+1 yıldostum kardeşinin en çok istediği şeyi al veya en çok mutlu olduğu şeyi birlikte yapın ve bu sırada güzellikle konuş. o çıktığın çocuk adam değilmiş aldatmış sende ondan intikam alamayıp kuzenine tavır koydun bizim suçumuz yokken bizi ayırmaya çalıştın. aynı şeyi ben sana yapsaydım olurmuydu. ben en çok senin mutlu olmanı isterim sen mutsuzsan bende mutsuz olurum. şu an bende çıkmazdayım bir anlık öfkeme hakim olamadım sana vurdum özür dilerim bundan dolayı vicdan azabı duyuyorum bunu sana yapmamalıydım de. o ne kadar sert davransada sen hep ılımlı yaklaş sen büyüksün sen olgun bir bireysin. şiddet bağırma çağırma çözüm değil. kardeşini sevgilinle konuştur sizde eski halinize dönebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz zaman geçse de dediklerini yapsam sağol önerin için
- +1 yıl
rica ederim kardeşi. inşallah herşey eskisi gibi olur.
En İyi Cevaplar
arkadaş brezilya dizisi mi desem yalan rüzgarı mı desem karar veremedim. tavsiye istiyorsan, ilişkine başkasının müdahale etmesine izin verme. bir de düşüncesini aldığın herkes kendi işine gelen cevabı verir. kendi kararını kendin ver, başkalarını fazla dinleme
00 Yorumla
+1 yılsen çok yanlış anlaşılmıssin tamam yaptığın doğru olmaya bilir ama ben sana hak veriyorum sonuçta kardeşinde akli basında öyle ergen triplerine gircrk kadar küçük değil bence bu kadar şeyi kafasında kurduysa senin direk özür dilemende sanki pek iyi olmaz sonra yüz bulmasın? Başka bir yöntem bu otur konuş neden yaptın de benim uzulecegimi düşünmedin mi falan de gerekirse dilersin zaten eğer biraz karakteri varsa sen onunla boyle konuştuğunda oda senden özür diler sende dilersin sikmadan nasihat çekersin biraz benim bu görüşümü destekleme genler elbet olacaktır ama lütfen saygı duysunalr onlarda kendi görüşlerini istiyorlarsa belirtirler
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnerin için teşekkür ederim gayet mantıklı geldi bana beğenmeyenler benim yaptığım gibi yargısız infaz yapanlar olur zaten :)
- +1 yıl
Umarım kardesinle aran düzelir biraz mesafeli davran konuşurken hemen ağlarsa falan yumuşama önce hatasının farkına varsin sende özrünu dilersin arayi fazla uzatma git konus bağırıp cagirmadan önce bir derdini dinle
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olursa olsun vurman dogru degil ve tabikide onunda senin mutlulugunu bizmasi hic dogru degil
Bence git onunlan konus sevgilinin bu durumdan bir sucu olmadigi ve benim mutlulugumu niye istemiyorsum biz kardesiz gibi cümleler kur ayrilmana üzüldüm ama bunun intikamini neden bizden aliyorsun neden engel olmak istiyorsun mutlulugumuza kardesim olarak yanimda olmani istiyorum karsimda degil bir kac güzel kelimede söyle o ara cok sevdigini felan son olarakta ona vurdugun icin özür dile ve istem disi oldugunu ifade et04 Yorumla
Soran+1 yılBence en mantıklı önerilerden biride seninki olmuş sağol :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) ona karsi biraz hassas ol eminim hatasini anliycaktir
Soran+1 yılHep hassasım zaten bu olay ilk ve son olacak Hatasını anlar inş.
