Bu ilişkide doğru olan ne?

Sevgilimle uzun bi süredir birlikteliğimiz var. Yaklaşık 6 ay önce beni aldattı. Bunu öğrendiğimde çok fazla üzüldüm ve beni seviyordu pişmandı gerçekten pişmanlığını hissettim. Bir hafta gibi bi süre ayrı kaldık. Sonra görüşmek istedi. Aslında bana biraz daha zaman vermesi gerekiyordu. Ve benimde görüşmeyi kabul etmemek gerekiyordu. Sonra barıştık. En ufak konuda sorun yaratmaya başladım. Kavga ve tartışma eksik olmuyordu. O sürekli alttan alıyordu her zamanki gibi. Ama ben tahammül edememeye başladım. Bu şekilde onu üzdüğümü anladım ve ayrılma kararı aldım. Yine bir hafta gibi bi süre ayrı kaldık. Bu süre içinde biriyle konuşmaya başladım. Sonra yine barıştık bu sefer gerçekten onsuz olmayacağını anladım. Hatamin farkına vardım ve aldattığını içime gömüp ilişkime devam etme kararı aldım. Sonra yanıma geldi 3 gün boyunca deli gibi eğlendik. O gittikten sonra çocuk mesaj attı. Ve ben yine konuşmaya başladım. Bugünde görüştük. İçimden hiç istemedi gitmek. Ufak bir tartışma yaşamıştım sevgilimle o sinirle gittim. Huzursuzdum. Ona ihanet ettim. Ve istemediğim kişiliğe bürünmeye başladım. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ona bunu itiraf edersem çok üzülür ve belkide benden soğur. Ve ben böyle olsun istemiyorum. Eskiye göre hislerim azaldı ona karşı ama onsuz bir hayatım olsun istemiyorum. Doğru olan ne? Ben neyi istiyorum bazen onu bile çözemiyorum. Kocaman boşluktayım. Ama ona çok fazla değer veriyorum ve sevgi besliyorum. Bunu tarif edilebilir misiniz? Şu an ne yapmam gerekiyor? Ve ben gerçekten bu ilişkiye devam etmeli miyim?
Bu ilişkide doğru olan ne?