Geçen hafta çalışmaya başladığım ofiste ne yazık ki evli bir adama aşık oldum. 33 yaşındayım, hayatımda hiç böylesi bi heyecan yaşamadım. Heyecandan kastım da cinsel olarak arzulamak değil, ilk aşkın vermiş olduğu heyecan gibi… Adamı gördüğüm anda kalbimin ritmi değişiyor. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler… Bu zamana dek, evli erkeklere yaklaşmaya çalışan kadınlardan nefret ederdim. Şimdi burada yazdığım şeye bakın.. Hislerim güçlüdür ve onun da bana karşı boş olmadığını hissediyorum. N’apmalıyııımm? Yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama en azından çocukları yok ve şu an için düşünmüyorlar da. Ayrıca evlilik de sonsuza dek imzalanmış bir sözleşme değil :( o da benimle aynı heyecanı hissediyorsa ayrılabilir değil mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilik sonsuza kadar imzanlanmış bir sözleşme değilse neden evleniyorsunuz be ahmaklar. Bu yüzden diyorum evlilik kafada başlar bir kağıt parçasıyla değil. Evet eşinle uyuşamayabilirsin kimse kahin değil tanımadan içine girmeden duvarları yıkamaz. Ama bunu yaparken tutup evliliği kutsallaştırıp sonra da bunu yoksayan canım artık tiksinti geldi. Senin durumunda tek bişey diyeceğim bugün seninle buna yaklaşan adam yarın seninleyken aynısını yapmayafağının garantisi ne? İfadem kınama falan değil umrumda da değil. Kişinin kendine değeri ve saygısı.
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. :/ Zaten adamın bir suçu yok :) ki şu an için ortada bir suç da yok. Sadece benim kendisine karşı duyduğum heyecan ve onun da yakın tavrı. Belki de beni sadece mesai arkadaşı olarak görüyor.
- +1 yıl
Güzel en azından bıraktığım boşluğu doldurabildin. Evet sana farklı gelmesi senin öyle olmasını umduğundan. Hadi diyelim değil adamın da suçu olur. Hatta burada suç dediğimiz şey benim doğrumla senin doğruna göre bile değişir. Ancak değişmeyecek tek şey yukarıda saydığım mantıksızlık.
Soran+1 yılAma ben evliliği kutsallaştıran biri değilim ki. Bunu evlilik kutsal bir şey diyenlere söylemelisin bence. İnsanoğlu değişken bir canlı, maalesef öyle. Ayrıca bir insanla bir ömür geçirmek de fazla iddialı. İmza atmış biri gözünü kör, kalbini taş edemez ki. 🙄
- +1 yıl
O zaman evli insanlara yaklaşanları neden kınıyordun? Çelişki. Ayrıca bunu kabul ettiğin an sonu olan bşr serüveni kabul etmişsin demektir ki bunun olmasını istemediğini noktasına virgülüne kadar anlıyorum. Kendini ve başkalarına yedirebilirsin de bana değil
Soran+1 yılBeni ne kadar tanıyorsun da çelişkilerimi yakalamış sayıyorsun kendini! Senin gibi her şeyi çok bildiğini sanan adamların gerçekte hiçbir halttan anladığı yok, kendilerini zeki olduklarına inandırıyorlar! Evli olması fark etmez, sevgilisi olan birine yaklaşan kadınları da kınıyordum! Ama senin neyi nasıl anladığın umrumda değil, açıklama yapıp zaman harcamayacağım.
