bana göre evet boşanma sebebidir

0
    0 Yorumla
  • evindelisi_01
    evindelisi_01 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Evet olabilir

1
    0 Yorumla
  • AskeriiMühendiss
    AskeriiMühendiss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • gone_with_the_wind
    gone_with_the_wind Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Olabilir bence.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bakımsız olmak boşanma sebebi midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bakımsız olmak boşanma sebebi midir? 29 cevap verildi
Bakımsızlık boşanma sebebi midir? 45 cevap verildi
Bakımsız bir eş boşanma sebebi midir? 110 cevap verildi
Bakımsız bir eş boşanma sebebi midir? 156 cevap verildi
Bakımsız eş boşanma sebebi midir? 37 cevap verildi
Bakımsız eş boşanma sebebi midir? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