KORKUYORUM ne yapacağım?

Güvendim çok güvendim yıkılmıştım bittik durumdaydım takside tanıştık eşimle taksi şoförüydü ben öğretmenim , defalarca kez yazdım buraya belki yadırgayacaksınız ama kalbim aklım çıkıyor korkuyorum çok bitkinim en son yazdıktan sonra ben eşime tekrar döndüm herkesi herseyı silip bu sefer eşim 9 aylık evlıyız dövmeye başladı küfür etmeye başladı sebebleri ise benim mutfak alısverısı yapmak istemem kıyafet almak ve gezmek istememdi biz nıkahtan evlendık çok borcumuz yoktu aslında ama bır anda 9 ayda 140 bın TL borcumuz oldu babası ve eşim bu borcu sen yaptın dediler nasıl yaptım dedim bende sen alısverıs yapmak ve gezmek ıstedın dedıler küfür ettiler çalışıp para vereceksin ve para ıstemeyeceksın dedıler dolaylı yoldan bugün sabah uyandım okula gidiyordum derse ve cebımde hıc param yoktu evdede domates ve yumurta vardı esım 4 TL bıraktı ekmek al dıye ama başka yoktu param bende esıme dedım ki ne olur benıde düşün karınım senın dedım ve bır anda patladı eşim bipolar hastası bu arada hemen ayrılmak ıstedı alısverıs yapmak ıstedıgım ıcın kocalık gorevını yap dedıgım ıcın sonra babası babamı aradı ve sonra eşim benı aradı evımden git diye giderken sana aldığım kolye ve küpeleri bır de Akbil’imi kulaklığımı bırak dedı zoruma gıttı benden değerlimi Akbil’i kolye ve küpeler aldım eşyalarımı çıktım yuvamdan dayak yemekten ve küfür duymaktan sıkıldım ben sizce yanlışmıyım?
KORKUYORUM ne yapacağım?