- +1 yıl
Seni senin ifaden kadar tanıyorum ve ifadelerin çelişkili. İki ünlem atıp umrunun dışında kalması bunu değiştirmiyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tarz şeyleri kınayanlar bence kendi içlerindeki bu eğilimden korktukları için aşırı tepki veriyorlar. Sende de bu tarz bir eğilim varmış ve yaşamışsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Erkekler Ne Diyor
11
+1 yılBence bu aşktan vazgeçmelisin çünkü klasikten ama senin için eşini boşayan bir adam başkası için seni boşar ve bir yuvayı yıkarak yuva kurulamaz
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama evli olduğun halde bir başkasına ilgi duyabiliyorsan o yuva ne kadar yuvadır ki.. 🙄 Zaten ortada eyleme geçmiş bir şey de yok, benim hislerim çok yoğun ve onun ilgisini de “o da bana karşı bir şeyler hissediyor” gibi yorumluyorum. Belki de öyle görmek istediğim için… Neticede hiçbir şekilde eyleme geçecek değilim, çünkü orası bir iş yeri. Adam bekar olsa adım atardım ama evli olunca 33 yaşında “platonik” takılmak kısmet oldu. 🥺 En azından ofise koşarak gitmeme sebep olan bir durum. 😖
- +1 yıl
Bana sende bu adam saplantı olmuş gibi geldi dikkat etmeni öneririm
Soran+1 yılEheh yok :) saplantı yaptığım hiç kimse için ilkokul öğrencileri gibi heyecan yapmadım. Kendimi biliyorum saplantı değil.
- +1 yıl
Gerçekten saplantılı olan hiç kimse bunu kabul etmez zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılHikayedeki tek guzel şey ,
yeniden aşık olabileceğimizi bilmek"10 YorumlaSaçmalama mk çakıp bırakir
17 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi :/ Aynı iş yerinde olduğumuz için öyle bir duruma girmek isteyeceğini de sanmıyorum. İlgisi varsa bile onun için de ofis heyecanı olmaktan öteye geçmeyecektir. Herhangi bir eylem olmaz. :(
Soran+1 yılEvet. O yüzden hiçbir şekilde duygularımı dile getirmem. İmalarım oldu tabii :) bence o da farkına vardı ama o kadar. Bir başka arkadaşa da yazdığım gibi, çalışmayı pek sevmiyorum 😃 ama kendisi ofise koşa koşa gitmeme vesile oldu. Bu tatlı heyecan da yeter, napalım🥺
Soran+1 yılTakılma arayışında olsam 2018’den beri yalnız olmaz, her yoluma çıkanla takılırdım. Siz beni yanlış anladınız bence.
Soran+1 yılİşte bu adam tam da o… Kendinden bahsettiği zaman neredeyse 5 cümlesinden 4’ünde “aha resmen beni anlatıyor” diyorum. Keşke evli olmasaydı. :/ Doğru insan, yanlış zaman durumları… Bunca zaman karşıma böylesi çıkmadı, tam çıktı derken … Parmağında yüzük taşıması. Hoş o yüzük de 5 günün 3’ünde yoktu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam çok mu yakışıklı abla 1 haftada sadece görünüşten etkilenişir
07 Yorumla
Soran+1 yılAhah hayır pek değil :) hatta hiç tipim de değildi. Neredeyse benimle aynı boy ve birazcık da tombiş. Ama ne bileyim enerji denen olay var ya, benim de ilk kez başıma geldi. Ki ben kolay sevebilen biri asla değilim.. Kılı kırk yararım. Burçlardan belki de. Onun burcu ve benim burcum en uyumlu burçlardan biriymiş. 🙄😁
Cevap sahibi+1 yılAkreptir o :)
Soran+1 yılYok, yengeç. Akrep’lerle asla anlaşamam. Onların dertleri belli..
Cevap sahibi+1 yılSenin için sabır diliyorum abla ama eşine acı çektirme pişmanlık ne kaderini ne de peşini bırakmaz. Yaşadıklarının heyecanıyla olacakların hesabını yapamıyor olabilirsin ama dengeni kur. Muhtemelen o da senden hoşlanıyordur hamle gelirse kendini kaybetmemeni tavsiye ediyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 haklısın. Yok, kendimi kaybetmemem gerektiğinin ben de farkındayım. Her şeyden öte orası bir iş yeri ve bir anlık heyecanla olur da bana adım atarsa bir kaç kaçamak yemek, belki birazcık tensel temas olur. Sonrası da karşılıklı duyulacak utanca dönüşür, birbirimizin yüzüne bakamayız. En sonunda da olacağı biliyorum; ben çekeceğim acıya dayanamayıp işi bırakırım. :/ Yaş 20 olsa belki göze alınır ama bu yaşta bu kadar riski göze almak ne kadar doğru bilmiyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim abla iyi günler
Soran+1 yılİyi günler. 😊
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Seninle evliyken de başka heyecanlara kapılırsa; sen ne yaparsın?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayat bu.. 33 yaşındayım ve hiç evlenmedim. Hiçbir şeyin garantisi yok bu hayatta, duygularımızın da yok tabii.. Kapılırsa da oturup konuşarak yolları ayırırız. Dünya’nın sonu değil ki.
