Kız kardeşimi dövdüm ama çok sinirlendirdi?

15-16 yaşında kız kardeşim var. Babamın kalp rahatsızlığı var. O gün de 120 atıyordu nabzı, neden diye sorduğumda iki gün önce bir şey söylemiştim annemin halasının dediği bir lafı ona kafam takıldı dedi. 3-4 sonra yine o gün babamdan arabayı istemiştim. Kız arkadaşınla buluşacaktım. Arabayı vermedi falan, sonra zaten araba kiraladığımı söyledim sonra babam senin etin ne budun ne araba kiralıyorsun dedi, ben de zaten kirayalayamadığımı 3500 tl deposito olduğunu deposito için kredi kartı gerektiğini demeye kalmadan sen niye araba kiralıyosun diye sayıklamaya başladı niye kiralamayayım dedim ben de. Sonra ne bok yiyorsan ye s*ktur ol, defol git dedi telefonda, yüzüme kapattı. Sonra o gün tüm gün yürüdüğüm için superstarlarım vardı, onlar dar kalıplı ve ayağa vuruyor. O yüzden tüm gün de yürüdüğüm için serçe parmağımda tırnağım batmış galiba, parmak kıpkırmızı oldu. Eve geldiğimde çorap bulamadım odamda, hepsi kirlide falandı herhalde. Kardeşim benim gardrobumdan bir sürü tişört falan alır ve o güne kadar hiç laf etmedim. Baktım odasında açılmamış çorap vardı aldım giydim parmağın daha kötü olmasın diye ki iki gün sonra acile gittiğimde röntgenci abi niye erken gelmedin allah korusun parmağın kangrenden kesilebilir dedi. Sonra kardeşim eve geldiğinde çorabı giydiğimi öğrenmiş, babam da aynı gün kötü olmuş hastaneye sarı alana gitmişti. Kalbini check ettirmek için, sonra ben de o esnada babamın durumunu öğrenmek için telefonda konuşuyordum kardeşim bir anda çığlık atıp bağırmaya falan başladı. Ne alıyosun lan çorabımı falan dedi sonra kavga etmeye başladık ben telefonu kapatınca bana babamı sen öldürdün senin yüzünden şu an hastanede falan dedi. Babam kardeşime benim yüzümden kalbinin rahatsızlandığını falan söylemiş halbuki bana olaydan iki gün önce başladığını ve sebebinin farklı olduğunu dedi. Sonra senin a*ını s*kerim bilmem ne çocuğu gibi küfürler etmeye başladı, babamı sen öldürdün falan demeye başladı. Bütün bu tepkiyi de çorabını giydim diye verdi sonra babamı bahane etti, neymiş çorabı özel seri miymiş uzun zamandır bulmaya çalışıyormuş. O esnada babam senin yüzünden ölüyor dedi ama ben babamın yanına gitmeye çalışırken kendisi çorabını düşünüyordu. O küfürleri ettikten sonra ve babamı sen öldürdün dedikten sonra ben de sinirlendim dayanamadım gittim yumruk falan attım ama yüzüne vurmadım. O da bana vurdu zaten kollarım kızarmıştı. Olaydan bir hafta geçti, aynı çorabı kesmiş odamin kapısına asıyor pis bir şekilde ve iki kere falan yaptı bunu, bugün de dayımlara yüzüke yumruk attı elmacık kemiğim ağrıyo diye (külliyen yalan yüzüne hiç vurmadım) anlatmış. Ne yapacağım ben bu çocukla?

Kız kardeşimi dövdüm ama çok sinirlendirdi?