İlk öpücüğümü manken bir adama verdikten sonra aşık oldu?

İlk öpücüğümü manken olan tanınmış birisine verdim. İlk başlarda o sadece bu ilk denen saçma şeyden kurtulmak için bana bunu denetmişti ama sonra beni görünce aşık olmuş. yani biz bununla ilk önce internetten konuştuk hayranıyım ben bunun falan. Sonra konu cinsel e nasıl geldi bilmiyorum. Daha hiç kimseyle bile öpüşmediğimi söylediğimde buna baya şaşırmış ve bir şey dememişti. Aradan zaman geçtiğinde ise bana ilk öpücüğün önemli olmadığını göstermek istediğini ve hem de benimle görüşmek istediğini söyledi. İlk başta itiraz ettim ama arkadaşlarlarım ısrar edince bir gün okul çıkışı buluştuk. İşte konuştuk ettik. (Gerçekten fotoğrafta gözüktüğünden daha çok yakışıklıydı) sonunda işte öpüştükten sonra ben hiçte önemli olmadığını o zaman anladım. Tabi akşam eve gidince çok korktum falan. Ama neyse. O günden sonra mesajlarına cevap vermedim. Bu gün ise bana aşık olduğunu ve instagrama son paylaştığı fotoğrafın benim için olduğunu söyledi. Fotoğraf ise onun olduğu ve altına yazdığı açıklama ile birlikte birisine aşık olduğunu açık bir şekilde beyan ediyordu. İlk kelimesini de kullanması üzerine gerçekten ben olduğumu anladım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Korkmuyorum eskisi gibi onunla buluşmaya. Ama ne bileyim benden dört yaş büyük ve çevresinde çok kız var. Sizce gerçekten bana aşık mıdır.
İlk öpücüğümü manken bir adama verdikten sonra aşık oldu?