Kız kardeşimi dövdüm hele bir sor niye dövdüm? (Detay içerde)?

Benim 19 yaşında bir kız kardeşim var biz iki kardeşiz ben 23 yaşındayım son sevgilim son günlerde bana soğuk davranıyor sebebini sordum söylemedi 6 aylık birlikteliğimiz var aşkımla ama bu benim kinci kıskanç kızkardeşim sevgilimin kuzeniyle çıkmış bir dönem benim haberim yok çocukta bunu aldatmış kuzeninden yani sevgilimden intikam almaya çalışıyor çıktığı çocuğun akrabası diye beni kötülüyormuş sevgilime abim sana layık değil seni kullanıyor görüştüğü başka kızlar falan var demiş sevgilimin beni hakketmediğini kafasına kurmuş bende bunu dün sevgilimden zorlamayla öğrendim olup biten herşeyi bende iki tokat attım kardeşime sen mutlu olmadın diye benim mutluluğumu niye kıskanıyorsun dedim şimdi de dövdüğüm için vicdan azabı duyuyorum çıkmazdayım lütfen akıl verin ne yapayım
Güncellemeler
+1 yıl
Ya herkes beni suçluyor tamam haklılar kardeşimi de suçlayanlar var peki çözümde ne önerirsiniz değerli üyeler kardeşimi şımartmadan nasıl gönlünü alıp kendimi aff ettirecem ve bu olaydan ders aldığını bilecem yardım edin
Kız kardeşimi dövdüm hele bir sor niye dövdüm? (Detay içerde)?