Bazen bu sürece mental ikna sürecim hiç dahil olmuyor gibi. Çünkü güven duygusu konusu yitirince insan mental süreç uzun vadeli oluyor ancak duygusal yani kalben süreç ise belirsiz oluyor. Çünkü insanın duyguları daha hassas olur. Ancak mental yani mantıksal süreç daha uzun sürer. Benim içinde bu asır gibi sürer gibi oluyor.
Ben önce mantıksal bir yaklaşımla severim. Kafamda birkaç özellik vardır eğer bu niteliklere uyuyorsa kalbim yavaş yavaş ona çekilir. En kötüsü bu aşama bence. Kalbimde yer alınca çıkarması zor oluyor. 😮💨
Önce duygusal olarak ikna olurum. Kalbimde bir sıcaklık hissederim ve bakışlarında huzur bulurum. Sonra onu görünce akıl mantık gider zaten. Duygusal süreç diyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu saatte beynim mi duruyor nedir soruyu oku oku anlayamadım😃
Tavsiyeni dikkate alıcam teşekkür ederim. Soruna anladığım kadarı ile görüş yapıp uyuyayım😊 mental ikna süreci bana çok daha yakın geldi. Duygusallık yok bende
uyan da rüyan da mantığı devre dışı bırakıp mantı yapalım şugarım. ikna mikna taş gibi ayakta düşlere gel de uyurken düşünde düş olayım... Ulan mülayim girdin yine düşler tarlasın da yüksek uçuşa 😇