#movie_colic

Çabaya ve emeğe değer görülmüyor, gerçekten sevgi olmuyor arada. Yedek eşya gibi bakılıyor, o olmazsa seçenek çok nasıl olsa, tabi niye peşinden koşup yorulsunlar. Bir çok şey fazla normalleştirildi, 2 günlük ilişkiler ve hemen ardına 2 günlük başka ilişkiler vs. boşta kalmamak adına birliktelik kuranlardan çokta bir şey beklememek lazım...
Çünkü sevdiklerini sanıyorlar, hevesten ibaret her şey. İnsanlar kendilerini sevmiyor ki, başkasını sevsin. Emek yok, ilgi yok, fedakarlık yok.. Biri gider biri gelir kafasındalar. Çok fazla gizli saklı şeyleri var çiftlerin birbirinden, sen ne kadar şeffaf olursan ol, karşı taraf yeterince net değildir. Hep yedekte biri vardır, varmış :D birine sonsuz güvenirsin, inanırsın ve hepsinin boşa çıktığı o an, bir daha kimseye güvenmemeliyim dersin. Bu güvensizlikte yeni ilişkilerine yansıyacaktır.. kısacası kimse kimseye güvenmiyor, güvenemiyor.
Sen böyle güzel yorumlar yazarmıydı serularıma soso son zamanlarda beni çol şaşırtıyorsun 🌺
Tabii ki efsane geri döndü :D
Ben yeni tanışıyorum bu efsaneyle memnun oldum efsane 😅
Ah yaaa :D duuuu gıcık
İltifat ediyorum yine gıcık oldum 😂
Daha yeni tanışıyorum ne movmov 😅
Efsane olanla ben gıcık olan sosoyu tanıyordum 😅
He tamam şimdi anladım :D memnun oldum mooovvv ✌️
Çok şükür ya 😂
Bak ya :D aşk olsun lan
Tamam şaka yaptım bu çok güzel görşünü bozmayalım ))
☺️✌️
Teşekkür ederim mov ☺️✌️
Ricalar soso 🌺
#SelamGençlik 🍀🍀
İdealist yaşama biçimi ister aşk. Aşk zorluklara rağmen yaşamak ve yaşanmak ister. En başta kalben samimiyetle niyet ve odaklanma talep eder. Çünkü talepkardır aşk. Havuz başı partisi kadar kısa sürenler aşk olamaz. Zaten kimsenin umrunda bile değil. Aşk artık sadece enayilerin düşünüp aradığı kıymetsiz bir şey. Akıllı ve zekiler aşkı düşünmez..🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Kelebek aşkı yaşıyorlar ondan 😬😬😂🤦♀️
Seçenekleri çok.
İletişim rahat özlem yok.
Kimse göründüğü gibi değil.
Herkes çıkar peşinde. Bu yüzden de ilişki değil yaşadıkları sadece vakit geçirmek.
👏👏👏
Rica ederim 🌺
Cevap
19Cevap
Çünkü aşk değil heves şimdikiler
Gerçek sevgi olmadığı için
Haha herseyde oldugu gibi bunun nedeni de cinsellik dusun evlenmeden hic dokunmuyosun bile evlendikten sonra sikilma ihtimalin daha fazla zaten bu yuzden evlenmem yapistirir gecerim alin bu da bilimsel kaniti ingilizcem yok bi arkadas cevirmisti bana dusununce mantikli oldugunu anladim ne kadar oyle biri olmasam da : https://ifstudies.org/blog/does-sexual-history-affect-marital-happiness
Aşk dedigin belki de şudur sen seversin gözünden kendinden sıkınırsın cabalarsın mutlu olsun diye elinden geleni yaparsın ve o bunları görünce sıkılır hadi bb yazar
Ve şu da var
Sen aramasın sormasın aradıgında acmasın bir şey sorduğunda terslersin sevmesin ama seviyomuş gibi yaparsın işin düştügünde arar sın düşmediginde cevap bile vermesin o sana aşık olur niyemi cogu kişi bişeyşeri elde eden kadar ugraşır
Birde bu dediklerim yaşandı bazı kızlar yani kusura bakmayın ama harbi sevenleri görmemezlikten gelip sizi sevmeyen cıkarı icin sizi kulanan kişilere aşkım diyebiliyorsunuz güzel mideniz var hll
İnsanlarda tahammül duygusu öldü artık. Sosyal medya sayesinde ulaşılabilirlik de fazla olduğu için sen olmazsan başkası olur diyerek kolayca ilişkiler sonlanabiliyor. Toplum olarak güven problemi yaşıyoruz bence 😂
Sadece güven mi bolluk sorunuda yaşıyoruz sosyal medya yüzünden 😅
Çünkü her şey kolaylaştı, ilişkiler bile. Eskiden birini tavlamak zordu. Mahallede veya yakın çevrede olmalı, toplu taşımada karşılaşmalı veya arkadaşın doğum gününde rastlanmalıydı. Bu yüzden elde ettiğin de değerli olurdu. Şimdiki ilişkilerde herkes tahammülsüz ve kimse burnundan kıl aldırmıyor. Çünkü parmaklarının ucunda bir kaç tuşla yenilerini bulabilme imkanı var. Kolay elde edilen kolay kaybedilir.
Aşk Yok da Ondan Şimdikilerin Amacı Zevk İçin Sevişmeyi Flört etmeye aşk diyorlar ya onların kafasına Sokam Aşk Eğlenmek değildir aşk gerçekten sevmek ömrünün sonuna kadar kalbini ondan başkasına Yer vermemek tir Ama şimdi ünlülerden de Görüyorum Sevgili Oluyorlar sonra ayrılıyor aradan çok zaman geçmiyor başka birini Buluyor çocuk oyuncağı mı? Bu Oylelerine çok ayar oluyorum
Çünkü şimdiki ilişkilerde gerçek sevgi yok. Sadakat diye bir şey yok
Mesela bir örnek : erkek kızı saklıyor etrafından. Kız da haliyle güven duymamaya başlıyor falan. Öyle durumlarda nasıl kısa olmasın ki.
Kız ayrılınca doğru olanı yapmış oluyor 👍
Yarısı bel altı çünkü. Yarısı sevgili olmayı el ele tutuşmak, öpmek vs sanıyor. Ve toplumda evlenmeyi ilk geceden ibaret sanan ve bunun heyecanına kapılan bir kesim de var.
Eskiden “Namus” denildiği zaman yer yetimden oynardı, şimdiki jenerasyona baktığın zaman 14 yaşında bakirelik kaybedilir olmuş. Ben 14 yaşındayken mahalledeki arkadaşlar ile piknik yapardım, şimdi namus kavramı sadece yataklardaki yay..
Eskidende kısaydı bence teknoloji geride olduğu için bu kadar göz önünde değildi Nedenine gelecek olursak.. çok fazla sebep var.. en önemli sebebi maddiyat bence..
Herkesin menfaatleri çıkarlara dönüşürse biter kardeşim. İnsanlığını unutan toplum olduk. Kim ne çıkarına giderse yapıyor. Ağzımı da bozmak istemiyorum hiç bozmadım. Keyfim kaçtı gece vakti zaten.
İki taraf da kusur arıyor yanlış iletişimsizlik kavgaya kavga huzurun bozulmasına yol açar ve git gide evde huzur kalmaz sonra şiddete sonra boşanmaya
Gereksiz trip ve gereksiz kıskançlık
Saygısızlık
Empatinin olmaması
Anlayışsızlık
Tahammülsüzlük
Güvensizlik
Her elini attığın yerde birini bulabiliyorsun buda ilişkileri basitleştiriyor en ufak bir şeyde ayrılayım zaten yenisini bulurum diyorsun
Herşeyi hızlıca tüketiyoruz her anlamda. Daha ben merkezli yaşıyoruz bu yüzden tahammül yok
Çoğu kişi menfaatlerini en önde tuttuğu, hep ben dediği için olabilir..
Erkek cinsellik bekliyor kadın sevgi ya da doğru bir evlilik erkek evlenmeye yanaşmıyor
Sadece cinsellik heves falan bunlardan ibaret iletişimleri.
Çünkü alem neder korkusu yok
Toplumlar bireyselleşmeye doğru gidiyirlar
Herkes sadece ilk zamanlarda ki heyecanı arıyor ve sevgi sorumlulugu tasiyamiyor o yüzden elindeki ne de sahip çıkmıyor ne de olsa yeni biri bulunur mantığı yazık artık sevgi diye bir şey de yok ki hoşlanti var sonra onu da hemen tüketiyorlar
Vadeler o kadar demekki))
Tahammül yok olsa da olur olmasa da olur düşüncesindeyiz kendimizi yipratmıyoruz. Alttan da alan yoksa kısa süreli oluyor
çünkü herkesin gözü herkeste. aşkın masumluğunu kirlettiler. sevilcek insan kalmadı. herkes yoldan çıktı.
Eksik olanları sıralayacak olursam nacizane:
1- Sevgi
2- Samimiyet
3- Sadakat
4- Dürüstlük
5- Problem çözebilme becerisi
Çünkü gerçek saygı , sevgi yok sadakat yok
erkeklerin aldatması sineye çekilmediği için
Ne desem yalan olur 🤷🏾♀️
En ufak bir hata da yol verdikleri icin
Sabır yok
Saygi ve guven olmadigindan
Laylaylom galiba onlara göre sevmeler
Kadinlar yavas yuruyen erkeklerden hoslanmiyor.
Milletin gözü birbirinde kudurdular
Güven yok sadakat yok
Uzun olması için formül bende
çünkü sabır yok ondan
tahammül seviyemiz düştü de ondan
her şeyi çabuk tüketiyoruz çünkü..
Herkes vurkaçın derdinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?