#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Evet, bence kısaltıyor. Hızlı ilerleyen ilişkilerimin hepsi hüsranla sonuçlandı. Özellikle bu flört ve ilişki mevzularında sağlam basarak ilerlemek daha iyi ve daha güzel sonuçlar veriyor bence..
Gerçekten aşk varsa pek sanmıyorum. bence hızlı yaşamak ve anı hissetmek her zaman iyidir. yavaş veya planlı yapılan aşk hayatı genelde beklendiği gibi olmaz ve anın zevkini yok edebilir
Yıpratmaz. Bir taraf yoğun yaşayabilir bunun göz korkutmaması lazım. Taraflar içinden geldiği gibi yaşamalı ama ilişkinin olduğu da belli olmalı. Arada kalınca insan affalıyor.
@aleeyynaa_ @mertaydn61 dikkatli olun derim 🤣❤️
Yerim sizi minnaklar <3 :)
Daha yolun başı sorun değil halledicez 🤭
Cevap
16Cevap
Hızlı yaşamayalım diye 1.5 yıl sonra sevgili olduk. Bundan sonra yemişim hızını yavaşını😄
Dünyanın en haklı isyanı. :D
Kısaltır
Bazıları tanıyarak aşık olur bazıları tanımadan. Bende tanımadan aşık oluyorum İpek. Çünkü tanıdıkça aşık olamıyorum. İnsanların kusurlarını görüyorum.
Evet kesinlikle.
Ben ilişkileri Anlık yaşadığım için pek bana iyi geldigi söylenemez tamamen şansla alakalı bir durum severken negatif durumada düşebiliyor insan sevmiyorken sevilebiliyorsun böyle garip bir çelişki dengeyi bulmak önemli.
Biranda herseyini anlatır herşeyi konuşur herşeyi yaşarsan yapcak konuscak bişi kalmaz onun için diyolar zaten o çok bilmiş iliskiuuzmanlari gizem yaratın herseyimiz hemen anlatmayın diye karşıdaki sormadikca anlatmayınki merak etsin araştırsın gibi gibi şeyler...
Bu kişiden kişiye göre değişir benim için olması gereken ilk 6ay öpüşmemek olabilirken başkasına göre bu hemen de olabilir evlenene kadar olmaya da bilir kişisel tercihidir.
Herşeyi tadında yaşamak gerekiyor. Hızlı olunca erken tükenir ve heyecanı kalmayıp monotonlaşır. Bu da olumsuz durumların ortaya çıkmasına neden olur.
Acele işe şeytan karışır, hızlı giden eceline gidermiş diye boşuna dememişler.
Yani yine de çok hızlı olmamakta fayda var. Hız felakettir.
Yoo, tamamen taraflara bağlı. Bitecek bir ilişki, geç bitti diye sevinmeyin yani. :D
Hemde ömrünü yer bitirir onun için herşeyi dozunda yaşamak gerek
Kendini ağırdan satmak iyidir ama fazla naz da aşık usandırır.
Evet bence yıpratır her şeyin zamanında iyi olduğunu düşünüyorum
Kişiye göre değişiyor bu yalnız.
Kısaltır
Hızlı atın boku seyrek düşer derler
Artık buna inanmaya başlıyor gibiyim...
Acele işe şeytan karışırmış. 😃
Araya zaman girerse sen kork derim
Evet tabiki de.
Kısaltır
Bu kesinlikle evet
Yavaş ta satmıyor be
evet