Kişilik & Karakter Karşı cinsin ilgisini nasıl çekersiniz? Lesyeuxdelly Takip Et Bilge Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Var mı taktik falann ✍️✍️ Güncellemeler+1 yıl Niye herkes gergin noluyor 😂 Karşı cinsin ilgisini nasıl çekersiniz? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Karşı cinsin ilgisini çekmek gibi bir derdim yok. uğraşmam 0 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karşı cinsin ilgisini çekmek gibi bir çabam yok, bunun için taktik falan yapmam doğal olurum ben hep. 0 0 Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kadınların öyle bir problemi yok Allah vermiş zaten vereceğini 0 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı. Bilmem oyle bi cabam olmadi hic. Bi bakmisim cekmisim 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Taktik maktik yok beni fark etmediyse akli dengesi yerinde değildir zaten 0 0 Yorumla
Dark_quenn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Bunun için uğraşmadım. Sessiz yapim garip bir şekilde herkesi çekiyor 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl zeka içerikli konuşma açarım bilgime zekama hayran kalır ve ilerler gider konu 0 0 Yorumla
tözel-seyyah Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Derdim neyse direkt söylerim 😃 Ama sanırım herkese karşı işlemiyor bu metot 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Maalesef karşı cinsin ilgisini çekemem hiçbir çekiciliğim yok 0 0 Yorumla
goktandmr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bazen hiçbir şey yapmama gerek kalmıyor 0 0 Yorumla
Bulutlutlu Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Buna ihtiyacın yok :) o senin dikkatini çeksin. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. O konularda beceriksizim 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. pek uğraşmam çekmek için :D 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Konuşurum knk oluyorsa olur 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Gömleğimin yakasını biraz açmam yeterli. 0 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çekmem bdjdhx 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı. İtalyanlar flüt çalan kızlardan hoşlanıyormuş 😉 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Karşı cinsin ilgisini çekmek gibi bir derdim yok. uğraşmam
Karşı cinsin ilgisini çekmek gibi bir çabam yok, bunun için taktik falan yapmam doğal olurum ben hep.
Kadınların öyle bir problemi yok Allah vermiş zaten vereceğini
Bilmem oyle bi cabam olmadi hic. Bi bakmisim cekmisim
Taktik maktik yok beni fark etmediyse akli dengesi yerinde değildir zaten
Bunun için uğraşmadım. Sessiz yapim garip bir şekilde herkesi çekiyor
zeka içerikli konuşma açarım bilgime zekama hayran kalır ve ilerler gider konu
Derdim neyse direkt söylerim 😃 Ama sanırım herkese karşı işlemiyor bu metot
Maalesef karşı cinsin ilgisini çekemem hiçbir çekiciliğim yok
Bazen hiçbir şey yapmama gerek kalmıyor
Buna ihtiyacın yok :) o senin dikkatini çeksin.
O konularda beceriksizim
Hiç ilgi çekmek için uğraşmıyorum.
durmam yetiyor😎👑😎
Bam bam bam direkt
pek uğraşmam çekmek için :D
Konuşurum knk oluyorsa olur
Gömleğimin yakasını biraz açmam yeterli.
Çekmem shshshsh
çekmem
Çekmem bdjdhx
Uğraşamam onlarla
İtalyanlar flüt çalan kızlardan hoşlanıyormuş 😉
Çekmem
Uğraşmam