Uzun yıllar sevgili olup evlenmeyen bir sürü çift var. Örneğin 8 yıl sevgili kalıp sonunda evleniyorlar ama sonrasında çok hızlı bir şekilde boşanıyorlar. Çok yakın bir arkadaşım var örnek olarak. Sevgililik süresi ne kadar olmalı sizce?

Uzun yıllar sevgili olup evlenmeyen bir sürü çift var. Örneğin 8 yıl sevgili kalıp sonunda evleniyorlar ama sonrasında çok hızlı bir şekilde boşanıyorlar. Çok yakın bir arkadaşım var örnek olarak. Sevgililik süresi ne kadar olmalı sizce?
Liseden itibaren sevgili olup 25 yaşında evlenen arkadaşlarım da kadının aldatması sebebiyle evlendikten 3 ay sonra boşandılar. Birbirlerine deli gibi aşıktılar. Yine aynı liseden sevgili olan iki arkadaşım da 26 yaşında evlendiler ama şu an kusursuz bir evlilik içindeler. Yani kişilere, duygulara, bağlılığa göre değişen bir durum. Deli olmadan sevmek gerekir diye yorumluyorum. :)))
Evet bir şair vardı, ben seni deli gibi değil gayet aklı başında seviyorum diyordu. :))
😌🌸🌟
Sevgililik süresinin uzaması ilişkiyi otomatik olarak yıpratmaz. Ancak ilişkiyi sürdürmek için zamanla daha fazla çaba harcamak gerekebilir. İlişkinin canlı kalması için iletişim, anlayış, saygı ve birbirinize olan bağlılık önemlidir. Uzun süreli ilişkilerde, zaman zaman rutinleşme veya monotonluk gibi zorluklarla karşılaşılabilir, ancak bunlar üzerinde çalışarak ilişkiyi canlı tutabilirsiniz.
Konu süresi değil iki insandan birinin gerçekten aşık olmaması. Aksi halde arkadasini düşün sadece iş yerinde vakit geçiriyorsun sonra haftada bir iki kez yemeye çıkıyorsun iş arkadasinla sonra o sana sen ona oturmaya gidiyorsun. Kısaca bir insanla nekadar kaliteli ve değerli davranışlarla zaman gecirirsen vefa cab değer şefkat mutluluk o kadar artar eksilen bir şey varsa biri sevmiyordur
Ama çok iyi vakit geçirip senelerce sevgili olduğun kişiyle de evlendikten sonra çok kısa sürede boşanabiliyorsun, örneğini gördüm.
İki kişiden biri sevmiyordur imkanı yok başka türlü bitmez
Maksimum 5 yıl olabilir bu benim düşüncem. Evliliğe de saklı kalan bir şeyler olmalı. Uzadıkça gizem de kalmıyor yaşanmışlık da kalmıyor. Sonrasında aynı eve girince ne kalacak peki?
Hiç tanımamak, görücü usulü evlenmek de doğru gelmiyor. Bu defa da in midir cin midir bilemiyoruz. 2-3 gayet iyi bence.
En mantıklısı. ✔️
Cevap
13Cevap
Her şeyi zamanında yaşamak lazım uzadıkça suyu çıkıyor
Bence de
Bu kişilerin yaşadığı ilişki durumuna göre değişir 7-10 yıl sevgili kalıp evlenenlerde var.
Duruma göre değişir. Bazen tadı kaçar. Bazen sıkılırsın.
Hayır, sürekli kavga dövüş, hakaret olmadığı sürece devam eder.
Evlenilecekse ve aynı şehirdeyseniz 1.5 yıl yeter. Uzak mesafeyse 5-6 yıl.
hayır bu ilişkide kavgalara vs bağlı.
kavgalar varsa felan daha çok yıpranır genelde
Bu devirde uzasa da sıkıntı erkenden evlensen de sıkıntı. Ama sevgili döneminde her şey yaşanmamalı, yaşandıkça sevgi bitiyor.
Sevgili olmak insanı yıpratır
İnsan = Stres
Evet bir an önce evlenilmeli
Bir sene sevgili sonra halay
Evet
Bitmeye mahkum olur
Yipranabilir
Kesinlikle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?