Bi ortak arkadaşımız ilişkimizi bilmiyormus bilmesine gerek yok dedi sinirlendim boyle kavga ettik ben mi hatalıyım sizce günaydın da yazmadı sabah bende goruldu biraktim
Sevgilimle kavga ettik, ben mi hatalıyım? Gönlünü almam mı gerek?
Nadir görüştüğü bir arkadaşsa bilmemesi normal, haber vermek gibi bir zorunluluğu yok. ayrıca erkekler bizim gibi öyle çok Bı tür şeyleri paylaşmaları yakın arkadaşlarına sadece söylerler. Tabi karakter meselesi bazıları çok heyecanlı tiptir duygusaldır söyler ama bazıları da çok ketumdur. Haklı olan erkek arkadaşın. Tabiki senden yana gönlünü alacak bir şey yok ilk adımı o atmalı çünkü küfür falan etmiş. Ayrıca bana göre kadın ilk adımı atmamalı atınca karşı taraf kendini bir şey sanıyor ve gözünde kadın değersizleşiyor.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet yanlış yaptım ve adım attım barışmak icin daha da tartıştık iki gündür ne o yazıyor ne ben 😕
Keşki adım atmasaydın kendilerini bir şey sanıyorlar hiç takmıyormuş gibi yapacaksın kıskançlığını belli edeceksin ama ona kul kçleymiş gibi değil de beğenmiyorsan kapı orada tarzı yani heran gidecekmişsin gibi. Yalvarmışsın resmen onun yerine engelle mesajla ulaşır zaten sana gerçekten seviyorsa. Ben hep öyle oldum hayatım boyunca peşinden koşulan oldum şu an evliyim ve hala öyleyim. Yengeç burcuyum yanlış anlama aşırı bağlıyım düşkünüm kıskançlıkta bir numarayım ama asla ona muhtaçmış gibi davranmam"haydii yürüüü "kafasındayım 😃
Iki kişi arasında olanlar neden başkalarına da anlatılmalı? Nazar diye bir şey vaaar. Hem bu konuyu böyle konuşmak hele ki erkeğin derdi olduğu zamanda duygu patlamasına nedej olur. Bak Ailesiyle sıkıntıları var belli ama senin de üstüne gitmen yanlış olmuş.. Daha sakin bir anında ve yorgun anında bunu ona farklı yumuşak bir ses tonuyla söyleyebilirsin. Baksana kaçtığı kişilerden sana da geldim demesi sana geldiğinde huzur bulmak istemesini yansıtıyor. Küfür argo kelimeler hoş değil tabi kırar kadını, anlıyorum seni. Biraz zaman geçtikten sonra yazabilirsin. Sen şöyle şöyle yaptın diye değil suçlamadan bak ben kendimi böyle hissediyorum bu konuyu konuşalım hayatım diyerek. Hem sana sinirlenemez bile çünkü suçlama yok ve sen duygularını söylediğin için seni anlamasına yardımcı olmuş olursun. 🌸
Birbirinizi anlamaya çalışın bence ikinizde aynı durumdasiniz tamam haklı olabilirsin ama bu çocukta çok bunalmış kendini gayet güzel ifade etmiş erkek huzur bulduğu yerde olmak ister böyle devam ederseniz yakında kopar ipler
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesaj attım ama daha cok kavga ettik konusmuyoruz 😔
Merhaba. Nasıl tarif edeyim bilemiyorum ama sizin haklılığınız yerden göğe kadar. Ya o arkadaş ile başka uygunsuz fikirleri veya işleri var diye saklıyor ya da asıl sakladığı ilişki sizsiniz. Temkinli olmakta fayda var. Gönlünü almaya çalışmayın. Ayrıca size bu şekilde davranmasına müsamaha göstermeyin. Belli ki ailevi sorunları da var. Bence bu ilişki biterse siz bir şey kaybetmezsiniz.
İkinizde hatalisiniz o sama kufur ettigi icin sen onun ustune o kadar geldigin ixin cocugun anladigim kadariyla ailesi ile sikintilsri vsr hunalmis bide sen ustume gelince patlamis ama boyle yaasi tabiki dgoru değil
ne bu karı gibi tripler küfürler falan. muhtemelen kendine bile hayrı dokunmayan kimsenin adam yerine koymadığı birisi. kendine layık gördüğün eş ve muamele buysa devam et
İkinizin de haksız olduğu noktalar var ama biraz üstüne gitmişsiniz bence. Sonuçta herkes bilmek zorunda değil, evli olsanız anlarım ama sevgilisiniz yani. Ayrıca ailevi sorunları da olunca biraz fazla yükselmiş, konuşma tarzı da hoş değil ama istiyorsanız yazabilirsiniz. Bazen ılımlı olmak ve biraz alttan gerekiyor bence. Yazarsanız da biraz daha kullandığı kelimelere dikkat etmesini ima edin. Her tartışmada böyle yazması hiç hoş olmaz çünkü.
sen hatalısın. Bilmesine gerek yok bence herkesin bazen gizli tutmak daha iyi şüphelendiğin konu varsa sevgilinle konuşmanı tavsiye ederim ama bu işler bu şekilde olmaz gördüğüm kadarıyla ailesiyle problemleri var ve zor bir süreçten geçiyor sanada bu durumda destek olmak düşer inşallah bu zorlu dönemi aşarsınız beraber pes etmeyin aşk herşeyin önüne geçer
Şimdi sevgilinin biraz konuşma üslubu yanlış evet ama sende çok üstüne gidip tahrik etmişsin onu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hata sende tabiki. Bilse ne olur bilmese ne olur? Dünyanın bilmesine gerek yok hem sen kendini kim sanıyorsun? Angelina Jolie değilsin ki dünyanın haberi olsun. Üstüne git sen git yarın öbür gün seni bırakırsa şaşırmam.
Anladığım kadarıyla Kendini üste atıyo acındırmış kendisini haksız duruma düşürmemek için bird egece geç saat nasıl biri olduğunu belli etmiş uslubuyla.