Cevap sahibi+1 yılInsallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
tokat atman yanlış olmuş evet ama yaptığı hiç hoş bir davranış değilmiş. bence al onu karşına konuş. tokat attığın için üzgün olduğunu ama onunda seni çok kırdığını söyle. böyle durumlarda arkandan iş çevirip intikam almak yerine senle dertleşmesinin ona daha iyi geleceğini söyle. ona kızgın olduğunu ama onu sediğini söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir dediklerin mantıklı saol kanka
+1 yılSayin kullanici Ne olursa olsun iki gun sonra ayrilacagin bir kiz yuzunden kardesine bunu yapmaya hakkin yok. Seni kiniyorum. Sevgilin de inanmayabilirdi onunda icinde biseyler varmis demekki. bir an once kardesinle barismaya bak. Hediye al sevecegi cikolatalar cicekler parfumlervs. Iyi sevismeler. XOXO
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ablacım yardım edin dedim ne sevişmesi ya kardeşimi istemeden sinirle dövdüm çözüm bulmak için sizlere sordum sizde gırgır geçiyorsunuz şimarmasa ders alsa bir daha yapmayacağını bilsem dünden razıyım özür dilemeye off ya
- +1 yıl
Iyi sevismeler Xoxo benim rutin bitiris cumlemdir. Girgira vurrmuyorum. Dedigim gibi hediyeler al adam gibi karsisina gec konus.
Önce özür dilemelisin. Sonra bunu yapma sebebini anladığını ama mutluluğun zamanla ve doğru insanla olacağını anlatmalısın. Sonra mümkünse kardeşinin gönlünü alıp kız arkadaşına durumu anlatma kararını kardeşine bırakmalısın. Bir daha kardeşine el kaldırmamalısın.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim benim kız kardeşimdr aynılarını yapıyor. Abimin leşleri var abimin çocuğu var daha neler neler söyleyip evden kaçırıyor kızları. Ama bu zamana kadar bir fiske tokat atmadım. Kıyamam ki canımdan ötem o benim. Benim içşn kardeş sevgiliden önce gelir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAhh işte bu sinir yok mu keşke yapmasaydım diyorum :(
- +1 yıl
Abi sinirlerine hakim olcaksın.. uzum bir süre konuşma. Sonra gönlünü alıcak bişiler yap. Oda abisine kıyamaz affeder. Ama bir daha yapma kardeşim. Abiler farklı kız kardeşler için. Sen onun abisi arkadaşı babası gibisin. Onları bırak süper kahramanısın sen. Git gönlünü al.
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n 6 aylık kız icin 19 yıllık kardes dövülür mü beeee hic olmamis yaptigin adam akilli uyarsaydin daha iyiydi bence yanlis yapmissin ya. Sevgilin demekki seni adam akilli sevmemis ki baska birinin dedigine kanmiss.. bunlari soyleyen senin kardesin olsa bile sana senin hakknda solediklerini sormaliydi
32 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız diyeyimde bari ikinizde rahatlayın şimdi de çözümünüzü göreyim kardeşim beni içten affetmesini nasıl yaparım söyleyin bakayım
Keşke sen dövmeseydin de onun eline koz vermeseydin o da yaptığı rezillikle kalsaydı. Kardeşine usülce anlat sevgilinle uğraşmamasını koskoca kız olmuş ne diye çocukça uğraşıyor üstelik senin kardeşin yabancı da değil. Benim mutlu olmamı istemez misin de kardeşine. Tokat attığın için özür dilemelisin bir daha yapma bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnerin için sağol bro
+1 yılşimdi git onu karşına al attığın tokattan ötürü özür dile ve bir abi gibi konuşarak yaptığının ne kadar kötü ve adaletsiz bir davranış olduğunu anlat. kendini senin yerine koymasını söyle senin sevgilinin kuzeni beni aldatmış olsa senin ilişkini bu yüzden ben kötü etkilemiş olsam ne hissedersin diye bir sor bakalım ne dicek
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yargılamadan çözüm öneren ilk sen oldun sağol
- +1 yıl
yargılanıcak bişey yok ki o sinirle yapıştırmışsındır haklı olarak. şahsen benim de tepkim böyle olurdu büyük ihtimal. ama sinirler yatışınca oturup çözüm getirmek lazım herhangi biri değil kardeşin.. yaptığı hatayı ona anlatmak onu kendine getirir ve bir abi olarak gururu herşeyi kenara atmak ona verdiğin değeri hissettirir. ne kadar bir özürle hallolmuyo o tokatın acısı bla bla bla gibilerinden tribe girse de içten içte abim beni seviyo değer veriyo diye düşünür :)