+1 yılSiz evli misiniz
116 Yorumla
Soran+1 yılHayır bekarım.
- +1 yıl
Unutun gitsin kendinize uygun birini bulun yuva bozmayın
- +1 yıl
Her şey kalp değil vicdaniniz ne diyor ona da baktınız mı
Soran+1 yılVicdanlık bir durum yok bence. Arada çocuk olsa vicdanımın sesini dinlerim ama sevgililerin ayrılması kadar normal bir evliliğin bitmesi. İmza bir şeyleri sonsuza dek bağlamıyor sonuçta. Gönül bu..
- +1 yıl
Aynısını eşiniz evliyken size yapsa yine bunu der misiniz
- +1 yıl
Daha önce hiç aşk yaşadınız mı peki bu neden böyle ani gelişti sizce
Soran+1 yılBenim hayatımda 5 yıldır kimse yok, önceki ilişkilerim de “yanımda biri olsun” düşüncesi ile devam eden şeylerdi. Daha önce aşık oldum diyemiyorum. Beğeni ile başlayan ilişkiler. En son birini görüp de kalbimin gümbürtüsünü hissettiğimde ortaokuldaydım. 😬
- +1 yıl
Ah abla uzun süren duygusal boşluk etkilemiş seni ☹️ ben de çok çektim aşk işlerinden 😂
- +1 yıl
Bu sitedeki tavsiyeler işine yarıyor mu peki 🤔 bir de rica etsem ekler misin beni bazen dertlesiriz çok sık olmayacak söz bazen günlük şeylerden konusuruz
Soran+1 yılAhah bilmiyorum ki ben bunu sormak için üye oldum. Instagram’da bir kaç psikoloğa yazdım, tabii ki mesajları açmadılar bile. Ben de erkeklerin görüşünü almak istedim. Mesela ben bu adamı sosyal medyadan ekleyim mi? Hem daha 5 gündür tanıyorum, hem de evli. Karısı ile fotoğrafı profil fotosu. :(( Hesabı da kilitli ve paylaşımlarını çok merak ediyorum. Daha doğrusu karısı ile olan ilişkisini merak ediyorum.
- +1 yıl
Bence eklerseniz kendinizi daha çok kaptırırsiniz ve olumsuz netice sizi üzer. Yapmayın derim
- +1 yıl
Onayladım isteğinizi teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılOlası.. Şu anda kocaman bir acaba var ama eklediğim zaman mutlu aile fotoğraflarını görürsem canım çok yanabilir. Ayrıca da eklemek istiyorsa kendi eklesin dimi :/
Soran+1 yılNe demek, ben teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
Aynen öyle bekle ekleme. Rica ederim 😊
- +1 yıl
Bu arada espri yapmıştım kalbin kirildiysa kusura bakma abla cidden komik olur belki biraz moralin bozuk gülersin diye düşündüm. Neyse iyi geceler umarım ömür boyu sağlıklı, mutlu ve huzurlu olursun 😊
Sana karşı boş olmadığını nasıl anladın?
050 Yorumla
Soran+1 yılBirebir kaldığımız zaman ve konuşurken yüzü kızarıyor. Ayrıca sohbet ederken de bir şekilde temas etmeye çalışıyor. Ben çok anlamam, o yüzden buraya üye olup sadece erkeklerin fikrini soruyorum. İlginizi çeken birine nasıl yaklaşırsınız?
