• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Günümüz ilişkileri neden kısa ömürlü?

sarkom
sarkom Takip Et
FenomenGuru Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
67
Yapay Zekaya Sor
Günümüzdeki ilişkilerin eski ilişkilere bakarak kısa sürmesinin sebebi nedir sizce?
İlişki Soruları Nedir Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• sananeıq
    sananeıq Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Selam arkadaşlar. Kusura bakmayın xper seviyesinden dolayı böyle bir sorunun altına yazmak zorunda kaldım alakasız oldu tekrardan kusura bakmayın Hemen konuya giriyorum. Ereksiyon halindeki penis boyum 11,5 çevresi yani kalınlığı 11,1 cm. Neden bu saatte bunu yazıyorsun be mk dediğinizi duyar gibiyim normalde özgüvenli biriyim bu konu hariç sevgilim 1 haftadır ısrarcı evime gelme konusunda önsevişme kısmında çok iyiyim bu yüzden zaten eve gelmek istiyor ama şu ana kadar milli olmadım ve kızı 1 haftadır oyalıyorum. Gece 2 gibi konuştuk o konuşmadan sonra uyuyamadım zaten evine neden gelmemi istemiyorsun tarzında birşeyler söyledi tartıştık biraz sonra ben o anki gazla cumartesi günü gel bekliyorum dedim konuşma bitti kapattık uyuyayım dedim sonra aklıma penis konusu geldi ne yapıcam bilmiyorum mk. Şu ana kadar hiç takmazdım iş ciddiye bindi kız dalga mı geçer ayrılır mı yoksa bu boyutlar normal midir bilmiyorum bir fikrim yok. Sizden ricam sadece doğruyu söylemeniz bu boyutlar yeterli midir yoksa doktora filan mı gitmem gerekiyor. Şimdiden herkese teşekkür ederim :)

0
    2 Yorumla
    • biarkadasabakicam23
      biarkadasabakicam23
      +1 yıl

Ozgüvensiz olma ama ona da ben çok iyiyim şu konuda bu konuda deyip beklentiyi yükseltme hala bakir olman bir suç değil eğer severek sevişiyorsan önemli olan aranızda gecen tutkulu anlardir. O yuzden takma kafana ilk bile olsa erkekler cogu zaman basarili oluyorlr :)

Yorumla
    • sananeıq
      sananeıq
      +1 yıl

@biarkadasabakicam23 çok teşekkür ederim az da olsa rahatlattı bu yorum beni (:

Yorumla

En İyi Cevaplar

• MütefekkirSeyyah_
    MütefekkirSeyyah_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 77%
    +1 yıl

Kimsenin kimseye sabrı ve tahammülü olmadığından..

Alternatif olduğunu düşünmekten..

Bir de her şeyi dizilerdeki/filmlerdeki gibi olacağını düşünmekten çoğu hayal kırıklığına uğruyor..

#Vesselam

2
    0 Yorumla
  • DusunenHanim
    DusunenHanim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Eskiden teknoloji ve insan iliskileri bu kadar gelismis degildi. Kirsalda yasayan köyü kadar; sehirde yasayan da mahallesinden ibaret saniyordu dunyayi. Cevresinde de az insan vardi herkesin. Kadin erkek herkesin evlendigi kisi belki hayatlarina giren tek kisiydi. Bu yuzden butun duygularini enerjisini zamanini tek evlendikleri kisiye harciyordu insanlar.

Simdi oyle degil ki. Telefonunuzun bir tusuna basiyorsunuz. Bir suru insanla iletisime geciyorsunuz. Dunya sadece insanlarin köyünden ya da mahallesindeki insanlardan ibaret degil. Daha fazla insanla iliski kurunca harcanan duygular enerji ve zaman da bolunuyor ve daha az oluyor.

Tabi bu soylediklerim sekuler yasayan insanlarla alakali. Ben o sekilde yasamiyorum cok sukur.

