Kız kardeşimi dövdüm?

Benim 15 yasında kız kardesim var, aşırı saygısız dilinden küfür eksik olmuyor. 4 gün önce erkek arkadasıyla uygunsuz mesajlarini yakaladım. Uyardım bunlar icin merakının normal oldugunu ama bu tür seyler icin daha erken oldugunu anlattim güzelce. Sanane vücut benim vücudum diyip tersledi. Bişey demeden çıktım bende. 2 Gün önce anneme bagırdıı cagırdı, itti. Kafasını duvara cok sert vurdu kadın. Bende kardeşime bagırarak odasına gönderdim. Dün eve 8de gelmis ben evde değildim. Annem kardeşime "kızım çok merak ettim neden açmıyorsun telefonunu" demis. (Annemde bende kardeşimi sıkmayız normalde sadece haber vermemesine kızıyoruz, malum ortam kötü) annemin dediğine göre hafiften sarhoşmuş. Ben eve geldiğimde annem kardeşime bu yaşta içkimi içtin sen diye bagırıyordu. Kardeşimin anneme sanane be kadın diyip elini vurmak icin kaldırdığını gördüm elini tuttum hemen vurmaması icin. Annemle bana agza alınmayacak küfürler etti neler neler söyledi ölmüş babamıza kadar küfür etti. O an bana noldu anlamadim kan beynime sıçradı resmen. Kendine geldiğinde saçından tutup odasına götürüp baya dövdüm. Burnu kanadi dudagi patladi. Kendime zor geldim de bıraktim. Odalarimiz yan yana, gece sürekli aglama sesini duydum. Dün akşamdan beri ne odasında çıktı ne de yemek yedi. Özür dilemek için odasına girdim kollarının morardığını ve gözünün altinda morluk olduğunu gördüm, özür dileyip sarılmaya calıstım ama tepki bile vermedi. Kendimden çok utaniyorum. Sürekli kendime daha ergenlik çağında neden kendimi tutamadın cocuk o daha dövülür mü diye kızıyorum. Napıcam bilmiyorum gercekten cok caresiz hissediyorum saatlerdir aglıyor hala. Çok üzülüyorum. Gönlünü nasıl alabilirim?
Kız kardeşimi dövdüm?