- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ben bu duygudurum bozukluğunu yaşamanızı hamileliğinize bağlıyorum çünkü aklınız başındayken bu adamla evlenme niyetinde olup evlenmişsiniz. İyi günde, kötü günde yanında olacağım diye söz vermişsiniz. Her şeye, herkese rağmen sevdiğiniz için evlenmişsiniz. Dolayısıyla eğer size kötü bir şey yapmadıysa veya ihanet etmediyse de ayrılmak istemeniz bence doğru bir karar değil. Sizden önceki hayatı geçmişte kaldı ve sizi aldatmadı hiçbir şekilde. O yüzden eşiniz belli ki sizi seviyor. Lütfen ona bunu yapmayın. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHamilelik döneminde hassas ve dalgalanan ruh haline sahip olmak normaldir. Doğum yapana kadar bekle. Loğusallık da geçsin. Adam sana iyi davranıyorsa önceden çocuğu varmış evlenmiş falan bunlar hikaye... Mutlu olmaya çalış her şeyden etkilenen biriysen boşandığında da seni yargılanacaklar. Önce çocuklu adamla evlendi sonra kendi de çocuk yaptı ve boşandı diyecekler bu da üzecek sonra buraya gelip şok pişmanım ne yapmalıyım diyeceksin. Aslında senin gibi insanalr bu hayatta başkalarının sırtına yük olup hayatları berbar etmekten başka bir işe yaramıyor pek. Ne yazık ki olan olmuş... Gene de doğumu bekle bir süre geçsin. Ani kararlar alma
03 Yorumla
Soran+1 yılKimin hayatini berbat ettim kendimden basks pardon?
- +1 yıl
Onu yaşayınca görürsün. Boşanırsan karnında ki çocuğun hayatı sonra eşinin hayatı berbat olacak. Gerçi zenginlik ve tipi için evlenmişsin. İki gün sonrada sıkılmışsın.
- +1 yıl
Kadina cok sert davraniyosunuz ayiptir. Kadinlar zengin erkek sever bu bilinen bi gercek ki benim durumum normal kimse gelmiyor.
Kesinlikle yanlış yapıyorsunuz. Bakın önce etrafın dediklerini bir kenara koyun. Sonrasında 2. Veya 3. Evlilik olmasına takmayın. şu an boşansanız sizde 2. Olacaksınız başkası için ve çocuğunuz olacak. Çok zor bir hayatla karşılaşma ihtimaliniz var. Ayrıca söylediğiniz şeylere saygısızlık gibi algılamayın ama inanım elle tutulur şeyler değil. Ayrıca zaman verin derim. Bakın mutlu ilişkiler çok çok az. Sizi mutlu etsin edebilme potansiyeli olan birini bırakmayın derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni mutlu etme potansiyeli sadece ben onu sevdigim surece olabiliyor ama.
Yani ben bu sekilde cok mutsuzum bazi seyleri hazmedemiyorum en basinda hata yaptım. Bu şekilde hep mutsuz olacagim.- +1 yıl
Bakın hayatta bazen mutlu olmak için zorunlulukları kabul etmemiz gerekiyor. İnanın sizi anlıyorum ancak çocuğunuz olduktan sonra bu süreç inanın içinden çıkılmaz bir hal alacak. Bu sefer yeni bir ilişkiniz olursa, çocuğunuzun babası ile sürekli görüşmeniz gerekecek. Evet sizin yaşadığınızı yine de tam olarak anlayamam. Ama oturun ve uzun vadede başınıza gelebilecek şeyleri düşünün derim. Bir erkek sizin için çabalıyor ve sizi üzmüyor ise bu önemli bir noktadır. Evet başlarken acele ile hata yapmışsınız. şu an yaptığınız ise hata üstüne hata yapmak gibi olacak. Bence çocuğunuzun doğmasını bekleyin ve bu süreçte izleyin eşinizi ve neler olduğunu. Ayrıca hamilelik süreci sizin için zor olacak. Karnınızdaki çocuk için sabredin. sonra düşünün bunları. Ayrıca toplumda bu gibi çok örnek var. Sadece duygusal bakıp karar almayın. Mutluluk sadece sevmek ile olmuyor. Bazen maddi sıkıntılar can sıkıyor. Maddi sıkıntılar olmasa ilgi alaka olmayınca mutluluk gelmiyor yani hepsi birbiri ile alakalı. Benim kanaatim biraz şans verin. bu ilişkiye. Siz burada biraz bencilce davranıyorsunuz. Bakı bunları yazarken inanın ne taraflı nede kızgınlıkla yazmıyorum. Bu sürecin çözülmesi için size faydası olsun diye yazıyorum.
