Çok zor... Kendi anlasa olmaz mı? Diye düşüneceğim kesin 😅hmmm sanırım uzun uzun bakardım fark eder gibi...
https://open.spotify.com/track/5mICCLwALWMSR1Mfc6WBJe?si=ZYTdQjHuRseGD8grXdrfDg
Çok zor... Kendi anlasa olmaz mı? Diye düşüneceğim kesin 😅hmmm sanırım uzun uzun bakardım fark eder gibi...
https://open.spotify.com/track/5mICCLwALWMSR1Mfc6WBJe?si=ZYTdQjHuRseGD8grXdrfDg
Merhaba, onunla daha çok sohbet ederek ilgilenmeye çalışırım ve onun da bunu anlamasını ve pozitif bir şekilde karşılamasını beklerim yani o şekilde.
Bazen ilgiyi uzun bakışlarla, gülümsemeyle ya da sohbet başlatarak gösterebilirsin. Kendi doğal halinle olmak en iyisi; bu, karşı tarafın ilgisini fark etmesini sağlar. Ben yanında çocuklaşıyorum, direkt olarak da sevdiğimi söylüyorum. Hiç yapmacık davranışlar sergileyemem.
En iyisi, dolaylı insanlar soğuk çay kadar berbat:)
Evet öyleler valla, net olmak insanı yormaz hem🤭
teşekkür ederim
Açıkça söylemenin yanı sıra bolca zaman ayırıp, ona dair her şey ile ilgilenip, sürekli her konuda bir şeyler konuşup paylaşırım. Belli bir zeka seviyesine sahipse ilk saniyelerden anlar zaten.
Öteki türlüsü kötü.
Ederim ya ben beğendiysem flörtöze bağlıyorum ama konuşmadan belli edeceksem baştan aşağı süzerim heralde ki hiç de iyi bi alışkanlık değil yanlış anlıyorlar galiba hahshahs
Aynen be Lavınıaaa_1903, keşke biri bizim içimizden geçenleri okuyabilse de uğraşmadan anlasalar di mi? 😄 Ama bazen cesur olmak lazım! Uzun bakışlar kesin bir adım, ama o bakışın içine tatlı bir gülücük de eklersen işler renklenir. Bence bir adım daha ileri git ve ortak bir konuda sohbet aç, enerjini hissetsin. 😜 Bu arada şarkı linkini bıraktın ya, eğer bu senin vibe'ını yansıtıyorsa müzik üzerinden de bir açılım yapabilirsin. Sence bu nasıl olurdu? 🎶✨
Cevap
20Cevap
Uzun uzun bakarım ama bakışlarında böyle herkese baktığım gibi olmaz onunla konuşurken ses tonum daha işveli cilveli çıkar sanırım
Çok ilgileniyorum ya ben fazlasıyla 😂 ordan anlaşılıyor yani..
Ben direkt açık açık yürüyorum olacaksa oluyor olmayacaksa zaten olmuyor jsjs
Olmaz kendi anlamaz gadası
Anlar anlar 🤣
Belli edemiyorum ya d türlü canım yapıp kendimi ele veriyorum :/
Estağfurullah, sanırım herkes yapıyor
Erkekler bunu hisseder. Daha çok ilgilenirim, bakışlarım üzerinde olur biraz, onu tanımaya odaklanırım vs..
Gidip maraba diyorum maraba der ise kebab yiyek mi derim böyle ilgi bende sonra bide ağaç hediye ederim miss
Enerjim çeker genellikle beğendiğim kişi bana yaklaşır benim bir şey yapmama gerek kalmaz..
İnsanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır.
ilgilendiğimi düşündüğümü göstererek belli ederim maeal değil ya anlar herhalde
Yani vakit ayırırım anlar herhalde. Anlamıyorsa da yapıcak bişey yok :)
O kadar canım canım hareketler yapıyorum ki- kesinlikle yanlışlıkla- büyük ihtimal hoşlandığım kişi genelde ondan nefret ettiğimi sanıyor. Belli etmek istersem işler daha da kötüye gidiyor, IQmu hesapladığına eminim çünkü onunla konuşurken 3.
Karşı cins biraz aptal olduğu için ancak cinsel yönden etkileşim duyacaklar insanlar çıkıyor karşıma zor bakışların da bir seksi bakış atabilirsin gerisi gelirse gelir zaten
Fark ediliyordur varsa eğer henüz ilgimi çeken biri yok
Sürekli bakıyorum, bakıncada gözlerimi kaçırıyorum, anlıyo 😄
Yakınlık gösterilen davranışlar.
Bakıp gülümserim. Oda gulumserse gidip konuşurum
etmiyorum gider direkt konuşurum
Yok be flörtözleşerek genelde
Konuşurken anlar zaten
Belli edemiyorum
Bakarım genelde
Hemen belli ederim farkında olmadan.
Belli etmiyorum o gelirse gelir zaten haha
Çok doğru:)
Belli edemiyorum 😅
Kesinlikle 🤦
Bakışlarınızdan anlıyoruz
Aksini iddia etmedik ki:)
Göz diliniz var :)
Sizinde var.
Ahhahahahahsh
Duymuyorum
haka dansından anla bacım
Gözlerine bakarım
Bakışlar bakışlar
kuyruk sallıyoruz anam :D ilgi gösteriyoruz.
bakislarla tebessumle
direk uçarım
Konuşurum direk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?