Evet en heyecanli olduğumuz dönem ve ben komple yalnız geçirdim maalesef,5 ay sonra 21 olacağım ve hala hiç sevgilim olmadı istememe rağmen, hiç hoşlanan da olmadı...
Kendimi çok eksik hissediyorum, geride kalmış yaşanması gerek şeyleri yaşayamamış bir insan...
21 yaşına gireceğim aklıma gelerek daha da üzülüyorum artık imkansız gibi geliyor bana ne yapmam gerek, en azından 20 taşında olsun istiyorum 21 yaş aşırı geç gekiyor artık insanlar nasip sevgili yapıyor, neden kimse benden hoşlanmıyor anlamıyorum gerçekten, tek bir insan yani bir kız bile hoşlanmaz mi
Kendimi çok eksik hissediyorum, geride kalmış yaşanması gerek şeyleri yaşayamamış bir insan...
21 yaşına gireceğim aklıma gelerek daha da üzülüyorum artık imkansız gibi geliyor bana ne yapmam gerek, en azından 20 taşında olsun istiyorum 21 yaş aşırı geç gekiyor artık insanlar nasip sevgili yapıyor, neden kimse benden hoşlanmıyor anlamıyorum gerçekten, tek bir insan yani bir kız bile hoşlanmaz mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tek derdin bu olsun iyi aksamlar
Yokne derst küçümseyen geldi, Allah inşaat aynısını başına getirsin o zaman görürüm seni bacım. pu cocu ya seni
Sevilmek temel ihtiyaçtır en az yemek yemek kadar önemli bir ihtiyaçtır birçok psikolog bunu söylüyor bilmeden konuşma sg
qiktir git mk yıkığı seni beceremediğin sosyal zekana qıcıyım
bizene mk gelen geçen bomb@k dert anlatıyo hani derdiniz dert olsa anlıcam birini qikmeyi çok istiyosan qiktir git karakterini önce düzenle g*erizekalı
git sosyalleş, bir kızla birlikte olamadığın için sana ne denmesini bekliyosun kafasına qıctığımın s@lağı git ortamlara gir sosyal ol, o yok bu yok gelmiş ağlıyo mal mal ezik seni
Sg
benimde hiç olmadı ne olmuş yani
Sen istemediğin için olmadı
anaa sen beni tanıyor musun
Nefes almam yeterli senin sevilmen için, ben uzun boylu olacağım tipim iyi olacak param olacak...
Kızsın yani nefes alsan bile sevgilin olur, o yüzden muhtemelen öyledir
para işi senin elinde, kızlar için bir erkek güzel giyiniyorsa güzel kokuyorsa kendine bakıyorsa yakışıklıdır tipin için üzülme yani bu konuda da siz şanslısınız, boyun kaç ki 1.70 ve üstü normal bence
Öyle birsey yok dediğinin hepsini yapıyorum ama kimse beni istemiyor, boyum 172... Yeni nesil için aşırı kıza
Kisa
kısa diyenlerin çoğu 1.50 küsür jfjjfjd
her şeyi de dış görünüşünüze bağlamayın belki sorun karakterindedir ne biliyim kozlar genelde çok konuşan erkek sevmez belki bunun gibi şeyler yüzündendir
Ne alaka, nerden tanıyorsun karakterimi?
Çok konuşan bir insan falan değilim, mbiri diyor konusn erkek sevmez kizlar, biri orta derecede konuşan erkek sevmez kizlar, biri diyor çok konuşan sevmez kizlar
Uyuşturucu bagimlisi kadın döven tipleri seviyorsunuz ama? Doğru ya onlar boylu poslu erkek ama ben en ufak hatamda suçluyum.
