daha dün sevgili olmamıza rağmen ilk buluşmamızdan sonra eve geldiğimde bana "seni öpecektim ama kızarsın diye korktum" diye bir mesaj atmıştı. sonrasında sen ne zaman istersen o zaman öp tarzı şeylerde söyledi fakat son konuşmamızda sürekli ev boşsa geleyim tarzı şakalar yapıp random atıyor niyetini çözemedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşık Romeo rolü yaparsa kaç gün sonra öpeceksin peki belli bir günü saati var mı 🙂 sözüm meclisten dışarı da ilk buluşmada elini tutmayıp atıyorum onuncu buluşmada eline almak mı daha doğru, ben çıktığım kızı üçüncü günü öptüm 4 yıl çıktık. İşte bu yüzden erkekler rol yapıyor amaçlarına ulaşınca da gidiyorlar. Ha şu da bi gerçek kız ilk buluşmada öperse de yollu lan bu benle yaptıysa hepsiyle yapmıştır diyen bi sürü sığır erkek var, yani Nasrettin hocanın bir davada iki tarafa da sende haklısın dediği olay iki ucu b… değnek sen yine de kendini ağırdan sat düzen bu 🙂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba evet niyeti biraz cinsellik ve seni kullanmak gibi görünüyor ve biraz çocukça yetişkin bir kadını sahiplenen gerçekten sevmek isteyen bir erkek direk ilk sevgili günlerin de bu konulara girmez
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBirçok erkeğin söylediği söz. Aceleci davranmış hata yapmış kendini elevererek.. seni sadece öpmeyecek o masum kalır asıl niyetini sona saklıyor tabii yine acele etmezse... uzak dur yoksa canın yanar
00 Yorumla
bu tarz kişilerin zihniyeti ne yazık ki çok acizce. sen şimdiden duvarını ör ve kırmızı çizgilerin olsun. çizgini asla bozma gerekirse en başından bitir. emin ol bana ileride derin bir oh çekersin. analiz etmeye bak onu niyeti ne ne değil çözmeye çalış.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
93Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Daha ilk günden bu tarz şeyleri konuşuyorsa aklını karıştırmak istemem ama şaka karışık niyetini söylüyor size.
Siz zaten şüpheye düşüp, huzursuz olmuşsunuz.
Konu ne olursa olsun eğer o işte huzursuz hissediyorsan kendini ruhun istemiyor demektir.
Daha ilk günden öpmek istediğini söyleyen ve ev boş mu? "diye soran biri niyetini gösteriyor bence.
Uzak dur derim. Ama karar senin.50 Yorumla
+1 yılSevgili olmadan önce bu tür konulara hiç girilmediyse abes kaçmış.
Kimi taraflar var, flört aşamasında iken birbirlerini ister, arzular vs. ( iki taraflı olacak şekilde ) ondan sonra da ilk buluşmada bunu gösterirler.
Kimileri var sadece normal hoşlantı ile tanışır, konuşur vs. Seni seviyorum der ve normal bir buluşma geçer.
Eğer sizinkisi ikinci seçenek ise bırak o şahsı.
Açıkça niyetini belli etmiş. Sana karşı arzuları olsa bile buna sen yeşil ışık yakmadan bulaşmaması lazım..
İrade ve akıl önemli..40 Yorumla
+1 yılNeden öpüşmeyi sevişmeyi çok korkulacak birşeymiş gibi yansıtıyorsunuz ki... Seven insan öpmek ister tabii ki, o zaman evlenince de sevişmemeli kimse... Çok saçma katı kurallarımız var, gençleri yanlış yönlendirmekten başka bir amacı yok. Seven insanda öpmek sevişmek isteyebilir. Kadınlar eşya değil ki kullanılsın, her şey karşılıklı zaten çıkın şu kafalardan, ezdirmeyin kendinizi. Niyeti bozuksa sadece öpüşme isteğinden mi çıkardın bunu? İçinde şüphe varsa, güvenmiyorsan görüşme.. Sanma ki sana isteğini söylemeyen erkekler seni öpmek istemiyor ya da gece hayalini kurmuyor.
36 Yorumla- +1 yıl
Sadece kızların hatası değil, bekaret diye tutturan yobaz erkeklerinde marifeti bu..
