İnternetten 10 gün önce birisiyle tanıştım. Bugün buluşacaktık. Buluşma yerine gittim. O da yolda olduğunu söyledi. Bana cevap verirken de yanlışlıkla başka bir araca çarpmış. Üstelik kullandığı araç iş yerine aitmiş. Yalan söylediğini düşündüm ilk başta, çok sinirlendim. Ama detayları konuştuk sonrasında. İşten çıkarılma durumu da varmış. Başka günler için buluşma planı yapıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Yalan söylediğini düşünüp iletişimi kesmeli miyim? Yoksa bu durumda onun yanında mı olmalıyım? Bunlar da dünkü mesajlaşmalar:
Buluşacağım kişi buluşacağımız gün kaza yapmış. Ne yapmalıyım?
Çok fazla argo konuşuyor bence biraz dikkat etmesi gerekir. Çok güvenilir gelmedi bana açıkçası. Yalan gibi duruyor. Ayrıntıya girdi mi nerde nasıl kaza yapmış olay nasıl gelişmiş.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlattı olayı. Önce ben de yalan söylüyor diye düşündüm ama anlatınca inandırıcı geldi.
Çok fazla ayrıntıya girerek anlattıysa bu gerrcek olmadığına işaret. En ince ayrıntısına kadar mı anlattı. Bak olayı tekrar anlatmasını söyle eğer sana anlattığı gibi aynı şekilde tek tek atlamadan anlayabiliyorsa bilki gerçekten kaza geçirmiş yok eğer kısa kısa geçiştirici vs gibi anlatıyorsa yalan. Böyle test edebilirsin onu
Beni yargılayacak son insan bile değilsin. Ayrıca C2'ye senelerden sonra sadece bilgisayarla alakalı bir konuda yardım istemek için girdim, ona da onun için yazmıştım ama sonra muhabbet devam etti işte.