İnternetten 10 gün önce birisiyle tanıştım. Dün buluşacaktık. Evden çıkmadan önce ona haber verdim ve buluşma yerine gittim. O da yolda olduğunu söyledi. Bana cevap verirken de yanlışlıkla başka bir araca çarpmış. Üstelik kullandığı araç iş yerine aitmiş. Yalan söylediğini düşündüm ilk başta, çok sinirlendim. Ama detayları konuştuk sonrasında. İşten çıkarılma durumu da varmış. İyi hissetmediği belli oluyor. Başka günler için buluşma planı yapıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Yalan söylediğini düşünüp iletişimi kesmeli miyim? Yoksa bu durumda onun yanında mı olmalıyım? Bunlar da mesajlaşmalar:
Buluşacağımız gün trafikte kaza yapmış. Ne yapmalıyım?
Şirket aracı ile bende 1 defa kaza yaptım. İşten çıkartılma durumu yaşamadım olabilir kazadır ama aracın bir ton masrafını bana kilitlediler. Muhtemelen ona da aynısı olur. İşten çıkartacaklarını sanmıyorum. Kaza bu olabilir belki doğru belki yalan. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim. Tam 10 senedir trafikteyim. Şimdiye kadar 3 kere kazam oldu. 1 tanesi şirket 2 tanesi şahsi aracımla. Her ne olursa olsun kaza yeri resim çekilir, tutanak tutulur vsvs. Her yaptığım kazayı resim çektim küçükte olsa. Oda kaza yaptıysa muhakkak ki resimlerini çekmiştir.
Daha 10 gün önce tanıştığın insan seninle bu şekilde saygısızca konuşuyor ve sen buna müsade ediyorsun? Tebrikler. Bunun yanında yalan söylediği de çok açık.