- +1 yıl
O eskidendi artık çok önemli değil çünkü erkekler evlenmek istemiyor her gün aynı pilav yenmez her çiçekten bal alma devri o yüzden rahat olun sevişin geçin
- +1 yıl
Eh tabii kadınlarda hergün aynı pilavdan sıkılıyor ama eskidendi demen çok bilgisizce, sadece şu sitede biraz dolaşsan çoğu erkek bakire olmaya o. pu diyor...
- +1 yıl
Muhatap olma öyle iki yuzlulerle demek istediğim seviş geç ciddi bakma bu işlere illa sevgililik evlilik diye tutturma
- +1 yıl
Evlenmeyi düşünmüyorum zaten bunları diğerlerine söyle:D Büyük konuşmayayım ama bir Türk'le evlenmem zaten
- +1 yıl
Bende düşünmüyorum aynı mentalitedeyiz 😏 sadece cinsellik başka bi yakınlık olamaz , boş işler, öyle deyipte Suriye li afgan olmasın kız 😀😂
+1 yılPufff yorumlara bak. Cinsellikten neden bu kadar kötü bahsediyorsunuz? Eğer bir erkek bu başlığı atsaydi ya altında hiç yorum olmazdı ya da helal olsun yürü be. Taktik ver falan yazardı. Kizlar size ne demeli peki. Erkekler kendilerine cinsel özgürlük veriyor. Gidip rahatça sevişip birde bunu yaglandira baglandira anlatabiliyor. anlatmayamlarda yanlış bir şey yaptığını dusunmuyor. Ve sizi bu özgürlükten mahrum bırakıyor. Sizin buna karşı çıkacağınıza üstüne destekliyorsunuz. Evet biz sevisirsek bacım siz sevisirseniz sorun yok diyorsunuz. Yapmayın gözünüzü seveyim. Soruya gelince aşık olup olmadığını merak ediyorsan eğer şöyle diyeyim aşık olan kişi bunu sana soyleyemez. Aşık olan kişi ya seni o anda öper, temas etmek ister (ele dokunma gibi) ya da asla bu konuyu açmaz. Ama belli çocuk sevişmek istiyor. Sende istiyorsan seviş kasma fazla.
24 Yorumla- +1 yıl
assiri katiliyorum abimm alnindan opeyim iliskilerimde genelde opusmeye vs ceken benim konuyu cunku cok dogal bi sey a*k
- +1 yıl
cinsellikten korkup cinselliklerini bastiriyolar sonra bu baska turlu aciga cikiyor pedofili, taciz, tecavüz vs herkes karsilikli riza oldugu surece rahat rahat korkmadan cinselligini yasayabilmeli
- +1 yıl
Parti kur oy verelim aw
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk söylediği seni öpecektim ama kızarsın diye yapmadım kısmına kadar kötü bir düşüncesi olduğunu zannetmiyordum ama sürekli ev boş tarzı şakalar yapıyor dediğinde niyeti belli olmuş oldu.
Bazı kadınlar ilk buluşmada beni neden öpmedi, niye sarılmadı vs gibi düşüncelere kapılabiliyor mesela benim bir arkadaşım ilk buluşmada kızı öpmedi diye terkedilmişti yani senin konuştuğun çocuk da bunu söylerken bu tarz şeyleri göz önüne alıp söylemiş olabilir diye düşünmüştüm ama sonrasında sık sık ev esprileri vs yapıyorsa amacı kullanmaktır.10 Yorumla
+1 yılNiyetini bilemem ama yaptığı şey iyi değil. Yapılacak ve konuşulacak o kadar şey varken, direkt mevzuyu öpmeye getirmek saçma. Buluşmayı sen yönlendir, duyguları var mı yoksa yok mu anlarsın.
80 YorumlaÖpüşmekle kalmak istemiyor sevgilin bence. Daha fazlasını istiyor. Niyeti belli tabiki. Ama istediğini aldıktan sonra hala seninle devam edermi orasıda muamma tabiki. Bunu net şekilde bilemeyiz. Ama ilk buluşmada böyle söylemesi doğru değil kullanacak gibi duruyor bana kalırsa. Senin niyetin ciddiyse hiç eve alma istemiyorsan da öpüşme.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılCanım bence uzak dur daha ilk günden bu tarz şeyleri konuşuyorsa niyeti ortada zaten. Bu konuda tepkini gostermezsen senin de istediğini düşünüp bundan cesaret alır. Sonra hiç tahmin edemeyeceğin kadar ileriye gitmek ister. O yüzden onunla ayrılman en doğru karar olabilir ama yine de sen bilirsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. O karaktersizin niyeti açık kardeşim yerinde olsam ondan derhal ayrılırdım mazeret ise basit şunu tekrarlaman kâfi "seni sevmiyorum" bitti her şey buraya kadar diyeceksin öyle kişiliksiz biriyle vakit geçmez zamanını onla harcama tek amacı seni kullanıp atmak !!! ayrıl gitsin
10 YorumlaDürtü kontrol hastası. Daha aranızda sağlık bir iletişim, sevgi ve bağ kurulmamış neyin isteği azmi bu? Neyi denemeye çalıştığı belli. İki ileri bir geri yav. s. aklık yapıp duracak. Ciddi bir şey bekleme. Açık ve net, öyle bir çocuk kızıma sarksa ona bir tane sağ kroşe bir tane sol. Ağzını burnunu toplasın serefsiz. Seninle ciddi değil. O kadarını bilir, o kadarını söylerim. Yav. sak. p. cin önde gideni sadece. Kusura bakma. Durum bu.