3
    0 Yorumla
  • ЂanShe
    ЂanShe Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 66%
    +1 yıl

-Doyumsuzluk
    -Tahammülsüzlük
    -Güvensizlik

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

103

Cevap

123

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Eskiler mecburdu erkeğe dayak yer susar, hakaret işitir susar, aldatılır susar, kuma getirir susardı. Al sana uzun ömürlü ilişki 😂
    Kadınlar boyun eğmiyor artık haliyle kavga gürültü hoopp boşanma dairesi : )

6
    2 Yorumla
    • Uzay-Yolcusu
      Uzay-Yolcusu
      +1 yıl

Anti feminist bir yorum geldi 😁

Yorumla
    • RRRaskoInikov
      RRRaskoInikov
      +1 yıl

Bir erkeğe ''sen de adam mısın/erkek misin'' demek boşanma sebebidir ve kadın hiçbir şekilde erkekten taşınmaz mal beyanında bulunamaz :D
      Erkeklerin de, eve eşlerinden habersiz sürekli misafir getirmesi boşanma sebebidir.
      Eşlerin birbirlerini gün içerisinde aynı mesajı yollaması tacizdir.
      Ruhen, fikren ve bedenen uyuşmama nedeni boşanma sebebi değildir. Adaleti seviyorum pek olmasa da.

Yorumla
  • Adramytteion
    Adramytteion Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.

Ana temada, kadının hilergamisini dizginleyememesi ve erkeğin yatabildiği kadar kadınla yatma isteğinden kaynaklı. Kadının hilergamisi şu şekilde işler; kadınlar karakter olarak güçlü ve hiç bir şart altında (özellikle de kendisi için) çerçevesini bozmayan erkekleri arzularlar. Bu noktada ise sistem erkekde yerle bir oluyor. Efendi erkekler uzun ilişkiler ve evlilik için daha idealdir ama ne yazık ki bu erkekler kadını için kul köle olduklarından kadınların ilgisini çekmezler. Yukarıda yazdığım gibi kadınlar kendileri için ekstra fedakarlık vs. beklemezler sadece ilgi beklerler ve efendi erkekleri karakter ve çerçeve bakımdan zayıf gördüklerinden "p. ç erkek" diye sınıflandırılan kesimden yana tercih kullanırlar. Bu tamamıyla kadının hilergamisinden kaynaklıdır. Sadece o tip erkekleri bu açıdan daha güçlü gördüklerinden. Tüm erkekler kadınlara davranılması gerektiği gibi davransa bugün bu soruyu burada sormamış olurdun.

4
    3 Yorumla
    • harbi_barbies
      harbi_barbies
      +1 yıl

Seni tebrik ediyorum ince noktaya deginmişsin

Yorumla
    • Adramytteion
      Adramytteion
      +1 yıl

Ehh günümüzde kadın/erkek ilişkileri bu şekilde. Yukarıda da anlattığım gibi erkek kadına nasıl yaklaşılması ve davranılması gerektiğini tam anlamıyla bilse ve uygulasa, hiç bir sorun kalmayacak (tabi kadından kadına da değişir bu). Şimdilik sorun genellikle erkeklerde.

Yorumla
    • harbi_barbies
      harbi_barbies
      +1 yıl

Kesinlikle haklısın.

Yorumla
  • RRRaskoInikov
    RRRaskoInikov Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Beklenti çok fazla, hoşgörü sıfır.
    Kadınların, erkeklerden genel beklentisi;
    1-Mesleği iyi olmalı (mesleki statü, doktor, savcı, pilot vb)
    2-Yakışıklı olmalı
    3-Prestijli bir işte çalışmalı
    4-Maaşı iyi olmalı
    5-Karakteristik açıdan %100 istedikleri gibi olmalı.

Özellikle mesleki statü. Kadınlar erkekleri mesleklerine göre ayırıyorlar.

TÜİK verileridir.

Kadınların evin ekonomik olarak geçimini sağlayamama nedeniyle boşanma oranı: Yüzde 42,6

Erkeklerin evin ekonomik olarak geçimini sağlayamama nedeniyle boşanma oranı: Yüzde 17,8

2
    0 Yorumla
  • Saluncm
    Saluncm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 52%
    +1 yıl

Çoook uzun cevabı var.
    1. İnsanlar artik esyalara asik.
    2. Kadinin degeri yok. Erkekler uckur pesinde.
    3. Sanal ortam var. Ve herhangi bir cinsiyet herhangi bir insanla istedigi zaman tanisma firsati bulabiliyor.
    4. Herhangi bir cinsiyey az bisey ilgi gordu mu baskasindan hemen gercek aski unutabiliyor.
    5. Mutluluk kalpte degil cepte.
    6. Hayat cok pahali ve herkes bu yasamanayak uyduramiyor. Yalan sevgiler doğuyor.
    7. Medya. Muhteşem diziler var. Muhteşem filmler var. Kimin eli kimin cebinde belli degil. Bu da normallestiriliyor.
    8. Unlulerin yasam tarzlari. İnsanlar buna hayran kaliyor. Onlar yapiyorsa bizde yapariz kafasindalar.
    9. Herkes herkese dokunuyor. Ortada sır yok. Sevecek ne kaliyor ki?
    10. E bunu da mi ben soyliyim...

0
    0 Yorumla
  • ici-vesma
    ici-vesma Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 41%
    +1 yıl

Kadınların daldan dala atlama istekleri,
    Kadınların hevesi aşk sanıp hevesleri geçince aşkı bitti sanmaları,
    Kadınların bitip tükenmek bilmeyen istek ve talepleri,
    Kadınların erkekleri evlilik öncesi yolunacak kaz görüyor olmaları, evlilik sonrası ise banka gibi görüp donuna kadar alacağım histerileri,
    Kadınların geçmişten gelen paraya düşkünlüklerinin tapma derecesine evrilmesi,
    Kadınların ahlak, namus, bakirelik anlayışının değişmesi,
    Kadınların ilişkileri menfaat üzerine kurmaları,
    Kadınların ilişki için fedakarlıklar gösterebilen canlı olmamaları...
    Erkek için yazmadım. 30 sene evvel ki erkek ile şimdikiler de fark daha az. Ama kadınlar resmen 180 derece değiştiler. Değiştikçe de ilişkinin içine ettiler.

0
    0 Yorumla
  • sedeferd
    sedeferd Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.

Millet çıkar peşinde insanlarda anlamsızca bir gaddarlık var anlayamıyorum. Kimse birbirine saygı duymuyor, güven yok. Hani derlerdi ya eskiden bu kadar güvensiz bir ortam yoktu çocuklar doşarılarda oyun oynarlar bişeycik de olmazdı, ben de böyle bir neslin olduğu zamanda yetiştim, insanların hayretle yozlaşmasına şahit oluyorum. Böyle bir ortamda ne sevgilin olur, ne de arkadaşın.

4
    0 Yorumla
  • Gizemlicasper
    Gizemlicasper Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 56%
    +1 yıl

Bana göre, kadın olsun erkek olsun aşkın gerçek anlamını bilmediği için kısa oluyor ilişkiler. Anlık duygular, heyecanlar tutkular, hırslar, aşk zannediliyor. Ki günümüz insanı da haklı kendine göre, aşkın ne demek olduğunu bilmiyorlar ki hiç tatmamislar, yasamamislar. Küçücük bir bakışmayi bile aşk zannedenlerle dolu, hayat.

2
    0 Yorumla
  • eliffxee
    eliffxee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Çünkü; Öyle bir zaman da yaşıyoruz ki kimsenin kimseye güveni kalmamış her şey apaçık ortada her kadın, kız geleceğin annesi fakat öyle şeyler oluyor ki bazen kız olduğuma utanıyorum her ortama girme çabası çorap değiştirir gibi bir gün Ali bir gün Veli sonra 2 günlük insana aşık oluyorlar sonra ne mi oluyor kocaman bir çöp erkeler desen her erkeğin arkasında bir kadın, anne var o kız senin bu kız benim ortalıkta fıldır fıldır dolanıyorlar halbuki biraz düşünseller onu da bir kadın dünyaya getirdi. Sonra işi biten kıza hop tekme aşk şimdi ki zaman da iki bacak arası olmuş azizim öpüşmek, sevişmek olmuş halbuki aşk dokunmaya kıyamamak kendinden kıskanmaktı yani günümüz de bol güvensizlik samimiyetsizlik ve şıp sevdi mevcut...

2
    0 Yorumla
  • ayna35
    ayna35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hayaller kısa, moraller az, sabırlarımız yetersiz , beklentilerimiz fazla, para az, kişilik kısa, karakter kısa, fedakarlıklar kısa, yaratıcılık kısa.. herşey etken bunlara... ne önemi var hiç sevmem ama bu sözü sanırım bu bağlamda " her koyun kendi bacağından asılıyor"

1
    0 Yorumla
  • Sarıpising
    Sarıpising Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Çünkü eskiden aşk vardi sevgi vardı 13 yaşındaki çocukların aşkı gibi masum sevilirdik ama artik cok sey var 13 yasindaki saflık 13 yasindaki birinde bile yok. Erkegin gozu dışarda kızlar in 10 tane erkek arkadasi var guvensizlik oluşur soğuruz sevgi aşk cocuk oyuncagi oldu herkes aşık birbirine. Sirf sevgilim olsun diye sevgili yapayim kafasindalar

1
    0 Yorumla
  • süperbenn
    süperbenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Sohbet ve muhabbet eksikliğinden dolayı. Güven olmuyor. Sorunlar baş gösteriyor. Birde bağımlılık oluşuyor

2
    0 Yorumla
  • damlaakorkmaz2
    damlaakorkmaz2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43 , eic 36%
    +1 yıl

Alternatifin çok olması. Önceden arkadaş ortamından, muhitinden birileriyle tanışabilirdin daha çok. Şİmdi ise kilometrelerce uzağa bir tık ile uçabiliyorsun :) Seçenek fazla olunca kimse kimseye anlayış göstermek istemiyor. Ama unutmamak lazım çok insan, hiç insan demektir.

0
    0 Yorumla
  • OBELISK777
    OBELISK777 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Çünkü İslam’da bir nizam ve ölçü vardır. Eğer siz gidip bunu bozarsanız haliyle böyle bozulmaların olması normaldir.
    Herseyin tesadüf meydana gelmesi matematiksel olarak imkansız iken hersey bu kadar kusursuz ve evren belirli bir nizamda hareket ederken siz kalkıp Tağutlara inanırsanız bunların olması çok doğal böyle giderse hatta durum dahada kötüleşecektir.

0
    0 Yorumla
  • Dungeonn
    Dungeonn Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 84%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.

Daha ne olduğu bilinmiyor çünkü. İnsanlar birbirini dinlemeden kırıyorlar , kıskançlık çatısı altında sıkıp kendilerinden usandırıyorlar, bazıları saygı bile duymuyor maalesef ki... Çoğu kişi aşkı sarılmak , öpmek , dokunmak sanıyor. Bu kolay olanı. Önemli olan ilişki de yapıcı taraf olmak , uzakta olsa bile dokunmadan sevebilmeyi öğrenmek. Çok fazla problem var aslında. Kısaca bunları diyebilirim.

0
    0 Yorumla
  • İlknur718
    İlknur718 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 90%
    +1 yıl

Insanoglunun gitgide artan doyumsuzlugu ve duygularının robotlaşmasi. E bu durumda da her zaman her şeyin daha iyisi vardır. Karşısına da sahip olduğundan daha iyi güzel vb vb (maddesel özellikler cogaltilabilir) cikinca oraya dogru bir meyil alır.

2
    0 Yorumla
  • BuzPüskürtenEjderya
    BuzPüskürtenEjderya Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    +1 yıl

Herkes dış görünüşe bakarak sevgili oluyor sonra olaylar olaylar 😏.

1
    0 Yorumla
  • Şeftaliturşusu
    Şeftaliturşusu Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

İletişim kolaylığı, sabırsızlık, gereksiz trip/kıskançlık.

1
    0 Yorumla
  • Game_Ower_1n4c
    Game_Ower_1n4c Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

İstekler, Egoların Tatmini VB. Günümüzde ki zihniyet farklı Kadınlar Kulanma Çabasında Erkekler Kulanma çabasında Çıkarsız Sevgiler de Bu savaşın ortasında heba oluyor. Güven yok bu kadar basit

3
    0 Yorumla
  • Çeşm-i_Siyah
    Çeşm-i_Siyah Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 41%
    +1 yıl

Tüketim toplumu olduğumuz için sevgiyi de aşkı da çabuk tüketiyoruz.
    Eskiden elindekinin kıymetini bilen, onunla yetinen insanlardık.
    Artık hep daha iyisinin peşine düşer olduk

3
    0 Yorumla
  • CarbonDeOxide
    CarbonDeOxide Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 53%
    +1 yıl

Cevabı çok basit. İlişkileri basitleştiren, bireylerdir. Çıkar, menfaat üzerine kurulan ilişkinin ömrünün uzun olmasını beklemek mantık dışı olur zaten.

3
    0 Yorumla
  • buketzm
    buketzm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 61%
    +1 yıl

Çünkü erkeklerden çok kızlar erkeklerin aklını çelmede usta oldular ve sevgilisi olan erkeklere sulanan çoğu kız çıkıyor karşımıza ayrıca sosyal medya çok büyük faktör bunun yanı sıra demem o ki şimdiki devirde sadakat bulmak zorr👍🏻

1
    0 Yorumla
  • banu1905
    banu1905 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 53%
    +1 yıl

Çünkü ben merkezli insanlar yetişiyor ve ilişki kuruyor bir zıtlık oldugunda kendine göre düşünüp ben şöyle ben böyle ben ben ben.. karşı tarafı düşünmeden hareket ettikelrinden

2
    0 Yorumla
  • Gereksiz-BİR-üye
    Gereksiz-BİR-üye Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Sosyal medyanın bunda etkisi çok büyük... onda var bende niye yok.. o öyle yapmış benim koca niye yapmamış... ayrıca evlenmeden yaşayacakları herşeyi yaşayıp evliliğe özel bişey bırakmayan tipler var onlarda kısa sürede sıkılıyorlar birbirinden...

0
    0 Yorumla
  • sohbet755
    sohbet755 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 47%
    +1 yıl

Kadında erkekte ilşkilerde çok yüksek beklenti içine giriyor. bazen bunu karşılamaınca hayal krıklığına uğryorlar.
    başka sebebi bazen her iki tarafında olaya ciddi yaklaşmamsı...
    vb...

1
    0 Yorumla
  • Mr-GYC
    Mr-GYC Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

Günümüz insanı sevmeyi bilmiyor da ondan. Hepsi vay ben senin için ölürüm yok sensiz olmaz nidaları ile başlıyor sonra sende herkes gibisin diyerek bitiriyor. İnsanlar da sevgileri de sahte.

1
    0 Yorumla
  • kalokere
    kalokere Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

artık kimse kimsenin kahrını çekmiyor iki tarafta sürekli farklılık arıyor cinsellik açısından Sevgi'nin aşkın traş olduğunu biliyor para güçtür nokta.. tek açıklaması para

1
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

insanlar hava atmak için birbirleriyle sevgili oldukları için... aha bak benim sevgilim var şeklindeler... eee iki üç güne sıkılnca hoop başka gemiye yelken... delikanlı gbi sevin lan

1
    0 Yorumla
  • sedomania
    sedomania Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

çünkü aşkın ne olduğu bilinmiyor sevginin sadakatin ne olduğu bilinmiyor günümüz ilişkileri bir tarafın çıkarına bakıyor en kötüsü de cinsel ilişki ile aşk bir görülüyor

1
    0 Yorumla
  • tutkuylasevbeni
    tutkuylasevbeni Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.