Soran+1 yılBence haklısın hayatımızdaki ilk şiddet olması nedeniyle bir defalık affeder inş. İçten affetmesini istiyorum ömür boyu benden nefret etmesin
- +1 yıl
affeder bence :) ben de ablamdan yemiştim bir kere dayak ama attığı tokattan çok pişman olmuş bir süre sonra gelip bana sarılmıştı kıyamadım ona barıştık :) inan düzelecek.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşına al ya da yanına git çok sinirliydim kendimi tutamadım onunda yaptığının doğru olmadıgını söyle fevri hareket ettiğini bir daha yapmayacagını özür dileyici şeyler söyle sonra ona kontör al çok sevinir ya da markete git kontöe yükle kardeşinin hattına o zaman affeder
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol önerin için deneyeceğim kontör değilde o farkına varmadan bu ayki cep faturasını ödeyeyim süpriz olsun :)
Cevap sahibi+1 yılAynen :))
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yaşında koca kız aklı etmese fitneye fesada dövme diyeceğim ama o yaşta kız sana vericegi zararı düşünmeden çocuk gibi hareket ediyorsa seni ahi yerine koymuyorsa üzülmen için ugrasiyorsa haketmiş o tokadı hosuma vicdan azabi çekme küçük biri değil sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim kızların doğadaki tek görevi doğurganlık burunlarını bir işe sokarlarsa sıçıp sıvıyolar o yüzden 2 tokat iyi gelmiştir aklını almışsındır ben yerinde olsam sağlam döverdim kız kardeşimden nefret ediyorum ben gibi olmaya çalışması babamın gözdesi olmaya çalışması falan çok tiksindirici sırf babama faha yakın olmak için arabada ön koltuğa bile oturmaya çalışır
05 Yorumla
Soran+1 yılAslında aramız bu son olaya kadar çok iyiydi birbirmizi hiç kırmazdık sizin gibi değil bizim kardeşliğimiz ama işte sonra böyle oldu
- +1 yıl
Tek gorevi dogurganlik mi? O zaman annen keske gorevini yapmasaydi. Nasil dusuncelerle bir cocuk dogurdugu ortada. Tamamen orta cag kafasinda igrenc cinsiyetci birisin. Etrafindaki kadinlara aciyorum. Umarim layigini bulursun artik bu bir grup guclu kadin tarafindan dayak yemek mi olur öldürülmek mi olur bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEğil de muamele çek canım uğraştırma
Cevap sahibi+1 yılAhhh evet devam et ama daha hızlı
Bence de Çek yani hatta git öl kardeş dövünür mü ya. Elin kızı daha mı değerli başka bir yöntem bulamadın mı? Ayrıca kıskanç olmasının da bir sebebi vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm olacaksa olurmu dersin ölmem tövbe ya
+1 yılSen de böyle bir abisin. Elin kızı için ona burmak ne demek. Hee yerden kız arkadaş bulabilirsin ama sürekli bir kız kardeş bulamazsın. Kızda da suç var sen de gidip o çocuktan intikam al
01 Yorumla
Soran+1 yılO çocuk daha önce bilseydim kardeşimi üzdüğünü ağzını burnunu zaten kırardım şimdi yapsam ne değişecek ki
Şiddet çözüm değil kendine hakim olmalıydın... Ama kardeşinde çocuk halen o nasıl bir bencilliktir, ona konuşmayarak tavrını koy tabi anlarsa. s. s
02 Yorumla
Soran+1 yılİnş. Anlar ya hayatımda bir tek kardeşim var benden nefret etmesini istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence dövmemeliydin çünkü o senin kardeşin herkes gider o kalır. bir kız için kendı öz kızkardeşini dövmeye değmez git özür dile.. benim kardeşim olsaydı yemın ederim ona cok deger verırdım ve kimse aramıza giremezdi sonuçta kız senden güçsüz ne biliyim çok severdim olsaydı..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Aşırı sert vurmadıysan sıkıntı yok, ağladıysada inanma kadınların silahıdır. Aklını başına alsın kız arkadaşından intikam almak gibi salakça bir işe girmiş. İntikam alacağı kişiyi karıştırmış herhalde..
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte böyle bir karışıklıktır gidiyor hayatımız da
+1 yılkarşına alıp konuşman hem senı rahatlatırdı hemde onu ve ıcı acırdı bu tur seyler yaptıgı ıcın kımse kendınden gucsuz bırısıne vurmamalı dengını bul kardesım
00 YorumlaKızmakta sonuna kadar haklısın fakat kimseye şiddet göstermeye hakkın yok. Özür dile fakat uyarını yap. Sevgilinden özür dilesin konu kapansın.
11 Yorumla
+1 yılEline sağlık aklı başına gelmiştir hem zaten kardeşler dövmek içindir :D
15 Yorumla
Soran+1 yılSen psikopatmısın kanka o ne demek hayatımda ilk defa tokat attım kardeşime önce o özür dilerse bende özür dileyecem
Soran+1 yılEn doğrusu senin dediğin gibi yapmaktı ama işte bir anlık öfke :((
Soran+1 yılPardon yanlış yere yorum yazmışım :)
- +1 yıl
Şaka yaptım ben psikopat falan değilim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yanlış yapmısın bundan sonra hic bir zaman eskisi gibi olamıyacaksınız ne yaparsan yap başkası için onu kırmısın üstelik çokta önemli biri değil biri 19 yıllık canın ciğerin diğeri 6 aylık sana güvenmeyen sevgilin vicdan azabı cekmen çok normal yani
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama ama burada arkadaşın bu kadar sinirlenmesinin sebebi kız arkadaşı değil kardeşinin boyle birşey yapması onu hayal kırıklığına uğrattığı için sanırım bu kadar sert çıkmış tek taraflı irdelememek lazım
Sevgili gelip geçici, kardeşin bakidir.
Yapmış bir hata büyük olarak alıp karşına konuşman lazımdı.
Yaptığı hata evet ama bu şekil yine aynı hatayı tekrarlamasına zemin hazırlamışsın.00 YorumlaYa dovmussun yapacak birsey yok :( kardesini yanina al konus sonra sarilin barisin unuturlar kardesler boyyle seyleri merk etme canini sikma
00 Yorumla
+1 yılDövmek cok cok yalnis ama sonucta abisisin nasil senin mutluluguna engelnolur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgili için kardeş dövülür mü ya o senin kanın canın kardeşin yedi kat yabancı için tamam kız ama dövmek ne yazik üzüldüm kardeşine
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de üzülüyorum zaten :(
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. İki tokat daha at.. Bu yaptığı ufak bir şey değil..
00 Yorumla
+1 yılDövmeseydin iyiydi ama o da kaşınmış hani. Bence öylesine bir özür dileyebilirsin..
