Kız kardeşimi dövdüm?

Sevgilim, kardeşim ve ben aynı evde yasıyoruz. Sevgilim dün fotoshop yapıp bana biz sadece birini biliyoduk ama senin kardesin hergün biriyle herkese mavi boncuk dağıtıyo dedi. Fotografları görünce nevrim döndü resmen. Kardeşim eve gelince saçından tutup salona getirip fotografları gösterdim. Abi hayatımda sadece birisi var omu da biliyosun bunlar gercek olamaz dedi. Ama ben onu dinlemeden dövdüm, tekmeledim (plastik bayrak sopaları olur ya elim yetmedi onunla dövdüm bide)... ellerim kırılsaydı da vurmasaydim kardesime.. Dün çok ağladı gercekten. Kardeşime zarar gelse dünyayı yakabilecekken o zararı ben verdim. Çok utanıyorum kendimden. Dün gece valizini topladı gitti evden. Bide bana bi kutuda ona hediye aldığım herseyi geri verdi. Arabanın anahtarı da içinde dedi. Çıktı gitti sonra. Bende peşinden çıktım. Durdurdum, özür diledim. Ayaklarına dahi kapandım. O da bana "annemle babam öldükten sonra hayatımdaki tek kisi sendin, annem babam kardesim abim herseyimdin ama sende bende asla kapanamayacak bir yara actın. Kalbimi acıttın dedi. Sonrada gitti. Bugün fotoğrafları fotoğrafçıya gösterdim. Bu shop dedi adam. Napıcam bilmiyorum, kardeşime de ulaşamıyorum. Başına bişey mi geldi bilmiyorum... Kafayı yemek üzereyim. Napmalıyım, nasıl affedebilirim kendimii
Kız kardeşimi dövdüm?