Kız kardeşimi dövdüm?

Hepinize merhabalar öncelikle. Benim bi kız kardeşim var 17 yaşında. Çok iyi anlaşıyoruz genelde birbirimizin en yakın arkadaşı gibiyiz, herşeyi beraber yaparız beraber eğlenir, beraber üzülürüz vs. neyse konuya geleyim; 1 aydır kardeşimi çok aksatıyorum sevgilimle daha çok ilgileniyorum, bişey anlatmak için yanıma geldiğinde 'sonra güzelim" diye geçiştiriyorum. Ve bu durumun onu üzdüğünü farketmemişim. Annemle babamda olmadığı için ben ilgilenmedikçe dışarıya yönelmiş. Sonradan öğrendim ki o da sevgili yapmış kendisinden öğrenmedim bunu ama bu duruma sinirlenmedim de sonuçta o kaç kere birşeyler anlatmak için geldi yanıma ben dinlemedim. Genç kız sonuçta normal olabilir dedim kendi kendime. Dün dışarı çıktı " bende polise gözükme dikkat et" dedim. Zaten sokakta olurum dedi çıktı. Bende markete çıktım yarım saat sonra falan. Markete giderken kardeşimle sevgilisini bi binanın kapısının önünde öpüşürken gördüm. Çocuğun da eli kardeşimin kalçalarına doğru gidiyodu. Çocuğa bi yumruk attım. Kardeşime de "yürü senle de evde görüşücez" dedim. Eve girince kardeşime bi tokat attım yere düştü tekmeledim kaldırıp yine tokat attım sağlam bi dayak yedi benden. Sonra düşününce bunun normal bişey olduğunu farkettim, sonuçta bende sevgilimi öpüyorum. Kardeşimden özür dilemeye gittim az önce hala ağlıyordu koluyla yanağı morarmıştı bide ben odaya girdiğimde korkudan titremeye başladı. yatağın ucuna oturdum saçlarını okşadım "Biliyorum ben çok kötü bi abiyim ne desen haklısın ama özür dilerim abicim, çok pişmanım sana bunu yaptığım için" dedim. Önce hiç bişet demedi sonra ağlayarak " sen benim herşeyimdin abi, olmayan annem, babam kısaca herşeyimdin ama ben senin herşeyin olamamışım" dedi. O cümlenin üzerine hiç birşey söyleyemedim, çıktım odasından.
Kardeşime kendimi nasıl affettirebilirim sizce? Nasıl eskisi gibi olabiliriz?
Kız kardeşimi dövdüm?