10 Yorumla
+1 yılniyetini yazdıklarını okuyunca anladım seni yokluyor oky verirsen farklı amaç için açılacak direk bana farklı amaç için yaklaşıyor gibi geldi sen yinede bak konuşalarına hareketlerine filan benim dediğim kesinleşirse uzaklaş gitsin
10 Yorumlaneden hemen kullanma konusu oluyor ki. burada kadın hemen kendini eşya sıfatına neden sokuyor. ilk günden öpmek veya iki tarafın da hoşlanacağı etkinlikler yapmak neden bir taraf için kullanıldı manasına geliyor.
10 YorumlaUlan nerde fırlama var hep iyi kızlara denk geliyor biz temiz kalpliyiz ben mesela sevgilime diyemezdim bile böyle seyler kaybetme korkusundan adamlar cesaretli valla helal. Olsun
20 Yorumla
+1 yıl😁😁😁🤣🤣🤣🤣ahhh bu gençler 20 yaşında sirtlanliga başlamış işte görmüyor musun 10 gün sonra bana güvenmiyorsun da cinsellik yasamiyorsun sen benim evlencegim kızsın diye sallamaya başlar geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılilk buluşmadan sonra kaliteli ve seviyeli bir sohbet olmalı bana kalırsa, biraz utanılmalı heyecanı öyle çıkmalı ama bunun amacı çok bariz belli ağzını aramış tabi ki öpüşmek kötü bir şey değil ama bu kadar erken tercih etmem ve biraz ağırlığı olmalı iki tarafında çocuk cıvık belli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Senden onay gelirse çökecek neyini anlamadın
Çocuk seni sevio falan değil işi oraya yönlendirio
Onayına kalmış
Sonrası sen istedin ben ne yaptım ayakları falan olacaktır...10 Yorumla
+1 yılÇok tipik bir davranış bu. Hatta seninle sevgili olmasının nedeni bile sana karşı rahat hareket etmesini sağlamak olabilir. Bu attığı mesajların sonuna random atması bile seni korkutmadan yaklaşmaya çalışması. Yani ciddi tepki vermemeni sağlayacak mesajlar atarak seni manipüle etmeye çalışıyor. Tahminimce istediğine ulaşana kadar bu baskılara devam edecek yol yakınken vazgeç
10 Yorumla
+1 yılBeraber aynı şeye gülmediğin, yemek yemediğin, bir şey öğrenmediğin, yanında ağlamadığın/ağlamasını görmediğin, safça özlemediğin, zor gününü paylaşmadığın insanla cinsellik düşünme.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. öpsün ya ne olcak öteye geçirtmezsin. kontrol sende. neticede sevgili isen seni begenmiş demektir. begendi ise de öpücük bi nevi kabul edilir yani. senbiirsin tabi
00 YorumlaEvet seni kullanmaya çalışıyor, şiddetle ayrılmanı öneririm bir erkeğin "adam" olduğunu görmek isterseniz konuşma şekline, davranış uyumuna ve hayallerine dikkat edin kızlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılaniden böyle konuşmaya başladıysa niyeti kullanmak olabilir. ama önceden de böyle şeyler söylüyorsa takilmamalasin zaten bilerek sevgili olmuş olmalısın
00 Yorumla
+1 yılTabi ki de hicbirsey yokken tamamen konuyu oraya getirmek absürt olsa da , öpüşmek de çok normal bir şey , bizim gibi ortadoğu toplumu kezbanlığı bu tarz şeyler
00 YorumlaBunda çözemetecek ne var,
Adamın derdi belli...
Yahu siz kızlar hiç adam olmayacak mısınız,
Eski kafa gelecek deyip bütün, kızları koruyucu adetleri çöp ettiniz
Sonuç, sürünün00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılNeden eğlenmelik, takılmak için ergence ilişkiler kuruyorsunuz? Şimdiden öpüşme muhabbeti varsa sonu net yatakta biter. Arkadaşlar günü birlik yaşamayın, evleneceğiniz kişiy ve o zamanı da düşünün
00 Yorumla Her şakanın altında bir gerçek vardır ufakdan seni deniyor bence uzak dur niyetin takılmak değilse tabi
10 Yorumla
+1 yılYani adamın niyeti belli ortada uzak, durmanı tavsiye ederim kardeşim burada sitede çokndenk geliyoruz niyeti bozuklara aman dikkat et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılskor peşinde gol atıp kaçacak bence sevmiyorsan kurtul
20 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyor olsaydı derdiki ben bu kızı kaybetmek istemiyorum eğer böyle bişey dersem kız benden korkup ürkebilir beni bırakabilir onu kaybedebilirim derdi. İnan amacı bellidir şutla
00 Yorumla
+1 yılÇöz ipini gitsin uğraşma ne kullandın bunu bulmak için odun dedektörü falanmı bende alacam o dedektörden kış aylarında lazım olucak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öpecektim kizarsin diye opmedim ( agzini ariyor )
Senbeni öpebilirsin
Ev bos mu
Niyetini anlamamak icin aptl olmak gerek00 Yorumla
+1 yılBabam seninle tanışmak istiyor diye i yem at, bakalım ne olacak, abim de haftaya içeriden çıkıyor de, namus davasından girmişti de😆😆😆😆
00 YorumlaKoy tekmeyi koymadan önce ben öpmeyi sarılmayı el ele gezmeyi çok sevmiyorum de bakayım 1 2 gün sonra tavırları nasıl değişiyor 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılYol ver gitsn gercekten seven bir erkek seni kaçırmamak degl degl öpüşmek cinsellign konusunu bile açmaz
00 Yorumla Bendede öyle oldu dayımın yiğeniyle buluştuk sahilde kız hemen dudaklarımdan öptü çok utandım millet bize bakmıştı🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılHadi öpüşmeyi de anlarım da ilişkiniz daha yeni. Daha ikinci günden ev muhabbeti yapan birinin amacı bozuktur.
06 Yorumla- +1 yıl
@sadecekafası15cm Neyi savunacak olduğumu size mi sormalıyım?
- +1 yıl
Mezara mi goturceksiniz? Ne bu böyle seviş zevk al
- +1 yıl
@sadecekafası15cm Size ne yapacağımdan? Ben size karışıyor muyum?
- +1 yıl
Hiç sevmem bakire kızları yaşın 27 hala bakiresin? Amaç ne nereye sakliyorsun bunu, bakire kaldıkça erkeklerde yatacak kız bulamıyor dengeyi bozuyorsunuz
- +1 yıl
@sadecekafası15cm Ö. L mıdır? Nedir? Hadi, başka kapıya, narş.
- +1 yıl
@sadecekafası15cm Ay ne olur sev. Biz de sana bayılıyorduk. 😄😄
Yoklama çekiyor sana eğer cinsel bir şey istemiyorsan bu konuda taviz verme. Niyeti cinsellikse gider sen de kurtulmuş olursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiyet belli de akıbet belli değil. İsteyen sen olsaydın ne tepki verir ise sen de öyle cevap ver. Sor ve değerlendir.
00 Yorumla
+1 yılDaha ilk günden eve gelmeye çalışan erkekten koşarak kaç derim ben.
15 Yorumla- +1 yıl
Ya sen bizden ne istiyorsun?
- +1 yıl
Ayrıca ne yazışmasından bahsediyorsun?
- +1 yıl
Bot açıp da beni taciz edip durduğun için olabilir mi? Demek ki stalklarken görmüş bilmiyorum, haberim yok. Herneyse, beni rahatsız edip durma!
laubali erkek sevmem. sevgilin fazlasıyla cıvık bir insan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılOğlan seviyor ne yapsın şimdi yani tabiki de öğrecek bgün öpecek yarın s.. ıkecekk
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Tecrübesiz gevşek bir sevgilin var. Ceylan urkutmeden yaklaşmayı beceremiyor.