Seçenek çok, doyum yok, herkes hepsi benim olsuncu, hep daha iyisi olsuncu, inanç , ahlaki değerler giderek yok oluyor ve sonuç ortada

3
    0 Yorumla
  • Asişkivircik
    Asişkivircik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

İnsanların öncelikleri sevgi değil para ve çıkar ilişkisi ve ruhen bağlanım yok sadakat yok

2
    0 Yorumla
  • çaresiz_yalnızlık
    çaresiz_yalnızlık Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 48%
    +1 yıl

Kadınların hergün beklentileri artıyor gibi. Benim gibi kaslı seksi zeki ve havalı adamlar bile gözden düşebiliyor 😂😂😂😂😂😂

2
    0 Yorumla
  • Tuanna7
    Tuanna7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Aşk denen seyin anlamini bilmiyorlarda o yuzden opusmek el ele tutusmak gezip tozmak hepsinin ask sandigi sey. Dokunmadan sevmeye calisan yok.

2
    0 Yorumla
  • BrsOzclk
    BrsOzclk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 56%
    +1 yıl

Tüketim toplumunun bir parçası olarak yetişiyorlar. Hazır olana o kadar alışmışlar ki emek vermenin ne demek olduğunu anlamıyorlar. ilişkilerini 3ncü kişilerin nezdinde yaşıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Kalpsizbirgenc
    Kalpsizbirgenc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Sabır yok Canı sıkılınca hadi ben ayrılıyorum diyip karşıdaki kişiyi mutuz ediyor kadınlara ve ya erkeklere karşı güvenini kaybediyor sonra yazık oluyor.

0
    0 Yorumla
  • tenekee
    tenekee Takip Et
    Bilge Yaş: 49 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

Teknoloji hızlı gelişimi ve çoğu insanın ailesinin hala köyden gelen insanlar olması. Kentli olup kentler de yaşayan. Köylü olup köyde yaşayan insanların evlilikleri uzun sürüyor.

0
    0 Yorumla
  • simfiross
    simfiross Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 59%
    +1 yıl

Çünkü herkesin tek derdi menfaat olmuş. Eskiden utanma denen bişey vardı, şimdi insanları frenleyen bir şey yok. Ciddiyet yok, ilişki olmadan sevgili kalan az insan var.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Genel konusmak olmaz ama guven duygusu asla yok bu zamanda ben guvenemedigim biriyle o iliskiyi yurutemem bu zamanda sadik insanda kalmadi kadinlar kolay kazanilir oldu erkeklerin cogu tek iliskiyi surduremiyor kadinlarda da bu durum var tabi saysam bitmez

0
    0 Yorumla
  • whirlwind
    whirlwind Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl

Sevisme amaçlı olmasi ve cinsel serbestligin yayginlasmasiyla hevesin bitmis olmasi

3
    0 Yorumla
  • KKırmızıgüLL
    KKırmızıgüLL Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

Kendimden örnek vereceğim hep terkedildim nedenmi? çünkü istediklerini vermedim... İşte bu yüzden

3
    0 Yorumla
  • _Hey_Sebastian
    _Hey_Sebastian Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

O kadar kendimizleyiz ki baskasinin bizi yormasina takatimiz yok.

1
    0 Yorumla
  • everytimeisbeautyy
    everytimeisbeautyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Çünkü aşk çok basitleşti insanlar da öyle artık herkes cinsellik peşinde ve bu gerçekten son bulunması gereken bir konu

1
    0 Yorumla
  • Hemsireeenicky
    Hemsireeenicky Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.

Çünkü anlayış sadakat alttan alma gibi kavramlar günümüzde anlamini bitiren kelimelerden maalesef

1
    0 Yorumla
  • isimsizbiradam
    isimsizbiradam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 53%
    +1 yıl

sosyal medyadan dolayı güven karşılıklı olarak birbilerini anlamamak en önemlisi sevgi olmaz ise hicbirsey olmaz

1
    0 Yorumla
  • juxe1
    juxe1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

teknoloji bir de insanlar artik iliski yasamis olmak icin iliski yasiyorlar, gercekten sevdikleri icin degil

1
    0 Yorumla
  • Gönül-yorgunu
    Gönül-yorgunu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Çünkü şimdi ki aşklar bel altı düşünülüyor hep ondan aşk meşk diye bir şey kalmamış öncelikle iki cinsiyette aşkı tamamen yaşamıyor yaşadıkça sıkılıyor hemen iki iltifat sikılıyorlar şimdi ki aşklar boştur

1
    0 Yorumla
  • sevenal
    sevenal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

Çünkü herkes sevgili olmak için birini arıyor , sevmek için değil..

2
    0 Yorumla
  • moonandsea
    moonandsea Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 63%
    +1 yıl

beklentilwr fazla ve kimse gerçekten ne iatediğini bilmiyor..

2
    1 Yorumla
    • uzaydakicivciv
      uzaydakicivciv
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Scrapper89
    Scrapper89 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 43%
    +1 yıl

menfaat üzerine kurulu çünkü. kimse ne sevmeyi biliyor ne de fedakarlığı

2
    0 Yorumla
  • acı_tatlı_ekşi_26
    acı_tatlı_ekşi_26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Kimse kimseyi anlamak istemiyor. Herkes kendi doğrularını savunuyor karşındaki insanın düşüncelerini sallamıyo

1
    0 Yorumla
  • Sazimentt12
    Sazimentt12 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

Güven yok saygi yok sadakat sizlere ömür
    Ve tahammül sıfır

2
    0 Yorumla
  • Uzay-Yolcusu
    Uzay-Yolcusu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Geneli Karakter analizi yapmadan dış görünüşün kurbanı olduğu için.

2
    1 Yorumla
    • Uzay-Yolcusu
      Uzay-Yolcusu
      +1 yıl

Ve herkes hak ettiğini yaşıyor yani 😏😏

Yorumla
  • 73dilaa
    73dilaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.

Menfaatler çoğaldığı için. 😏 😐 Tabi bunun da başı kadınların buna Rand sağlaması. Erkekleri oldukça bişey sanıp kendinden ödün vermesi

0
    0 Yorumla
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Kişinin aklı başka şeylerde olursa tabi biter... adam karıyla ilgilenmiyor pubg oynuyor gel de bitirme...

0
    0 Yorumla
  • yağmurlubirgünde
    yağmurlubirgünde Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

İnsanların ilişkiden beklentileri ve bazen de amaçları farklı çünkü. Tahammül, anlayış, saygı vs. yok.

0
    0 Yorumla
  • isparos
    isparos Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Artık hiç bir şeyin kıymeti yok sevgi sadakat aşk , çünkü insanlar doyumsuz.

1
    0 Yorumla
  • Queenica
    Queenica Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 52%
    +1 yıl

İnsanların karakterleri o kadar bozulmuş ki sadık ilişkiler olmuyor, oldurulamıyor.

1
    0 Yorumla
  • Artıkyorgunum
    Artıkyorgunum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Çünkü maneviyata değil maddiyata bakılıyor fasfood olmuş aşklar ye bitir falsefesine dayanmış

1
    0 Yorumla
  • Volkan_91
    Volkan_91 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 51%
    +1 yıl

Çünkü para seks güzellik heves üzerine kurulu da ondan dolayı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tüketmeyi çok sevdiklerinden, sürekli en iyisini aramaktan, eğlenmek istemelerinden, işsizlikten, kişiliksizlikten...

21. yy insanı SAKAT

1
    0 Yorumla
  • Emirrrrr
    Emirrrrr Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

İnsanlar kıymet bilmiyor ve aralarında ego yarıştırmaya başlıyor iki tarafta ipleri elinde tutmak istiyor vs vs

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Günümüz ilişkileri neden kısa ömürlü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Günümüz ilişkilerinin ömrü neden kısa sürüyor? 95 cevap verildi
Günümüz ilişkileri neden uzun sürmüyor? 28 cevap verildi
Günümüz ilişkileri neden çok sürmüyor? 15 cevap verildi
Şimdiki ilişkilerin ömrü neden kısa? 45 cevap verildi
Günümüz ilişkileri neden uzun süreli değil? 13 cevap verildi
Sizce günümüzdeki ilişkiler neden uzun sürmüyor? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