Sevgilimle kaza yaptık ya sonra?

Merhaba hemen konuya girmek istiyorum arkadaslar bu benım İlk sorum kimseye anlatamadığım ıcın size danışmak istedim. Biz bir kaç hafta önce erkek arkadaşımla kaza geçirdik bende kırık yok ancak elim yüzüm tanınmaz hale geldi onunsa arabası pert ve vucudunda kırık var Şu an hastanede ben taburcu oldum. Asıl sormak ıstediğime gelirsek biz Olay anında erkek arkadasım beni (baska bir kız ile) aldattığı için kavga ediyorduk ben bunu bir şekilde öğrendim ben ayrılmak istediğimi söylemek için yanına gittim cunku benı tehdit ediyordu sureklı mecbur kaldım herneyse en sonunda hızını alamayıp bana vurmaya başladı (bu İlk degıl) daha önceleri bir kaç kez daha buna yeltenmişti ama ilk kez bu kadar sert vurdu hemde defalarca çıldırmış gibiydi (aynı zamanda biz seyir halindeyiz 50ile falan gidiyoruz) sağ eliyle sureklı bana yumruklar atıyor arabayı durduruyor vurmaya devam ediyor ınmeye calısıyorum izin vermiyor Bı sure Bu boyle sürdü. Sonuca geliyorum ben kendimı korumak amacıyla direksiyona müdahale ettim dursun ineyim diye (bildiğin anayoldayız) sonra bu aynı zamanda diğer eliyle bana zarar verdırıgı için direksiyon hakimiyetini kaybetti ve bız duvara girdik yinede ben vicdan azabı çekiyorum cok uzuluyorum boyle olmasını ıstemedim yanına gidemiyorum cunku ailem bana vurduğunu öğrenmiş bir sekilde nolur bana akıl verin ben nasıl davranmalıyım yinede ben İnsanlık yapıp defalarca aradım onu nasılsın diye bu surec ten sonra siz olsanız ne yapardınız? Lutfen ciddiye alın.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız bu kadarcık mı gençler
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız bu kadar mı?
Sevgilimle kaza yaptık ya sonra?