Soran+1 yılÖğlen arasında yemeğe beraber çıkıyoruz zaten. Ama 3-5 kişi, topluca. Sadece her seferinde ya yanımda ya da karşımda oturuyor. İş çıkışı da belli bir yere kadar yolumuz bir, ikimiz yürüyoruz. Belki önümüzdeki haftalarda iş çıkışı bir şeyler içmeye davet eder (pek sanmıyorum ama🥺) daha ilk haftamdı.. Hoş, bugün ben imada bulundum. Herkes eğlenmeye çıkıyor biz niye evlere dağılıyoruz, yaşlı mıyız biz dedim. Sadece gülmekle yetindi. 😅
Soran+1 yılYok be daha neler. Kaç yıllık evli olduğunu bilmiyorum ama yeniyse bile kurulmuş bir yuva var ve hiçbir erkek heyecan için kurulu düzenini bozmaz. Bunun farkındayım. Ha ama benimle aynı heyecanı duyuyorsa ve de karısı ile olan ilişkisi “alışkanlık”a dönmüşse inşallah boşanır. Çünkü adam kendini anlattığı zaman yok artık bu kadar da aynı olamayız diyorum içimden. Benim erkek versiyonum.
Soran+1 yılOrtada devam edeceğimiz bir şey yok ki :) ama evlilik düşünmeyen biri olduğum için sanırım kaçamak bi arkadaşlığı kabul edebilirim. Onun yanında olmak güzel, özel bir şeyler yaşamaya gerek yok. İş çıkışı bir yerlerde bi saatlik kahve dahi içsek yeter bana.
Soran+1 yılBen kolay kolay evlenmem zaten. Evleneceğim zaman “evet gerçekten ben bu adamla her şeye varım” demem gerek. Geçici bir heyecanla o yola girilmez. Cinsel çekim yok şu anda, ki zaten genel anlamda libidosu yüksek biri değilim. İmkanım olsa sarılmak ve bi süre öylece kalmak isterim. Hepsi bu. Ama onu yapmaya teşebbüs edersem, ertesi gün de istifa etmeyi göze almalıyım. Çünkü “ dur ne yapıyorsun, ben seni o gözle görmüyorum” gibi bir cevap beni yerin dibine sokar da geri çıkarmaz. 😄
Soran+1 yılAhahahahah aynı cümleyi o da sarfetti bugün bana karşı. “Sen çok tehlikelisin” halbuki görüp görebileceğin en çekimser insanım ben, ne tehlikesi yahu. Kafamda planlarım ama adım atamamki..
Soran+1 yılDeğilim, 3 senedir de işsizdim. Tam istediğim şartlarda bir iş buldum derken bu da yanında eşantiyon oldu maalesef. Ve tabii ki bu acabanın peşinde işimi kaybetmeyi göze alamam. En doğrusu akışına bırakmak herhalde..
Soran+1 yılYok be dokunmaya çalışıyordan kastım metroya binerken ya da merdivenden çıkarken hafifçe yol vermeye çalışır gibi belime dokunması. Hanii “gel geç” der gibi… Adamın gözlerine bakınca yüzü kızarıyor, öyle kötü bir niyeti olacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılAhaha keşke öğreneceği bi ilişkimiz olsa :) ayrıca sen naptın ya fazla mı korku filmi izliyorsun, adamın karısı öldürecek kadar deli değilim herhalde. Benim derdim birlikte olmak, cezaevine girmek ya da katil olmak değil.
Soran+1 yıl33 yaşında bir insanın bu zamana kadar sevgilisi olmamış olabilir mi? Tabii ki oldu ama 5 senedir hayatımda kimse yok. Biraz fazla mükemmelliyetçiyim. Hayatıma girmek isteyen herkesin dış görünüşüne bi kulp taktım. Ama gel gör ki her sabah yolunu gözlediğim adam şu yaşıma dek asla dönüp de bakmayacağım bir tip. Kısa boylu, hafif de olsa göbekli vs. :) Enerji diye bir şey gerçekten varmış, çekim gücü.
Soran+1 yılHer kadın çocuk yapmak zorunda mı yahu? Ben çocuk sevmiyorum. Onu büyütecek tahammül yok bende.
