Kova-Başak burcu uyumsuzluğu arkadaşlar ben ettim siz etmeyin. :D İkimizin de inadı ve haklı olmakta ki ısrarcılığı o kadar fazla ki ne zaman kavga etsek bu döngü yaşanıyor maalesef. Uzlaşma gerekir ilişkilerde ama biz hiç onu yapamıyoruz. Alttan al vs de demeyin onu denediğim bir dönem de oldu haklı olmama rağmen benim adım attığım zamanlar. Ancak bir söz var ya siz alttan aldıkça karşınızdaki tepenize biniyor yani o yöntem de işe yaramıyor. Kavganın konusu da önemli değil, ne yapmalıyız mesele bu.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiçbir çözüm yoksa terapiye gidin ama burç işlerine bu kadar takılmayın.
Terapiye niye gidelim yahu evli miyiz çocuğumuz mu var. :D En kötü biter yani.
İşte bitmemesi için gidin dedim.
Bence insanlar değişmiyor ya.
Karakter meselesi ne diyelim.
Kova burcu olan sen misin?
Hayır.
Allah kolaylık versin o zaman 😄 Benimde eski sevgilim kovaydı baya baya zor kişiler
Sağol kardeşim öyle valla ya. Arkadaş olarak mükemmeller bu arada hiçbir sorunları yok ama ilişkide cidden sıkıntılı tipler. Üç kova erkeği tanıdım üçü de aynıydı birebir.
Gerçekten öyle. İlişkide sıkıntılılar toksikleşiyolar. 2,5 yılda sayesinde sinir stres sahibi oldum. Anksiyete, gastrit de cabası. O yüzden de içten bi dua ettim 😄 Uğraşılması çook zor
Neden ayrıldınız?
Şöyle söyleyeyim kendi hatalarını görmezden geliyodu hep. Ve en son öyle bir kavga çıkardı ki saygısızlaştı hakaret etti falan. Ben de o laflardan sonra duramazdım zaten ve ayrıldım. Belki de planlamıştı bunu ayrılacağımı biliyodu yani. Her hareketleri planlıdır bunların. İnanılmaz kurnazlar bi de. Astroloji de temsili hayvanları tilkiymiş zaten. Sen düşün
Kurnazlar tabi manipülasyonda bir dünya markası. Benimki de öyle bazen çok şaşırıyorum cidden anlam veremiyorum. Bir tartışma oluyor mesela ya diyorum ki %100 haklıyım ya hani %200 hatta, hatalı olsam yeminle özür dilerim bak onun hesabını tutmuyorum. Sonra bir bakıyorum öyle konuşuyor ki beni suçluyor kendini temize çıkarıyor hep suçlu benmişim gibi şok oluyorum. Yine öyle bir şey oldu işte ben kesinlikle haklıyım haklı olmasaydım çoktan yazardım ederdim konuşmuyoruz dört gündür. Yine kendini haklı gördü sen yaptın her şeyi vs vs diyor. Bilmiyorum ne olacak ya. Sana zor gelmedi mi 2 buçuk seneden sonra ayrılmak?
İşte düşün bak hep kendini haklı gören bir adamla bir hayat geçirmek ne denli zor olur. Hatası olan o boş ver geri adım atma. Bana tabiki zor geldi 1 ay ağladığımı biliyorum ruh gibiydim ama şu an diyorum ki böyle toksik bir ilişkiyi ömür boyu yaşamaktansa bi kaç ay acı çekip önüme bakarım. Çünkü cidden çekemiyodum artık. Hep kendini haklı görmesini, dediğin gibi manipülasyon yapmasını falan. Mesela öfkelenip bağırıyodu sonra bana diyodu ki senin yüzünden sen sinir etmeseydin ben bağırmazdım. Sonra kendisi ota bka karışır kendine asla karıştırtmaz o mükemmeldir çünkü. Narsistik eğilimleri var bunların. Ve ayrıca o hayatına o kadar çabuk baktı ki en çok ona şaşırdım. Aşk acısı falan hikaye yani bunlarda. 3 gün sonra fotoğraf paylaşmalar kız eklemeler filan. Öyle işte. Dolmuşum bende galiba baya 😄
Dolduruyorlar bizi ondan. :D Aynen aynen biz ayrılsak o da kesin ertesi günü bakar yoluna güya sözde şöyle seviyorum böyle seviyorum. Ne sıklıkla kavga ediyordunuz?
Haftada bir mutlaka oluyodu ya. Kontrol etmeye çalışıyodum sürekli aşırı özgürlükçüydü çünkü, güven vermeyen bi tarafı vardı. Kadınlar hisseder derler ya ne kadar doğru gerçekten. Neden güvenemediğimi ilişki bitince daha net gördüm. Bana kafanda kurma dediği şeyleri tek tek yapıyor şu anda 😄
Bende kovayım ve hatalarımı görmezden gelmiyorum. Aksine düzeltmeye çalışıyorum.
Evet bunların topu aynı galiba.
Bi de sözlerine o kadar güvenme derim çünkü bunların ağızları öyle bi laf yapar ki üff aşkından ölüyo sanarsın 😂 davranışlarına bak özellikle çünkü ne kadar yorum okuduysam kovalarla alakalı inanılmaz iyi seviyo numarası yapar diyolar
Hani kavga ediyoruz mesela ikimizde kendimizi haklı görüyoruz üç dört gün konuşmuyoruz. Sonra yazıyor ama ee iki taraftan birinden özür yok, olayı çözme yok öyle yolumuza bakıyoruz. Ben artık bu üç dört günlük konuşmama aralarını kasıtlı yaptığına inanıyorum. Bu sürede hiç napıyorsun ne ediyorsun soramadığım için free takılmaya çalışıyor kesin. Bunları tutamıyorsun ki yahu.
Burç ile bu dediklerinizin gram ilgisi yok. Kişinin karakteri davranışları yetiştirilme tarzı ve diğer çevresel etkenlerden kaynaklı.
Asla tutamazsın çemkirir çünkü. Sen bana karışamazsınn ben özgür bi adamım istediğimi yaparım diye başlar carlamaya. Bi de ben biraz ilgi beklediğimde, ilgilensin isteyip bunu ona söylediğimde ben telefon elime yapışık yaşayamam diyodu şu an sosyal medyadan çıkmıyor. Tutarsızlar da. Sen iyice düşün taşın derim kardeşim 🤗
@EricaFeuer O zaman git altta kova burcu eski sevgilisi olan kızın anlattıklarına bak. Birebir aynılar. Ayrıca bu tek örnek de değil. Benim bizzat tanıdığım diğer iki kova da birebir aynıydı, buradan daha önce yine eski sevgilisi kova olanlarla ettiğim sohbetlerde o kişilerin davranışlarıyla ilgili söylediklerinin hepsi yine benim sevgilimle birebirdi. Kusura bakma bence çok alakalı.
Birkaç kişi aynı denk geldi diye böyle bir şey olamaz. Bende kovayım ve bunlarla alakası yok. Yıldız tahminine göre şöyle böyle olur demek saçmalıktan öteye gitmez maalesef.
@EricaFeuer Birkaç kişiden fazlasını saydım sana ve bu üstüne alınganlıkların sende kova olduğun için o belli oldu. Hadi uzatma hiç seninle uğraşamam. Gereksiz benimsemeler.
Eğer karşıdaki alfa karakterse ki sizde ben öyle seviyorum demiştiniz bu özellikleri görmeniz çok normal bu burçluk bir mesele değil.
@EricaFeuer Çok alakası var. Keşke olmasa ama çoğunluk bundan muzdarip. Her kova erkeği bir değildir belki ama çoğu toksik. İnsanı inanılmaz yoruyolar. Madem özgürlük istiyolar ciddi ilişki yapmayacaklar. İlişki içinde özgür olucam, sorumluluk almayacağım diye bir durum olamaz.
Evet sorumsuzluk kısmı bile aynı.
Ayrıl gitsin ya kafan rahat eder
Öyle olacak gibi.
Valla ya böyle sorunlu insanlara değmez, ömür o kadar uzun değil
Devamlı taktiksel hareket edilmek zorunda olan ilişkiler genelde pamuk ipliğinden oluyor.
Taktiksel falan hareket ettiğim yok. Kavgalar olduğunda farklı yol izlemeyi de deniyor insan ne var bunda? Eğer onu yazmasaydım sen alttan al derdi herkes. Alttan aldım olmadı diyince de taktik oluyor saçmalık.
Yooo hiçte demezdim. Ben belirli bir yaştan sonra boşa çabalama ve zaman kaybı konusunda devam et diye kolay kolay yorum yapmam. Yahu hayat akıp gidiyor mutlu olmak herkesin hakkı 😏👍
Herkeste bulduğum ilk birkaç kusurda gitsem insan kalmaz ki. Her insanın kötü yönleri var. Öyle ooo o kafayla sonu Seda Sayan gibi olur işte. :D
Her kusurda kalk git diyen kim? her şey karşı tarafın ne derece manyak olduğuna bağlı 😏
Sorumu cevaplamadın sağol.
Ben soruya bakınca karşılıklı birbirinizi saçma olaylarla yorarak deşarj ünitesi olarak kullandığınızı görüyorum. Yani bir özür gerekçesi olmadan kaldığı yerden devam ediyorsa bırak öyle devam etsin her şey Belkide doğrusu budur
Hani kavga ediyoruz mesela ikimizde kendimizi haklı görüyoruz üç dört gün konuşmuyoruz. Sonra yazıyor ama ee iki taraftan birinden özür yok, olayı çözme yok öyle yolumuza bakıyoruz. Ben artık bu üç dört günlük konuşmama aralarını kasıtlı yaptığına inanıyorum. Bu sürede hiç napıyorsun ne ediyorsun soramadığım için free takılmaya çalışıyor kesin. Kova bu özgürlükçü bunlar tutamıyorsun ki yahu.
Bence karşı taraf birazcık ahmak yıkama yağlama yapmıyor olay burdan kopuyor…
Yıkama yağlama derken anlamadım.
Yani gönül alacak birkaç cümle tartışma arasında araya sıkıştırsa kafanı karıştırıp senin hoşuna gider böyle saçma sapan şekilde gitmez
İşte bence sorun amaç o değil. Bilerek bu durumunu kullandığını düşünüyorum artık başka bir açıklaması olamaz.
O kadarını bilemeyeceğim 🤷🏻♂️