Bir kadının size karşı olan ilgisini nasıl anlarsın?

Karşı cinsin ilgisi umurumda değil. Bazıları sizleri ve bakışları ile belli ediyor ve hemen tavrımı ortaya koyuyorum, hoş olmayan şeylerden uzak duruyorum.
Karşı cins kadınsa karışık, erkek ise tek düze yaşam örgüsüne ait unkomplike bir canlı türüdür. Bir kadının sizden hoşlandığını anlamak düşünüldüğü kadar kolay olmasa da çoğu zaman iletişimde kalma niyetleri ile bunu bir nebze olsun anlayabilirsiniz. Zira, kadınlar hoşlanmadıkları hiçbir canlı ile iletişim kurmak istemezler.
Eğer söz konusu bir erkekse, bir erkeğin bir kadına iki türde yaklaşım ihtimali vardır. Erkek eğitimli bir adamsa güzel konuşmaya, iletişimi arşa çıkarmaya çalışır. Ancak, gelişimini henüz tamamlayamamış ya da arzu edilen kadar eğitim düzeyine erişememiş bir adamdan bahsediyorsak, genel itibari ile sataşmalar ya da her noktadan size beğeniler yağdırmalara maruz kalırsınız.
Karşı cinsin bana ilgisi olmaz çünkü tipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmez kime teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi der reddeder beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser ona aşık olmamı kendine hakaret sayar yemek yediği anda karşısında beni görse tiksinmekten iştahı kapanır bazıları da anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
Kıskanmaya başladıysa işler karışmaya başlıyor demektir. Başka herhangi bir şekilde davranışlarını üzerime alınmam. Bir ilgisi varsa bir zahmet söyleyecek tahmin etmemi ya da çıkarım yapmamı beklemeyecek çünkü zaten bunları yapmam.
Cevap
6Cevap
Sözler ve gözler ilgiyi sevgiyi gösterir insanlara püf noktası budur
Bana iltifat etmesiyle
Bakışları ve tavırları kendilerini ele veriyor zaten
Anlayamam, direkt söylemesi lazım yoksa hep arkadaşça olduğunu düşünüyorum
genelde anlamıyorum. hayatıma birini almayacaksam, anlamama da gerek yok.
Anlamazsam kurcalamaya gerek yok
Bakışlar yalan söylemez 😃
Salağım anlamam o anlatana kadar.
Uzun uzun bakışlar mesela ilgisi olduğuna işaret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?