erkek uğraşır durur, kadın ödül diye kendini sunar,
taktikler yapar naz yapar, herşeyiyle erkek ilgilenecek kendi hiçbir şey yapmayacak vb...
böyleyse istemem, bu kölelik, 2 tarafın sorumluluğu nerede, ben burada sadece birinin çırpındığını görüyorum.
Evet böyle
Hayır böyle değil (anlat)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İki tarafın da birbiri için çabalaması lazım. Bu bir çıkar ilişkisine dönüşmemeli yani. Bir ilişkide rolleri içindeki insanlar belirler.
bunlar, istedikleri role (köleliğe) sokamadıkları zaman, hemen toksikliğe başlıyorlar, "gay mısın" bilmem ne, hep hakaretle manipülasyon var, sanki o öyle diyince öyle olucamda hemen yapacakmışım gibi, 2 ıqlu ge*rizekalılar işte, o kafayla babasını kandırır anca, yukarda belirttiğim gibi olan insanlar
yani bu tür insanlarla karşılaştığında yapacağın tek şey uzaklaşmak olmalı bence
doğru
Ney için cirpiniyosun tam olarak sana bakan yoksa cirpinirsin ki bu kölelik felan değildir zaten bi eşin varsa da isteklerini yapmak kölelik asla değildir çok rol degisikligine merakli olanlar gay oluyo zaten buyur ol
Kadın napcak onu anlat.
ben hiçbir insanın kölesi olmam, niye gay olayım s*lak mısın sen
Biz tam karşılık istiyoruz. Kadın olarak bir şey yapmayacaksanız bir anlamı yok.
@Emirbey082 zaten kadın olmak başlı başına bi sorun sen napcak diyosun misal çocukla ilgileniyo evle ilgileniyo senle ilgileniyo isgucune katılıyo yetmiyo mu sana daha napsin bu kadinlar ben anlayamıyorum
o dediğin bu dönemdeki anneler için geçerli değil işte, önceki dönemdeki kadınlar sorumluluk alıyordu, günümüzdekiler almıyor, tahamülü kalmamış, hiçbir şey yapmıyorlar.
Kardeşim biz de ondan bahsediyoruz Allah Allah. İlişki özelinde kadın bir şey yapmıyorsa anlamı yok diyoruz. Bu dediklerin varsa tamam zaten.
@Emirbey082 beyler istemiyorsanız bekarlık ta bi tercih ne bu kadın düşmanlığı ya ben zorla birini hayatinizda tutun demiyorum ki herkes hayata karsi tahammulsuz zaten artık
mesele ilişkinin işleyişinin böyle olduğunu bilip bekar olmak, biri sorduğunda, bunu söylemek. p*çler yalnız olana aşşağılıkmış gibi bakmasın artık, gerçeği görsün, tercih olabilsin. ilişkinin işleyişini sordum, böyle dediniz, böyleyse bekar kalınması daha doğru.
Karşılıklı emek çaba istiyoruz bu. Çok mu?
@Emirbey082 sağlamadıklarını söylüyorlar, gördüğün ilişkilerin %99u çıkar, sevgi değil, bilgin olsun.
@Emirbey082 ben zaten bos durup herseyi karşı taraftan bekleyip kedi taklidi yapan biri değilim kızları bu seviyeye erkekler getirdi maalesef ki
Ben ilgi sevgi değer vermeye hazırım. Ama aynısını almak kaydı ile.
@Emirbey082 çoğunluk: "hep sen yapacan". dediği için insanlardan soğumak gayet normal. neden ben yapayım hep, "seçeneğim çok" çoksa git derim, demekki sevmiyormuş.
Dediğim gibi ben bir şeyimi esirgemem.
Aynısını almak kaydı ile.
@Emirbey082 umarim aradığını bulursun ben çoktan buldum 😇
Sen de katkı sunuyosan sorun yok.
Tüm İlişkilerin böyle olduğunu düşünecek ne yasadn acaba
Evet öyle? Bu yolda ilerlemiyor mu?
herkes herşeyi senden bekliyor, olmadığında tüm suçu sana atıyor,
bu üstteki yazdığımıda normal kabul edenleride görünce
başka nasıl düşünmemi beklersinki
Herkes aynı mi e o zaman demezler mi ki bütün erkekler hepsi aynı
"erkekler böyle" "kadınlar şöyle" diye herkese aynıymış muamelesini yapan toplum, herkese özenende herkes gibi davrananda bu insanlar :D
yani aynı olmasada herkes aynı olmak için uğraşıyor garip bir şekilde.
İnsanoğlu işte.
Kisiye gore cok degisir bu ya ama insanlar doyumsuz varliklar bi anda her seyi verdigin zaman butun duygularini önune serince soguyo galiba
İki tarafta uğraşmalı söylediğin doğru.
Kisiye gore cok degisir bu ya ama insanlar doyumsuz varliklar bi anda her seyi verdigin zaman butun duygularini önune serince soguyo galiba