Bak güzelim bir terslikler olmuş çocuklu adamla evlenmişsin onunda bir çocuk meydana getiriyorsun, çocukların hangi aileye ne şartlarda evlat olacağı çocukların elinde değil onlar suçsuz çocuklar, böyle parçalanmış ailelerde en çok zararı o suçsuz çocuklar darbe yer, sana tavsiyem adamın çocuğuna sahiplen onu kendi çocuğundan ayırma onu kardeşiyle kardeş gibi gibi büyük iş güç sahibi olsun cenneti hakedersin, biraz duygulara değil mantığına bak evinde mutlu ol
04 Yorumla
Soran+1 yılKardes gibi buyuyemezler cunku o farkli uzak bir sehirde.. Ayni zamanda anneside ılımlı biri degilmiş birbirlerinden uzak buyuyecekler ne yazık ki.
- +1 yıl
Çocuk büyüyünce illaki babasinida isteyecek geldiğinde ona annesi gibi davranın, sizinde çocuk olunca ben devam edin dedim çocuk olmasaydı kafana yatmıyorsa ayrıl derdim, çocuk olunca diyemiyorum çünkü parçalanmış ailelerde en çok darbeyi çocuklar alıyor, çocuklar annesini babasını yanında arkasında görürse mutlu çocuk yanında görmezse asabi sinirli çocuk ölüyor, hiç olmazsa çocuk liseyi bitirene kadar devam edin, her şey çocuklarımız için, bakarsın sonradan hersey rayına girer iyi günler dilerim
Soran+1 yılBen boşanacagim yani o cocukla bir bagim olmayacak.
Soran+1 yılLiseyi bitirene dek mi? Cok cok uzun bir sure bir ömür imkansiz bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Başkalarının lafıyla hareket etmeye devam edersen, hayatının hiç bir yerinde hiç bir zaman mutlu olamazsın.
Bırak kim ne derse desin.
Sen hayatını başkası için değil kendin için yaşa.
Çocuğu var diyosun.
Ama eşinden ayrıldığın zaman sende onunla aynı durumda olacaksın.
Sadece bu durumu geçerli bir sebep olsun diye öne sürüyorsun.
Ama bir evlilik kolay olmuyor ama kolay yıkılıyor.
Biraz sakin kafayla düşün.
Başkalarının seni etkilemesine izin verme.
Ne ayrıl derim ne de ayrılma.
Karar sadece senin..11 Yorumla
Soran+1 yılAma bende icimde sonsuz bir sevgi hissetmiyorum kocama karşi. Hatta ondan soğudum bana yanlıs seyler yapmadı ama ben mutlu degilim onunla.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yıl
Bence çok aceleci davranıyorsun00 Yorumla Doğru yapıyorsun. Ama çok hatalısın. Hani neredesinden tutsan elinde kalır sözü var ya o tam oturuyor yerine. Adam bir kere boşanmış Hayat zaten onun için zordur ikinci defa boşanması senden de bir çocuğu olması onun hayatında da çok büyük bir darbeye yol açacak. Tabii kimse için istemediğin bir duruma katlanman beklenemez. Ama vereceğin Karar çok kritik çok önemli. Ben senin anlattıklarından ve kararlılığından yola çıkarak doğru yapıyorsun dedim Sen zaten gemileri yakmışsın anladığım kadarıyla. Çocuk olmasaydı inan hiç problem değildi. Ama senin hamile olman olayı bayağı zora sokuyor. Eşin her yolu deneyecektir boşanmamak için. Eğer içinde Ufak da olsa bir şeyler kaldıysa üçünüze bir şans daha vermelisin. Çocuk doğunca belki senin de düşüncelerin değişir.
22 Yorumla
Soran+1 yılEn ufak bir sevgi kalmadi esime karsı aslinda hicte hoşlanmanın ötesine gitmedi yani tabi ki nefret etmiyorum ama asikta degilim ve öncelikle kendi duygu dusuncelerime onem vermek zorundayim acikcada herseyi anlattim isteklerimi belirttim ama herseye ragmen reddetmesi beni ondan 100 kat daha soguttu.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence büyük bi kavga yaşamadıysanız sırf bu yüzden de boşanma bence. Çünkü bu tam bir bencillik olur. kendi düşüncelerin yüzünden karnındakini babasız bırakmaya hakkın var mı sence? Bunu en başta düşünmen gerekirdi şimdi bir kızınız varken bu düşüncelerden uzak durmalısın. Bence hamile olduğun için de böyle düşünüyor olabilirsin, hormonal faktörlerden dolayı. Sana tavsiyem iyice düşün karar ver ama karar almak için yalnız olmadığını da hatırla derim.
14 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu dusunceler degil benim esimi yeterince sevmemem ve cok cok fazla sogumam da var.
Soran+1 yılSadece o degil ben onu hic bir zaman sevmedim.. Belki bir insan olarak duzgun, iyi niyetli ahlakli v. s ama fazlasi yoktu bende bu hep boyleydi oda biliyor bir kez olsunda sevdigimi soylemedim.
+1 yılMerhaba, 12 yıllık uzun bir ilişki sonrası apar topar böyle ciddi bir adım atman en büyük hatan olmuş. Ancak hatalarına devam ediyorsun, başkalarının seninle ilgili yorumlarına odaklanman çok yanlış. Ne düşünülürse düşünsünler, bunların seni etkilemesine izin vermemen gerekir,, sen kararını vermişsin zaten, ve cidden yurumeyeceginden eminsen, daha fazla vakit kaybetmemelisin
12 Yorumla- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılTesekkur ederim , sagolun.
+1 yılZaten olmayacak olduğu belliymiş ki. 10 yıllık ilişkiyi bırakıp 2 ayda evlenmek ne kadar mantıklı. Para pul eyvallah önemli de mutluluk getirmez. Yani senin çocuğun yokken gidip çocuklu biriyle evleniyosun, hiç ama hiç mantıklı bir hareket değil. On yılda olmayan şey, iki ayda nasıl olsun düşünmedin mi...
12 Yorumla
Soran+1 yılIlk sevgilimle neden olmadi şoyle 6 yil sonra biz evlenecektik okullarimiz v. s bitmisti evimiz de hazirdi ama sonra ailesi batti ama oyle boyle degil cok büyük bu konumdayken benden ve ailemden borc para aldilar elimden gelenin fazlasini yaptim. Daha sonra bana parayı geri ödememeye basladi , baya tartismalar ciktiktan sonra ödemeye basladi (halen öduyor hesabima gonderiyor her ay 7 8 ayi kaldi galiba) babamda uzun bir sure parayi istemedi babasindan , sonra ellerine para gecmelerine ragmen odemediklerini anlayinca , bir gun istedi ödemeyi babasida ters davraninca tartistilar kavga ettiler annesi bizim evimize gelip kavga cikardi tüm siteye rezil olduk babam haklarinda sikayetci oldu ve ayrildik. Bi sure gorusmedim ama unutamadim geri baristim ailem tamamen karsiydi asla izin vermiyordu evlenmeme o varsa biz yokuz diyorlardi , önceden cok sevmelerine ragmen bu para olaylari devreye gidip cirkinlesince ailesi , nefret etmislerdi. Son 1 2 yil arkadas gibiydik aramizda hic bir sey gecmiyordu, sen beni affedene kadar beklerim benim hatam hepsi dedi. Iyi dedim ama olmadi sevsemde tekrar guvenemedim bu yuzden maddiyat belki de travmam oldu. Hemen sonrasinda esimle tanistim en basinda istemedim ama sonra aniden evlendim işte.
- +1 yıl
Maddiyat önemli de hayatınızın merkezine bunu almışsınız gibi. Düzenli olan sevgilinizle maddiyat bozulmuş, tabiki güven kırılmış ve can sıkıcı olaylar olmuş bunun da etkisi büyük. Ee şimdi olan eşin de durumu iyi diyorsunuz, zaten senin ailenin de durumu iyi muhtemelen. Bu yüzden maddi durumları ön plana koyman hata biraz, bir de şöyle bir durum var, istemedin aniden evlendin, neden çocuk yapıyorsun ki ya? Bak şimdi boşanmak iste tamam, ee çocuk ne olacak, bir ömür boyu ister istemez yüz yüze geleceksin. Daha da çok gençsin, hayatın var..
Hamilelik döneminde bu tarz duygusal karmaşalar yaşanabiliyor. Bence şu an sağlıklı düşünemiyorsun. Hamilelik dönemin son bulana kadar evli kal. Eğer çocuk doğduktan sonrada eşini istemez isen ayrılırsın. Bir de çevrendeki insanların düşüncelerine pek ciddiye alma. Senin mevcut durumunu düşünmeden saçma sapan tavsiyelerde bulunuyorlar. Tabi bekara eş boşamak kolay gelir. Kimse doğacak çocuğu düşünmüyor. Kimse senin ayrıldıktan sonra çekeceğin sıkıntıları düşünmüyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bilemedim ama kendi adima bnde hic evlenmedim ve daha once iyi anlasabilcegim biri ile tanistim sirf cocugu var die hic sevgili olmadim arkadas olarak halen gorusur dertlesiriz telefonda konu dedigin gibi masum kucucuk bi cocuk değil zati ona baba da dedirtcek abide dedirtcek olan benim davranislarim ama eski esiyle omur boyu gorusmek zorunda ben bunu kaldiramazdm bu yuzden hic o anlamda adim atmadim sen kendine guvenmissinki bu adimi atip bide ustune cocuk sahibi olucaksin yakinda iyi dusun bebek babasiz buyucek ama huzursuz bi ailede daha kotu olur gelecegi icin bebek olmasa bi sorun yok bosan bak hayatina ama sartlar simdi cok farkli keske ilk zamanlar 1 yil korunsaydin bi onune baksaydin
00 YorumlaEşin iyi biriymiş. Sana da iyi davranıyor. Sen kafayı mı yedin. Hem iyi hemde varlıklı bir insan bulmuşsun. Sen etrafını boş ver. Herkes konuşur. Başına gelmeyen bilmez
11 Yorumla
Soran+1 yılBende hazmedemiyorum ama bastan beri suphelerim olmasina ragmen evlendim keşke evlenmeseydim hata yaptim, yapabilirim sandim. Ama simdi onu ömür boyu görecegim.
+1 yılSevgi var, sen dışarıdan gelenlerin yorumlarına takıyorsun.
Eğer o adam senin çocuğunu sevecekse sıkıntı yok bana göre, tam olarak neyde mutsuz olduğunu anlamadım15 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak bende emin degilim ama daha once evlilik yasamasi bi cocuk sahibi olmasi beni cok etkiliyor.
- +1 yıl
Yani tamam yaşanmış ve bitmiş, kadında sanırım yurtdışında, çocuk günahsız yani, onu da kendi çocuğun gibi sevmeyi denemelisin biliyorum kolay değil hani bende başkalarının çocuğunu öz yiğenim gibi sevemem fakat sevmeye çalışıyorum, sen o şekilde sevgini vererek büyütürsen ileride onunda sana döneceği sevgiden dolayı aranız çok daha iyi olur bana göre
- +1 yıl
şehirdışında*
Soran+1 yılZaten cocuğuda bi kac kez gordüm.. Ben cocuga karsi zaten olumsuz bir sey beslemiyorum besleyemem de tabi ki henüz anne olmadim ama kendi cocuğum gibi sevemem gibi geliyor , bu demek degil ki ona kotu davranirim v. s asla, zaten onun bir annesi var.. yani ben hep ailem yakinlarimdan gelen tepkilerden cok etkileniyorum hemde kocamin benim ilk kez yasadigim duygulari daha once yasamis olmasi gercegi beni uzuyor.
- +1 yıl
O halde kocana önce yaşadığı şeyin beş para etmez bir sevgi olduğunu ve esas sevginin sende olduğunu kanıtla, işten geldiğinde yemekler hazırla, romantik bir ortam yarat, sürekli gülümsersen o da sorgular, ben öncesinde yaşamamışım lan der ve sana 3-4 kere daha aşık olur
Hem sana hem kızına yazık olur. Etrafındaki insanları dinleme o yüzden istiyosun belki de boşanmayı. Evlenip boşanması sıkıntı değil eski eşiyle görüşmüyor uzakta. Sana da değer veriyorsa kızın için sevmeyi dene derim ama sakın etrafındaki insanların söylediklerine takılma. Onlar hep bir Kulp bulmaya çalışıyor 😘
10 Yorumla
+1 yılBelki hamilelik horman değişimi size iyi gelmemiştir
Bir bebeğiniz olucak ve belki bir uzmandan yardım alırsanız bu sorunları aşabilirsiniz.
Ayrıca bosanıncada insanlar konuşacak eleştirecek bu durum hem sizin hemde bebeğiniz için daha kötü olmaz mı?
Belkide bebek doğana kadar bekleyip bir danismandan yardım alıp eğer hala aynı fikirdeyseniz ayrılmanız en doğrusu olur
Hem bebek bir tek sizin degilki esinizde çocuğunu görmek isteyecek00 Yorumla
+1 yılHer türlü sonu pişmanlık olucak bence. Çocuğun var ve onun babası seni sevmesine rağmen sen ondan boşanmaya düşünüyorsun sebebi ise sırf aptalca konuşan o çevre yüzünden. Umarım çocuğunu aldırmayın düşünmüyorsundur. Öncelikle bütün o çevreyi bırak ve yalnız kal eşin ile ve detaylıca kendini ona hissettiklerini anlat. Düştüğün bu psikolojik bunalım ileride pişman olucağını bir sonuçla sonuçlanmadan bunu yap.
00 Yorumla
+1 yılHamilesin, duygusalsın sağlıklı düşünemiyor olabilirsin. Bebeğin doğana kadar en azından üç beş aylık olana kadar sessizce bekle. Hazmetmeye çalışma tartışma düşünme anı yaşa ve bebeğine odaklan. Sonra hala fikrin aynıysa boşan ama adamı üzme. Yazık iyi biri diyorsun. Bunları hazmetmeden evlenmiş olman senin hatan bunun bedelini iyi bir adama ödetme. Bak zaten yaralı sana tutunmaya çalışıyor denemelisin. Kendini o adamın yerine koymalısın
00 YorumlaBir karar vermeden önce bebeğinizin anne ve babası ile büyümek isteyeceğini düşünün ve bu hakkı ondan almayın... Yani kendinizden önce bebeğinizi düşünün ve etrafındaki insanların sizi etkilenmesine izin vermeyin ne var ki herkes kendi yaşadığını bilir... Hakkında hayırlısı olsun...
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapıyorsun.. hamilelikten dolayı böyle duygusal olman küçük şeyleri büyütmen normal.
Ama artık evlenmiş ve hamile kalmışsın bu kararı vermen bebeğine ve eşine haksızlık olur hemde ortada şiddet aldatma vs gibi bi sebep yokken.
Aklını başına topla eşine evine yuvana sahip çık eşinin geçmişinide kabullen temcit pilavı gibi ortaya çıkarma bunu bilerek evlendin gizli saklı değildi..00 Yorumla
+1 yılMerhaba üzücü bir durum ile karşı karşıya kalmışsın biraz zamana yaymali acele etmemelisiniz artık çocuk doğacak zaten başka bir şansınız yok malasef ne istediğini neler yapacağını tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim konuşmak anlatmak dertleşmek istersen de yardımcı olabilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılInsan bile bile nasik kendine bunu yapar anlamiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef olan oldu.
- +1 yıl
Bence mutsuzsan bile oncelikle cocugunu düşünmelisin. Belki hormonlardan boyle hissediyorsundur. Ama bunu sindiremedigin icin esinle once konus ben bu yuzden mutlu degilim gecmisini sindiremiyorum falan karşılıklı bir konus. Baktin seni rahatlaticak sekilde konusuyor onem veriyor sana cocuk dogana kadar beklemeni öneririm. Baktin cocuk dogdu gercekten hormonlardan dolayi boyle hissetmissin devam edersib baktin olmadi bosanirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 ay önce evlendin ve 5 aylık hamilesin. Yani olay 1. ayda gerçekleşti. Sen boşanma kararı alana kadar zaten iş işten geçmiş. Adına üzüldüm. Kocanın varlıklı olması tamam ama 2 de 2 boşanma ve ikisinden de çocuk. Eş desen senden boşandığında kalmayacak. Şansını 3 den yana kullanıcak mı acaba. 😁
05 Yorumla
Soran+1 yılHic bilmiyorum 3'ler mi 4'ler mi acikcasi umrumda da degil sanki kafamds bitirmis gibiyim. Ilk esiyle cok kotu ayrilmislar cok buyuk yanlislar hatalar be kavgalar yaşanmış benimle boyle olsun istemiyorum...
Cevap sahibi+1 yıl"cok buyuk yanlislar hatalar be kavgalar yaşanmış"
Hiç mi evlenirken geçmişe bakıp korkmadın? Ya benle de böyle olursa demedin? 🤔
Soran+1 yılEski karısı aldatmış bunda onun bir sucu yok ki. Ustune boşanmamak icin diretmiş , arkadaslarina v. s boşanmam paradan vazgecemem yazmış hep w. p gruplarinda.
Soran+1 yılBen aldatmayacagim icin ve aldatilsam bile bu sekilde çirkin tepkiler vermeyecegim icin umrumda olmamisti hic.
Cevap sahibi+1 yılHe anladım yani zor bir durum tabi.
+1 yılZararın neresinden dönersen kar mı? Farkındasın değil mi hamilesin.
Ayrıca dış etkenlere göre mi yaşıyorsun? Kim ne derse desin senin hayatın adam seviyor sende seviyorsan millete 💩 yemek düşer.01 Yorumla
Soran+1 yılO beni seviyor işte belki de sevmiyor bilmiyorum emin degilim ama ben sevmiyorum yani bi aşk beslemiyorum galiba duygularimdan emin degilim basindan beri cok buyuk hatalar yaptim bu iliskide hatta ilk gorusmem bile eski sevgilime inat ugrunaydı beni cok üzdugu bi an eşime goruselim diye mesaj atmistim , hakediyor mu bunlari haketmiyor evet ama her şey de onun basina geliyor..😒😒
+1 yılDaha önceden evlenip çocuk sahibi olması günah değil, ayıp değil. Hem de uzaklar birbirlerine. Önemli olan sizi üzüyormu, kıruyormu? Normalde evlenmiş boşanmışlar bir daha evlenmek istemiyorlar. Bence başka üzüntünüz yoksa bu önemsiz şeyleri düşünmeyin. Eşimiz birde varlıklı.. zahmet çekmeyeceğiniz bir hayatınızda var. Çocukta bekliyorsunuz. Elinizdekilerin kıymetini bilin.
21 YorumlaYa şu insanlar neder piskolojisi sizin asıl mutsuzluğunuz ya sen yuvana evine bak herkes kendine baksın hayat senin 12 yıllık ilişkiden çıktım bosluktaydim evlendim 6 aylık hamileyim abla yavaş biraz seni ağına çeken para olmuş ama asıl mutluluk bazı durumlar da varlık değil herşeyi anlamışsın ama geç olmuş. ayrilinca şunu da düşün tek başına bakabilecek misin çocuğa malum hayat pahalı ee adamı da sevmiyorsun büyük ihtimal böyle de gitmez tabi de çocuğunu düşün derim yinede senn bilin
04 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumu etkendi zaten bunu soyluyorum ben onu hic bir zaman tam anlamiyla sevmedim ki. Ciddi duzgun bir insana benziyor ve zengin diye evlendim vede gecmisime perde cekmek icin ama olmadi o şu an inkar etsede bosaniriz bir sekilde ben avukatım zaten dogumdan sonra da tek basimada bakabilirim meslegimi yapmaya baslarim tekrardan ama işte hep bu amalar hep soru isaretleri hep bir emin olamama durumu var...
Soran+1 yılEvet maalesef oyle ama zorluğu bir yana ben ilk gunden beri olmamam gereken bir iliski icinde oldum , olmamam gereken bir evlilik , ev, hayat hic bir zaman aidiyet duygumda olusmadi.. Mesela kocamin plakasini bile bilmem, gun icinde aramam , yazmam sehir disina gittiginde bile tamamen uzagim ona hatta mesajlarini bile sessize aldim. Gebeligide ilk ogrendigimde şasırmistim ama kürtaj yaptirmayada gönlüm el vermedi buna cesaret edemezdim hep bir cocugum olsun isterdim tabi bunun hayalini esimle degil baskasinile kurardim ama hayat bazen bazi seyleri istedigimiz gibi vermiyor cocugum yüzünden bosansam bile ne yazik ki hayat boyu adini zikretmek ve gorusmek zorundayim keske hersey farkli olsaydi ama olan oldu.
- +1 yıl
Hatalar insanlar içindir maalesef kimse bazen hata yapmadan doğru yolu bulamaz yaptığın açıklamayı gördüm ve durumu editlemek istedim umarım senin hakkında her şey gönlünce istediğin gibi mutlu bir yaşamın olur tek temennim senin için bu yönde kendine her konuda dikkat et ve bizide haberdar et aldirmamakla iyi yapmışsın çünkü bir can senin kanından senin canından minicik bir şey 🥰🤗
+1 yılSaçmalama şu an çevrenin dediklerinden dolayı böyle düşünüyorsun ama kendinde diyorsun sana iyi davranıyormus ayrıca eski eşiyle hâlâ gorusseydi haklı olabilirsin ama görüşmüyor hayatına ve mutluluğuna bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanların ne düşündüğünün bi önemi yok burada senin mutluluğun önemli sen mutlu olamıyorsan boşuna vaktini harcayıp daha çok mutsuz olmaz biran önce bitir ve hayatına devam et
03 Yorumla
Soran+1 yılAilem ve meslegim var, tesekkur ederim.
hamilelik etkisiyle böyle düşünüyor olabilirsin. ama kendini zorlama şu an çocuğunla ilgilen. doğduktan sonra bu konu hakkında daha detaylı düşünürsün. ve birinin evlenip boşanması tekrar evlenip çocuk sahibi olması ayıp bişi değil etrafı dinleme bence
00 Yorumla
+1 yılİşte siz ve sizin gibiler yanlış insanlarsiniz. tipe kariyere aldanıp hevesi gidince haydi sen yoluna ben yoluma. oldu bu kadar basit
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki oda bana yanlış insan bilemeyiz bunu... bu sekilde ben cok mutsuzum.
- +1 yıl
Şimdi daha mı çok mutlu olacaksın. bundan sonra gelen daha mı iyi olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılzararın neresinden dönsen kar mı?
boşanma sebebi göremedim ben
hakimi ikna etmen gerek... böyle boşanılmaz01 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevmedigimi hissediyorum anlasmali bosanmak istiyorum dogumdan sonra.
Yalnız abide iki farkli kadindan 2 çocuk tohumlarını saça saça gidiyor... adamin sucu yok seni sevmis evlenmis zenginse ustelik etrafinda senden bosansa bile cok kadin olur. Ne olursa olsun gecmisi unut şu an ki nikahli eşi sensin soyadini tasiyan sensin.. Ama keşke korunsaydiniz bebek icin cok erken
00 YorumlaBence biraz ara ver annenin yanına git
Bu düşünce seni esir almış kimseyle bu konuyu konuşma annene gidinceİyi gelecek hamilelik hormonları kadını altüst ediyor sabret00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılo çocuğu doğurduğunda sen de onun konumunda olacaksın. daha önceden evlenip boşanmış ve çocuklu bir birey.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama adam 2 evlilik yasamış 2 cocuklu biri konumunu alacak hahah😂😂 ya gülüyorum ama zor bi durum Allah kimsenin basina vermesin.
- +1 yıl
@Kedikadin99 ha bir çocuk ha üç, bizim insanımız ona bakmaz. Tipik bir öküz "ikinci el olmuş yea, hıhahıhağ" der geçer.
Oyuncak mı bu öyle istemiyorum diyorsun yazık sana da doğacak çocuğunda
01 Yorumla
Soran+1 yılOyuncak degil ama sevemiyorum olmuyor.
+1 yılZararın mı? Umarım burada zarardan kastın karnındaki çocuk değildir...
07 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabi ki.. sadece eşimi yeterince sevmedigimi anladım.
- +1 yıl
Evlilik hayatını, düzenli resmi bir ilişki olan hayatı seviyor olabilir.
- +1 yıl
Ya peki merak ederim sevmediğin birinden çocuk sahibi nasıl olunabiliyor mesela? Ayrıca hikayenin başında bir nevi itiraf gibi aslında varlıklı olmasının seni etkilediğini söylemişsin. Evlenmeden önce de çok sevmiyor gibisin.
Soran+1 yılEvlenmeden önce hoslaniyordum ama vazgecmistim yapamayacagimi anlamistim ta en basinda sevgili bile olmadan önce. Ama sonra araya bazı inatlar v. s girince tutunacak bir dal gibi gorup göruselim diye geri donus yaptim kisa sure icinde de evlendim ve evet varlıkli olması etkendi zaten deli gibi aşık olarak evlenmediğim için geri kalan şeylerde gözüme cazip geldi. Ama evlendikten sonra hazmedememeye basladim , saf bir sevgi beslemedigim biri ile mutlu olamayacagimi anladim yani para pul kariyerin daha 2. Sırada oldugunu anladim ama biraz gec oldu tabi.
- +1 yıl
Burada 2 kişiye yazık olmuş. Biri kocan diğeri henüz doğmamış çocuğun. Kusura bakma ama inat vs. derken yaptığın hataları hep başka hatalarla örtmeye çalışmışsın sanki. Şimdi de toparlayamıyorsun. Kimse sevgisiz ve yalan dolu bir ilişkiyi hak etmiyor. Hele ki evlilik. Anlattığına göre adam zaten çekmiş bir önceki ilişkisinde. Ne hissediyorsan hatta ne hissedemiyorsan açık açık söyle adama!
Soran+1 yılZaten soyledim ben yapamıyorum hata yaptim seni yeterince sevmedigimi anladım , boşanalım dedim.. Hatta ve hatta daha ileriye gidip, belki de diger iliskimi hic noktalamamalıydim , insanin yıllarca hayalini kurdugu seyleri baska biri ile yasamasi cok koyuyor yaşayamadıklarım benim bir ömür sırtıma yük lutfen bosanalim sana ihanet etmek istemiyorum ruhende , sen bunlari dedigin gibi haketmiyorsun dedim.(ki gercekten butun bu yasamak istediklerimi baska bi adamla yasadigim icin bunalimdayim) Reddetti ben hayatim boyunca cok haksizlik yasadim beni ben oldugum icin seven kimse olmayacak mi? Seni farklısin sanmistim bu yuzden israr ettim durustce herseyi bana en basinds anlattin yalan soylemedin dedi bende evet simdide durust oluyorum bitsin dedim benden sana eş olmaz dedim.. Bir darbede ben atayim diyorsun bu sefer bosanmak istemeyen taraf ben oluyorum hayat ne ilginc dedi gitti. Sonra annesi aradi istemiyorum sevmiyorum dedim. niye evlendin o zaman kızım 2. kez bunlari yasatmaya ne hakkın vardi hemde seni bu kadar seven birine dedi, ben sevmiyorum dedim yalan bi iliski yasamaktansa bitsin dedim iste oda annemi aramis cart curt baya olaylar oldu iste.
- +1 yıl
Altından kalkamayacağın veballeri alıyorsun. Hakkında hayırlısı...
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak için elinde geçerli bir sebep yok. Cok yazık edersin kendine. Biraz zaman ver evliliğe.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevmedigimi hissediyorum.
- +1 yıl
Herkes sevdiğiyle evlenemiyor ki...
Soran+1 yılAma ben bu şekilde mutlu olamiyormuşum onu anladım.
Hamileliğin verdiği psokoloji ile bu durumda olabilirsin biraz sabret çocuğu kucağına al ona göre bak önüne, Allah kolaylık versin
00 YorumlaBazen çevrene kulağını tıkaman gerekir. Doğacak olan çocuğunu düşünmen gerekiyor. Eşini cidden sevip sevmediğine karar vermelisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye zenginlik de mi mutlu etmedi sorun çocuklu olmasıysa niye evlendin? yani tam olarak sorunun ne?
06 Yorumla
Soran+1 yılŞoyle benim ailem zaten varlikli ama eşim daha zengin öyle soyleyeyim yani pek mutlu etmedi evet.
Tam olarak sorunum onun daha once bi evlilik yasamasi ustune birde cocuk sahibi olmasi katlanamaz duruma geldim artik buna. Hata yaptim en basinda evlenmemeliydim.- +1 yıl
Çocuk sizde mi kalıyor
Soran+1 yılYok hayir o farkli bi şehirde annesi ile kaliyor.
- +1 yıl
O zaman neden sorun oluyor eşiyle mı konuşuyon
Soran+1 yılYok hic konusmadım eşimde konusmuyor konussa da vok nadiren ama bilmiyorum iste cok kafama takiyorum iste benim ilk kez yasadigim heyecanlari o daha once yasadi mesela hep bunlari dusunuyorum
- +1 yıl
İlginç
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an hamile olduğun İçin de duygusal zamanlarındasın. Hemen karar verme
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. hepsini geçtimde bari hemen çocuk yapmasaydın ne bu acele hemen hamile kalmışsın. şimdi bu sorundan kurtulsan bile çocuğun sorumluluğu senin psikolojini daha kötü etkileyecek
00 Yorumla
+1 yılHormonlar kafana vurmuş olabilir. Doğumdan sonra bu konuyu tekrar düşünürsün.
00 Yorumla
+1 yılHormonlar karışmış hamilelik geçsin ondan sonra düşün tekrar
00 YorumlaYalnız şu an sen de evli çocuklusun boşanırsan eşinle aynı olacaksınız. Yanlış bi düşünce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çocuğu düşün illa da bosanacaksan çocuk başkasından de ne diyim
00 Yorumla
+1 yılEğer çok sıkıntılı bi durum yoksa boşanma daha doğmamış bebeye yazık a. mkk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış bir yoldasın aynı duruma kendini koy öyle karar ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinizi sevmiyor ve pişmansan bu evlilikten ayrıl.
Doğacak çocuğunuda düşün ama.00 YorumlaEski evliliğinden çocuğu olunca ne oluyor anlamadım ne saçma düşünceleriniz var gerçekten aptalliginiz midemi bulandirıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapmayın, haddinizi aşmayın.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık çok geç, olan olmuş. bu şekilde düzenini devam ettirmen en doğrusu.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu sekilde mutsuzum.
- +1 yıl
Valla güzelim onu baştan düşünecektin. Şimdi karnındakinin günahı ne?
- +1 yıl
Psikolojik desteğe ihtiyacın olursa ulaşabilirsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sabır versin sana
10 Yorumla
+1 yılSevmeye çalış eşini sevilecek yanlarını düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok düşündüm ama olmuyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. boşanman için haklı bir gerekçe göremedim !!
04 Yorumla
Soran+1 yılMutsuzum.
Soran+1 yılUmarım, tesekkurler.
+1 yıl6 ay içinde boşanacaktın niye evlendin? Ayrıca 29 yaşındasın 12 yıllık ilişki ne ya 17 yaşında ergenken yaşadığın şeye ilişki mi diyorsun? Sana koca değil beyin lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle avukatım beynim var hakaret icerikli mesajlar hakkında ıslem baslatiyorum bilginize , sonra evinize celp gelince ifade için karakola davet edilince ağlamaya başlıyorsunuz...17 yasimda yasamis olmuyorum sadece degil mi? Çok iyi kavriyorsunuz ya, hesabınız kitabınizda cok iyi ama neden 20 li yaşlarimdan bahsetmiyordunuz sayın ZEKİ kişi?
- +1 yıl
Birincisi burada bir hakaret yok, bir isyan var ve aç dava. İkincisi 20li yaşların dahil olduğunun farkındayım ama önemli olan o değil. Neticede "çocukken" olan bir şey ilişki değildir ki. Sen ne istediğini bilmiyorsun. Eğer bilseydin 2 ay içinde evlenmezdin ve eğer bilseydin 6 ay icinde ortada bir cocuk olmazdı.
Soran+1 yılNe istedigimi bilip bilmemek degil konu zaten ne istedigimi tam anlamı ile bilsem ben burada olmaz mutlu huzurlu bi hayat suruyor olurdum ve bu buhranıda yasamazdım..
17 yaşında tanısmis olsamda seviyordum ve ileriki yıllarda da ayrılmadık mutluydum ama olmadı ne kadar çaba göstersekte...
- +1 yıl
Belki hamilelik hormonlarından dolayı ekstra etkileniyorsundur.
aşırı saçma bi düşünce psikologa gidin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yıliyi biri koca bulmuşsun işte onu bulamayanlar var
00 Yorumla
+1 yılayrıl. adama daha fazla zarar verme
00 YorumlaBiraz zaman versen iyi olur gibi
00 Yorumla
+1 yılHamile olman durumu zorlaştırmış
02 Yorumla- +1 yıl
@Girdap89 hayır 5 aylık olmus
+1 yılDetayli konusmak ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kafanda sorunlar yasiyosun. Bunu halletmeden zor huzur bulursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce düşünecektin bunları
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHamilesin ne dediğini bilmiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılGayette biliyorum uzun süredir boyle hissediyorum.
- +1 yıl
Psikolojik bir anlık. bosluguna denk. geldi ozaman
- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler