Hamileyim ve boşanmak istiyorum ama eşim istemiyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba ,29 yasindayim eşim 34 yasinda Şu an calismiyorum, evliyim 20 haftalik hamileyim 6 ay once evlendim bi kızım olacak..
Eşim bi evlilik yasamiş 2 bucuk yasinda da bir oğlu var , oglu annesi ile şehir dısinda yasiyor... Eski esi ile gorusmuyorlar yani nadiren cunku buyuk tartismalar kavgalar ederek bosanmislar. . Evlenirken de 2 ay icinde evlendim, 12 yıllık bi iliskiden çıkmıstim, boşluktaydım, evlenmeyi asla kimse ile dusunmuyorum , yani normalde evlenmezdim kucuk bir cocugu var diye ama hem yakısikli hemde varlikli olmasi beni etkiledi yalan yok.
Yapabilirim sandim ama eşimin eskiden bi evlilik yasamis olmasi bir oglu olmasini hazmedemedim hiç (oğlunu sevmediğimden değil zaten ufacık masum bir cocuk nasil sevilmez) her şeyi kafaya takan bir karakterim var keske hic evlenmeseydim, çok pişmanım etrafimdan da sürekli sen hic evlenmedin daha once , neden cocuklu bi adamla evlendin diye tepki ve elestiri aliyorum bunlarin hepsi beni demoralize ediyor, üzüyor.
Kocama boşanmak istedigimi soyledim istemedi bana hep iyi davraniyor ama olmuyor artik yapamiyorum boyle devam edemem zararin neresinden dönsem kârdir. Doğru mu yapiyorum bilmiyorum ama boyle istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Oncelikle hepinize gorusleri icin tesekkur ederim. Dün akşam şiddetli bir tartisma yasadik ve ben evden ayrıldım daha fazla tahammul etmeye calismak bana zulumdu , yapamıyorum , umarım kolay şekilde boşanabilirim..
Hamileyim ve boşanmak istiyorum ama eşim istemiyor. Ne yapmalıyım?