Ayrıca 150 kizlar da 170 kizlar da kısa erkek hakkında aynı şeyi düşünüyor
Karaktere falan da bakmiyorsunu, öyle olsa karaktersiz peşinde kosmazsinjz görüyoruz
ÖRNEK VERDİM SADECE ÖRNEK
@ametist00000 cidden öyleymiş gece gece sinirim bozuldu
Öyle birisi değilim, ayrıca herturlu karakteezi seviliyor ben sırf çok konuşuyorum diye mi sevilmeyecegim, hersey boy, boy hersey
Benim ölmem gerej
askim benim iyilikten anlamaz böyle erkekler onları avutmaya çalışma sakın, suçu kadınlara atarlar kendilerini öyle tatmin ederler çünkü “siz benim gibi efendi erkeklere değil ke@kolara bakarsınız” diyerek klasik bahanelerini söylerler o yüzden böylelerine acımıcaksin emin ol eline bir fırsat geçsin tüm kadınların kalbimi kırar. efendi erkek diye fake imajlarının arkasına sığınırlar ama şu k@ekolardar bile beterler bunlar
aaaa eveet işin içine ahirette kattın iyice acındır kendini bize!!!
@ametist00000 nen kimsenin kalbini kırmadım, kırmam da
Hayatım boyunca kimseye kotu birseu demedim kimseyi üzmedim kimseyi satmadım, arkadaşlarıma tek bir yanlışım da olmamıştır, istesem ben de karaktersiz olup aynı anda 10 kızla sevgili olurum gayet basit birsey.
Birsuru kıza yürüyorsun arasında 3 4 tanesi kabul ediyor, ama ben böyle birsey yaomiyorum çünkü öyle bir amacım yok tek istegim beni seven düzgün bir kız.
İnsanları tanımadan yargılanacak kadar acizsin demekki, ayrıca evet keko seviyorsunuz dışarıda görüyoruz siz sevgililerinizi ile
@ametist00000 çok haklısın uygulamayı indirdiğimden beri böyleleri denk gelip duruyor neyse tecrübe edinmiş oldum uygulama sayesinde
aynen hiç kimsenin kalbini kırmadın az önce bana o. rospy çocuğu yazan kimdi? git psikolojik tedavi al sen iyi değilsin
@kdşsodşo bu uygulamayı ben de troll indirdim burada genelde kendisini gerçekleştirememiş yalnız insanlar oluyo ben de genelini alaya alıyorum ama bazen düşünüyorumda içler acısı bir durum…
@ametist00000 hak ettin çünkü, ağlama
Sırf iyi niyetli birisiyim diye kötü insanlara iyi davranacağım anlamına gelmez, hele hele insanların sıkıntısını hafife alıp alaya alan kişiye hiç de iyi falan davranmam
sen iyi niyetli birisi dğeilsin ikile artık
@ametist00000 gayet öyle birisiyim, insan gibi birseh yazsaydın insan gibi cevap alırdın, herseh karşılıklı
Bence Evet (Benim 6-7 Defa Oldu Sizce Azmı)
sende başka yerde egonu tatmin etmeye çalış burdan sana ekmek çıkmaz gelmiş bide kaç kadınla birlikte olduğunun rakamlarını veriyo zavallı ya
Sen Kendine Baklan Sevgili Yapmamış Daha Önce Klavye Delikanlısı Sana Hangi Erkek Bakar Lan 😘 Senin Yaşın Kadar Benim S*kişmişliğim Var Abisi
o yüzden mi gizliye aldın kendini
Furkantahran Yaz Bana
ayrıca ben evliyim bu da kocam @ciddi_misin hadi ikile ezik seni
oturup seni mi bulucam işim gücüm yok ayrıca muhtemes bir yakısıklığın olduğunu düşünmuyorum gerekte yok
@ametist00000 sana laf edenin aldığı oksijeni sağlayan ağacı sever hayatım.
Sever ne skkerimmm olacak
Bilader Siz Sıkıntılısınız Anlaşıldı Bela Arama Bak Gece Gece Olay Bitti burada Kapatalım
Aynen bela arama. Şarjım bitiyor zaten. Dışarıdayım
ay kocam gelmis
Aga gece gece uzdun
Ne yapsam boş zaten kzilar sadece uzun yakisklilara aşık oluyor, bizim de pes edeceğiz artık yaksikli uzunlar sevilmeyi hak der sadece