10 Yorumla
+1 yılSeni sikip virakmak derdi bu olacak rabbi başka ne olabilir ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEv boşsa geleyim cümlesine kadar sorun göremedim ama o cümleden sonra evet azıtmış erkek arkadasın
00 Yorumla
+1 yılSeni kullancak ilk sevgili olduğun sevdigin askina bu sekilde böyle diyemezsn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTavırlarını, tepkilerini yokluyor olabilir, cinsellik konularında aşırıya kaçması çok garip, kendisine iyice sor bakalım baştan bilesin niyetinin iyi ya da kötü olduğunu
00 Yorumla
+1 yılaylardır öpüşmemiştir canı çekmiştir öpüşmek güsel hissettiriyor sonuçta
ama sen öptürme00 Yorumla
+1 yılNe abartmışsın be , çocuk gayet doğal olarak öpüşmek istemiş.
01 Yorumla- +1 yıl
öyle bir an gelirse zaten bu olur söylemesine gerek yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullanıyor kesinlikle, kafanı karıştırmak istemem ama ben olsam kendimi kullandırmaz ve ayrılırdım. Bu ilişkinin sonunun kullanıp bir kenara atılmaya döneceği belli gibi.
00 Yorumla
+1 yılİlk günden bunu söyleyen insandan hayır gelmez amaç belli
00 Yorumla
+1 yılKullanmak ne demek? Ne kadar ayıp. Sadece zikkip bırakacak o kadar. O kadarda olsun yani 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılEvet senin kullanmak istiyor sen ciddi isen yol ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoswer sen onu onunla anlayamazsınız, okadar konuscak şeyler varken hemen öyle konuşması kendini belli ediyor
10 YorumlaKlasik çapkın işte ev boşsa geleyim ne ya :( bu bildiğin c1nsellik isticek senden yakında ilk günden böyleyse, sen çok yüz verme ve ona söyle ne düşünüyorsan ama güvenme böylesine evine gelmek isteyeni ilk günden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insanın sevdiğiyle temasa geçmesi sevişmesi neden onu kullanmak olsun? Sanki tek taraflı bir istek ve zevk mi alınıyor. Aşın artık şu kafaları.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin ben küçücük beyninle yaptığın düşünceleri s*kerim anasını s*ktiniz memleketin a*ına koduklarım
- +1 yıl
Durup durup söylemesine gerek yok bu konuyu
+1 yılYa olabilir ne var bunda ne kadar böyle herşeyi saçma sapan büyütüyorsunuz. Hiç mi soru sormucak istemicek seks konuşmayacak yıl 2022 oldu uyan uyan. Takkeli birini bul sen.
17 Yorumla- +1 yıl
Kirk hammett birgun pazara gitmiş tavuk satın almak için, sonra bakmis ki aaaa tavuk yok, peki ne var
Evet, evet inek gotu satıyorlar, kirk demiş ki bu ne ula, ama bir yandan da almaya zorunlu hissetmiş kendini ,200 lira ödeyip eve dönmeye başlamış ve evde hanimiyla inek gotunu yemeye başlamışlar ki ne olsun birdenbire, karısının burnundan y. a. r. ak. cikmis, kirk de demiş oleyyyyyy sak. so çekme vakit, sonra karsiina s. aks. o çekerkene kirk abimiz klozete düşmüş ve kafası patlamış, Allah rahmet eylesin...
Paylaşalım, ibretlik hikaye - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiyeti belli daha ilk günden öpüşmek isterse ikinci gün Allah bilir neler ister.
00 Yorumla
+1 yılBenim erkek arkadaşım ilk günden dudağıma yapışmıştı. Inanılmaz rahatsız olmuştum. Senin gibi düşünmüştüm ama 2 buçuk senedir birlikteyiz şimdi o öpmezse ben zorla öpüyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılTuhaf senin için zor bir durum özellikle bu konulara tecrubeli değil isen karşındaki kişide sanırım bu konulara tecrübeli degil. Hoslantin varsa bence devam et ama seni kullanmasına izin verme.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ve bu çok bariz. Bizimki 1. Senede olmuştu mesela 🙄ne ilk günü...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır, erkek arkadaşıma güvenmiş oldum. Çok şükür bu dönemdeki zinacılar gibi değil bizim ilişkimiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha ilk günden getirdiyse konuyu oraya evet seni kullanıyor. Sende ikinci günden bırak
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim daha ilk günden konuyu öpüşmeye getirdi, niyeti beni kullanmak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler