Sevgilimle kavga ettik haksız mıyım haklı mı?

Ya şimdi okul bitecek 4 haziranda bizde erkek arkadaşımla 3 Haziran gibi bir yere gideriz diye düşünüyorduk ama ben aylardır regl olamıyorum ve kistim çıktı, ilaç kullanıyorum ve sayesinde regl olacağım ama reglim illaki 3 hazirana denk gelecek diye bende otobüs biletimi önceden aldım ablamla birlikte giderim diye. Zaten ben regl olunca gidemezdik bir yere 3 haziranda, sonra bu bileti aldığımı hemen söylemedim sevgilime ders çalışıyordum bir ton işim vardı unuttum, akşam söyledim ve bu bana bir ton kızdı. Sonra ben de ona önceliğinin benim sağlığım olması gerekiyor dedim bana "duygu sömürüsü yapma" dedi? ben de buna çok alındım 3 gündür soğuk yapıyorum başta normaldi kendisi sonra o da soğuk yapmaya başladı 3 gündür en fazla 20dk konuşuyoruzdur, yanıma gelir düzeltir dedim yok onu da yapmadı. Ben de buna "adam olana bir kere söylenir, sana kaç defa neye kırıldığımı anlattım anlamadın" dedim buna aşırı alındı konuşmak istemiyorum keşke bunu demeseydin dedi bana düşmanın gibi davranıyorsun dedi? öyle davranmıyorum asla, empati kuramadığını falan söyledim buna da alınmış. hala böyle kavgalıyız ne yapmalıyım? haksızsam söyleyin ben günlerdir onun bu hareketlerine anlam veremiyorum

Sevgilimle kavga ettik haksız mıyım haklı mı?