Soran+1 yılAslında kendimle de çok barışık değilim, takıntılarım var. Herkes çok güzel olduğumu söyler ama ben kendime karşı da acımasızım. :) Neyse.. Mükemmelin peşinde değilim zaten şu an. Heykel gibi bir adamla olmaktansa bu çocuksu heyecanı yaşatan adamla olmak daha tercih edilebilir.. Ama içimden bir ses kendini kandırıyorsun kızım diyor. Belki de adam beni sadece sıcakkanlı bir iş arkadaşı olarak görüyor, bilmiyorum. Sosyal medyadan eklemek istiyorum, aile hayatını görmek adına ama kabul etmezse diye de endişe ediyorum. Sonuçta evli, karısı kıskançsa belki instagramına giden isteklere karışıyordur. Ki gözlemlediğim kadarı ile kısıtlayıcı despot bir karısı var
Soran+1 yılÜzüleceğim kesin. Bundan yıllar önce, ki o zamanlar müzisyen / tiyatrocu takıntım vardı.. Bir grubun gitaristi ile yazışmaya görüşmeye başladım, sevgilisi vardı ama ayrılacağını söylüyordu.. Sonuçta ayrılmadı ve üzülen taraf ben oldum.
Adam istiyor olsa bile boşanmak kolay değil hele de karısı bir başka kadının varlığını öğrenirse işi olabildiğince uzatır, eminim. Yani ben olsam öyle yapardım. :))
Siz evli misiniz?- +1 yıl
Benim de takimtilarimda vardı
Örnek arkadaş dediğin şöyle davranır böyle davranır bir mukemmelliyetcilik
Herkeste bir kulp ve kötü yön bulma
Baktım hiç arkadaşım kalmamış :)
Kendi kendime sen kimsin mükemmel misin hayır
Evet düzgün yaşamaya çalışan biri
Mükemmel değildim bunun farkına vardığında biraz rahatladimim
Soran+1 yılArkadaş konusunda da öyleyim maalesef. Bu paylaşımım beni ne kadar “basit” gösterdi bilmiyorum ama kardeşim dediğim kızların çoğu zaman içinde para avcısına dövüştü. Erkeklerin tipine, kişiliğine, zekasına değil direkt arabasına, mesleğine, evine bakar oldular. Ben öyle biri değilim, asla da olmadım. O yüzden bu duruma gelen arkadaşlarımın ne yaşam tarzları ne de muhabbetleri bana uymamaya başladı ve kendimi soyutladım hepsinden. Ben erkek muhabbetine daha kolay uyum sağlıyorum bu arada. Bi erkek için “kafa kızımdır” :) ofiste de tek kadın benim bu arada, hepsi ile “hacı naber ya” moduna girdik ama işte bir tanesi.. Ah o bitanesi.. 🙈
Soran+1 yılBir soru; madem evliymişsiniz, böyle bir durumda siz ne yapardınız. Ofiste bir kız başladı, çok eğlenceli, sizi güldürüyor, size kahve vs getiriyor ve de açıkça ilgisini belli ediyor. Heyecana kapılmaz mıydınız? 🙄
Soran+1 yılYok :) gitaristte yaşadığım şey ünlü birini elde etmeye çalışma durumuydu. Ergen özgüvensizliği diyelim. Aşık değildim, beğenmiyordum bile. O zamanki aklımla o bir başarıydı benim için. Genç kızları ve sahne ışıkları altındakileri tahmin edersiniz.
Soran+1 yılAhah yok diğer çocuklarla o muhabbete bağladık :) çünkü bir tanesinin bana alenen bir ilgisi ve yakınlaşma çabası var, önünü kesmem lazım. O sebeple hepsi hacı, o can. 😂
- +1 yıl
Anladım
Ben yalan yok
Her erkek gibi hoşuna gider.
Ancak burdada takintilarim devreye girer
Kendimi uzak tutardım
Ama nedeni ahlaki bir olgunluk değil
Takıntı işte aldatmaz insan evli olduğu insanı
Birde çocuk var bonus olarak
Ona her konuda örnek olnaliyim çabası
Bir de bende hoş sohbet ettiğim biriyle cinsel istek bir süre sonra kaybolur
Soran+1 yılÇocuk varsa durum çok sıkıntılı zaten. Benim bahsettiğim kişinin çocuğu yok, ki olsa asla böyle bir şey düşünmezdim.
Benim babam da flörtöz bir insandı ki hala da öyle.. Çocukken evde çıkan kıskançlık kavgaları ile büyüdüm. O duruma asla sebep olmam. Ama evli bir adam, bir başkasına ilgi duyuyorsa da karısını çok da sevmiyordur bence. O evde cepte durandır sadece. 🙄 Bu arada iyi geceler yazmıştınız, tutmak istemem sizi. Sohbet için çok teşekkürler.
Soran+1 yılAhaha eyvah eyvah :) bahtsız bedevi değil, beceriksizmişsiniz. Kendi adını ve fotoğrafınızla mı açtınız yahu Tinder’ı. Büyük cesaret. :)
Soran+1 yılYine de yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. İyi geceler dilerim.
Soran+1 yılHaklısınız. Parası olanın karısı da bir gözünü kör, bir kulağını sağır ediyor zaten. Bunda var mı ben de bilmiyorum, işçi sonuçta. :)
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen evliliğin?
014 Yorumla
Soran+1 yılBen bekarım.
Soran+1 yılAçıkca da soramam ki. Ya da kendi duygularımdan bahsedemem. Eğer tek taraflıysa aynı ofis ortamında rezil olduğumla kalırım.
Nasıl bir yol izleyebilirim?
Soran+1 yıl🙄 dün akşam metroya yürürken, “insanlar eğlenmeye gidiyor, biz koştur koştur eve gidiyoruz. Yaşlı mıyız neyiz? Hele sen aman geç kalmayım paniğindesin” gibisinden laf soktum 🤪😂 olur mu?
Soran+1 yılEhehe ama burada roller değişmiş, koşan taraf ne yazık ki evli bir adamın enerjisine kapılan kadın. :)) Aslında onu koşturmam lazım ama bende de hiç öyle taktikler yok. 🤭 Anlatırsan dinlerim valla. 🤓
Soran+1 yılKonu aşk tabii ki ama bi de toplumun gözünde bazı değerler var ya… Üstüne bir de iş ortamı olunca. İş yerinde değil de farklı bir ortamda tanımış olsaydım evli mevli dinlemez açık ederdim hissettiğimi, çünkü duygularını gizli yaşayan biri değilim. Ne sevincimi, ne öfkemi, ne aşkımı.. Ama iş ortamı olması bel büküyor. Böyle çok “göze parmak” şeklinde olmayan ama aklında da “acaba” uyandıracak bir şeyler yapmam lazım. Ama ne bilmiyorum. O yüzden de siz değerli beyefendilerin 🤓 yorumlarına açtım soruyu. Şu kızcağınıza bir iki öneride bulunsanız ya. 🫢
Soran+1 yılKesinlikle her kelimesine katılıyorum. İnsan bir çok şeyi yaşamadan anlamıyor. Bu gibi konularda ben de çok büyük konuşurdum ama başına gelince ve kendini bilince biraz daha ılımlı davranmak gerekiyor sanırım. Ofisteki tek kadın benim, geçen bir öğlen arasında çocuklar evli adama yaklaşan yakın için amacı ya “fuckbody” olmaktır ya da “adamın parasını yemektir” gibi yorumlarda bulundu. Ama ben neredeyse aseksüelim ve ölsem kendi hesabımı başkasına ödetmem. Değil parasını yemek… Önyargı ve akabinde gelen acımasız infaz kötü..
Soran+1 yılYanii iş yerimizde aslında kimse kimsenin üstü değil ama iş görüşmesine gittiğim zaman bahsettiğim çocuk patronla birlikte görüşmeye girmişti.. Hepimiz eşitmişiz gibi davranılsa da bir yetki söz konusu sanırım. Hoş kendisi de henüz 8 aylık bir eleman ama en azından benim gibi 1 haftalık değil. :))
Başka şeyler duymadım ama erkeklerin konuya yaklaşımını merak ediyorum. Üşenmez ve anlatmak istersen seve seve dinlerim. Dur seni ekleyim. :)
Hic bir erkekle bir sey yasadinmi
00 Yorumla
+1 yıloyle diyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bakem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem