erkek arkadaşımla buluştuğumuzda pek bir şey yapmayız, genelde plan yapmıyoruz ve yapmamız gerektiğini fark ettik geçenlerde. yani biraz keyifsiz geçebiliyordu buluşmalar.
bugün akrabalarının nikahı vardı ve oraya gittiler. evden çıkınca da hazır giyinmişken senle mi buluşsak dedi.
yani bu hazır giyinmişken lafı garip geldi.
üşengeç biri evet. öyle ahım şahım şeyler hiç yapmayız ve günlük giyiniriz. sık veya çok az da buluşmayız
bugün akrabalarının nikahı vardı ve oraya gittiler. evden çıkınca da hazır giyinmişken senle mi buluşsak dedi.
yani bu hazır giyinmişken lafı garip geldi.
üşengeç biri evet. öyle ahım şahım şeyler hiç yapmayız ve günlük giyiniriz. sık veya çok az da buluşmayız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ilişkiniz çok durağan geçiyor. Bu gidişle sonunuz ayrılık olur. Gidin bir piknik yapın parkta ya da konsere gidin. Hiç olmadı müzeye gidin sanat sergilerine bakın. Hiç sokak performansı var mı bakın. Tiyatroya gidin, üstüne sohbet edin. Kitap okuma günü yapın bir gün. Birbirinize kitap alın okuyun sohbet edin. Hiç olmadı gezi planlayın rastgele bir şehir seçin haritadan gözü kapalı.
Ha diyorsan ailem izin vermez uzun yola o zaman kendi şehrin içinden bir mekan seç turistik yer illa vardır. O da olmadı beraber hadi yeni bir dil öğrenelim de. O da olmadı hadi seninle çizim yapmayı öğrenmeyi deneyelim de.
Eğer sevgilin uyumlu bir tipse çok eğlenirsiniz. Aktivite çok yeter ki siz ikiniz gönüllü olun
geçen buluşmamızda cafeye gidebiliriz diye konuşmuştuk ama sonradan fikir değiştirdik. aslında üstüne bir daha konuşmadık ve büyük bir parka oturmaya gittik. biraz sıkıcı ve soğuktu da. eve dönerken seni seviyorum ama çok uyumlu değiliz sanırım dedi.
ben spor yapardım eskiden ama sen hiç yapmadın, sen kitap okursun ben oyun oynarım vs vs dedi. ben de bunlar anlaşamamakla ilgili bir sorun değil ki sadece ikimizin de ayrı alanları var vakit geçirecek dedim
ki önceden benimle tiyatroya gelmek istemişti ben gösterideki oyunlara bakarken. demin sen il dışından dönünce gidelim mi dedim. olur dedi. yani ne oyunlara bakıyor ne bir şey. ne zaman döneceği belli değil mesela ve dönünce de işe başlayacak devlet çağırırsa. memur oldu çünkü çağırmalarını bekliyor. neyse yine de benle bir şey yapmak istemiyor gibi geliyor pek
Yani sen onun zevkine o senin zevkine uyum sağlayamıyorsa uzatmayın derim. Ayrılın.
bilgisayar üzerinden konuşurduk eskiden. ben PCyi kaldırıp tablet aldım derslerimden dolayı. o zamandır konuşmaya çağırmıyor, arkadaşlarıyla konuşuyor. eskiden film dizi video izlerdik. kulaklığım sesi çok iyi iletmiyor. PC kulaklığı da tablete olmuyor, dönüştürücü alalım dedik. bakar mısın hangisi iyiyse dedim hani benim için bir şeyler yapsın diye ben pek anlamam hangisi iyi dedi, sonra bakarım ama dedi. bilmiyorum bakar mı yani, ben de biliyorum bu aletin iyisi kötüsü pek olmaz ama insan uğraşsın istiyor artık. :(( o tiyatro veya dönüştürücü alma konusunu açmazsa ben de açmayacağım. muhtemelen dönünce buluşmak isteyecek ama yine nr yapacağımızı pek bilmiyor olacağız. o zaman yine tiyatro konusunu önersem üstlemiş gibi olacağım.
Heyecan kat ilişkinize