00 Yorumla
+1 yılbence su an dayağı hakeden bir kişi var o da sensin. git erkek gibi özür dile
21 Yorumla
Soran+1 yılÖfkeme yenik düştüğüm için haklısın dayağı hak ediyorum ama çok sinirlendim be amca :))
elalem yüzünden bacını dövmüşsün uyuz oluyorum sizin gibilere, herkes gider ailen kalır yanında
kardeşin o senin ne olursa olsun12 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam pişmanım da onu şımartmadan nasıl gönlünü alacam yardımın var mı
Sevgilin için kız kardeşini dövmen çok ayıp be kardeş
Hatada yapsa kardeşin o13 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim olduğu için bu kadar üzülüyorum ya bir anlık sinir işte nasıl toparlayacam durumu bilmiyorum
Soran+1 yılİnş. Bro saol
+1 yılBence hak etmiş :d kusura bakma ama bidaha yapmaz :)
04 Yorumla
Soran+1 yılDers oldu da gerisi bana koydu :(
- +1 yıl
takma kafana okadar ya ölmedi ya töbe töbe
Soran+1 yılAllah korusun ölmesin tabiki de bu güne kadar bir fiske dahi vurmamıştım onu çok severim korurum neden böyle yaptı cahilik işte bende ona uydum bir cahilikte ben yaptım
- +1 yıl
Sorun yapma bence aptallık etmiş birdaha etmez
Sevgilinin söylediklerinin bir kanıtı var mı ya kız uyduruyorsa? Oturup adam aklıllı konusman gerekirdi son derece yanlıs.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim bir inandırıcı geldi soğuk davranmaları falan kanıt kuzenini deyince inandım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartma biz kardeşimle sürekli kavga ederiz ve genelde birbirimze vururuz en cok ben dayak yerim :D Bende ilk saatlerde ona küserim ağlarım ama geçer abim sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl23 Yaşında biri ile 19 yaşında biri nasıl ikiz oluyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılİkiz değil yanlış okuma biz iki kardeşiz yazdım :))
Cevap sahibi+1 yılPardon Dövmen yanlış olmuş kızı götürüp sevgilinin yanında herşeyi anlattırsan daha doğru olurmuş
Soran+1 yılEn doğrusu senin dediğin gibi yapmaktı ama işte bir anlık öfke :((
Cevap sahibi+1 yılÖzür dile sonra tut kolundan anlattır herşeyi kız arkadaşın bilsin yoksa ilerde sorun olur
+1 yıl2 tokata dövmek denilmez. Ablamla ben birbirimize bıçak çekerek kavga ediyoruz böyle düşün. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler be tövbe tövbe
- +1 yıl
Kardeş kardeş olur böyle şeyler. O bana tokat atar, ama ben ona asla vurmadım, çünkü cüsseli bir yapıya sahibim. Tokat atmakla yetinmem hayatına mal olabilirim, onunda vebalini almam. Biz itler gibi kavga ederiz, ben duvara yumruk atarım, kapıya yumruk atarım küfür ederim ama 2 gün sonra barışırız. Sizinde öyle olmanız gerek. Kardeş kardeş olur böyle şeyler. Ama özürü sen dilersen şımartabilirsin o konuda dikkatli olman lazım. Şımarırsa senin açından daha kötü olabilir dostum dikkat et
iyi yapmışsın eline sağlık vicdan yapma seni çekemiyo bacaksız
02 Yorumla
Soran+1 yılÇekememek değilde kendince intikam peşine düşmüş
Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Cezalandırılmayı haketmiş ama bu dayak mı olmalıydı bilemedim
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bir sinirle yaptık bir hata sonra pişman oldum ne yapacağımı bilmiyorum
Soran+1 yılSinemaya gelmez ki bir hafta daha benimle konuşmaz konuşmak istiyorum ama şımarır diye yaklaşmak istemiyorum
+1 yılSille-i Osmaniyye Atmışn iyi olur :DD kendine gelmiştir heralde :DD
10 YorumlaSu aralar istedigi bisi varsa onu al ozur dile sevgili gelip gecer kardesin hep yaninda
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten kardeşim benim canım ama bu cahillik çok kötü oldu hem benim için hem onun için keşke olmasaydı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşin yanlış yapmış ama keşke vurmasaydın. Bu daha kötü olmuş.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım ben şimdi :(
Cevap sahibi+1 yılAranıza girmemeliydi kesinlikle, çok saçma bir şey yapmış, haklısın ben olsam bende çok çok kızardım ama tokatla çözülmezdi bu. Küsseydin falan yani başka ne yapabilirdin bilemiyorum ama tokat olmamış. Kardeşinin yerinde olsam affetmezdim. El kızı için sonuçta
Soran+1 yılYa işte bana dokunan tarafı da o kardeşim kendi kanımdan canımdan biri diğeri sevgilim off kafam çok karışık
Cevap sahibi+1 yılZor bir durum, diyecek bir şey bulamıyorum. Allah yardimcin olsun kardeş:(
Soran+1 yılSenin yardımın ne olurdu bu durum karşısında
Cevap sahibi+1 yılHiçbir fikrim yok malesef:(
+1 yılKız kardeşine mi gücün yetiyor piçin oğlu gel beni döv
10 Yorumla
+1 yılkardesinin yaptigi yanlis ama vurmasaydin keske karsina alip duzgunce konusabilirdin.
00 Yorumla
+1 yılkarsına al konuş, tavrını ortaya koy ama şiddetten dolayı pişmanlıgını belirt bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir başkası yüzünden ona vuramazsin. Beter ol. Kardeşinin yerinde olsam 5 tirnagimin izi vardı yüzünde.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen ona hiç el kaldırmadım ki bu güne kadar o da bana el kaldırmaz zaten ilkez oldu çok pişmanım
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi yüzünden demek istedim.
@KFABef
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıddete hayır sonucta sız kardessıniz el kızını bosver:):)
00 Yorumla2 Tokat Az Kalmıs Keke Agzına Voleyı Bas Oyle Kardesmı olur
00 Yorumla
+1 yılDövmen hata onu yapmıcaktın adam akıllı al karsına konus sonucda o senin kardesin.
00 Yorumla
+1 yılgit özür dile kabul etmezse yine döversin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTövbe tövbe dalgayı bırak bro
Sen döv vur kır dağıt sonra vicdan azabı çek
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte göz kararınca aklıselim hareket etmeyince sonucuna vicdan diyorlar çözümün ne
Gönlünü almalısın bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de kendini haklı görmesinden şımarmasından korkuyorum kararsızım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIyi yapmışsın aklı başına gelsin biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de sonra üzüldüm ya ne yapacağımı şaşırdım
- +1 yıl
Özür dilettir sonra gönlünü al
Soran+1 yılÖzür dilemedi hala ben daha büyük hata yaptım benden özür bekliyor ne yapmalıyım
- +1 yıl
Ya şimdi sen Özür Dilersen küstüm git falan diyebilir onun pişman olmasını bekle
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılDayak cennetten çıkma hacı vur :D
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKız kardes dovulur mu be kardes elin kızı için
12 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm için ne dersin
- +1 yıl
Ozur dile yemege felan götür şimarsın bırak 19 yasinda cocuk o daha yaa
+1 yılDövene kadar dinleseydin kızcağızı
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz yargısız infaz yaptım sinirden
- +1 yıl
Hırslanıp daha feci şeyler yaparsa ne yapacaksın mil mi çekeceksin gözlerine.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh bu görümceler unut sen o sevgilini
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Cevap sahibi+1 yılKız kardeşin durmaz senin aranı hep bozar onla
Ne alakaki sevgilinden intikam almaya çalışıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben komalık yapardım yine iyi dayanmışsın
00 Yorumla
+1 yılBizden istedigin nedir
00 Yorumla
+1 yılSacmalamissin be bro
03 Yorumla
Soran+1 yılBir anlık öfke kanka saçmaladım nasıl toparlayacam yardım et :(
- +1 yıl
Pahali bir hediye çakbnc
Soran+1 yılYa daha çok şımarırsa o zaman ne olacak
+1 yılKızını dövmeyen dizini döver iyi yapmışın haketmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılSen benim yerimde olsan ne yapardın çok kafam karışık özür dilemek istemiyorum şımarmasın ama üzülüyorum
+1 yılBen olsam tekme tokat dalardım az bile yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılBende doverdim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSonrası vicdan azabı oluyor ya çok kötü oldum :(
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem