https://youtu.be/GdRdK-lJwW4?si=1QpZqxXEqrZenr9Y
Sırf bu şarkı için bu soruyu sordum ya yıllardır dinliyorum hiç mi eskimez ya bu şarkı motivasyonu düşünenlere tavsiyem tekrara bastım kulağımda son ses oynicam az kaldı 😂😂😂😂😂🙈
https://youtu.be/GdRdK-lJwW4?si=1QpZqxXEqrZenr9Y
Sırf bu şarkı için bu soruyu sordum ya yıllardır dinliyorum hiç mi eskimez ya bu şarkı motivasyonu düşünenlere tavsiyem tekrara bastım kulağımda son ses oynicam az kaldı 😂😂😂😂😂🙈
Hayır bende sadece kendi düşünceme göre yaşarım banane elalemden elalem kim :D :D
Vazgeçtim, gözlerinden
Vazgeçtim, sözlerinden
Bir ah de yeter
Sessizce, kimsesizce
Gönderdim dudaklarımı
Öpme al yeter
Hiç tanımaz tenim ellerini
Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini
Ah bu koku, bu ten bu dokunuş
Ah bu delilik sarsar bedenimi
Yok olmak, amadır şimdi
Vazgeçtim, gözlerinden
Vazgeçtim, sözlerinden
Bir ah de yeter
Sessizce, kimsesizce
Gönderdim dudaklarımı
Öpme al yeter
Hiç tanımaz tenim ellerini
Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini
Ah bu koku, bu ten bu dokunuş
Ah bu delilik sarsar bedenimi
Yok olmak, zamanı şimdi
Allah'tan sonra korktuğum şeydir.
Nasreddin hoca ile oğlu birgün kasabaya gidecek. hoca eşeğe biniyor, oğlu da yürüyor. Yolda bir kişiye rastlıyorlar, rastladıkları kişi:“utanmıyor musun hoca?” diyor“kendin eşeğe binmişsin, küçücük çocuğu yürütüyorsun.”
hoca:“doğru yahu”diyor ve kendisi eşekten inerek oğlunu eşeğe bindiriyor. bir süre sonra yine bir kişiye rastlıyorlar, o kişi de oğlanı azarlıyor:“yaşlı başlı baban yürürken sen eşeğe binmeye utanmıyor musun?”diye.
bu kez ikisi birlikte eşeğe biniyorlar ve bir köyden geciyorlar. köy eşrafı:“sizde hiç insaf yok mu yahu, ikinizi birden zavallı hayvancık nasıl taşısın?”diyor. bunun üzerine ikisi de eşekten iniyor ve yürümeye başlıyorlar ve yine birine rastlıyorlar, eleştiri yine ansızın geliveriyor:“sizde hiç akıl yok mu, eşeğe binsenize,” deyince, hoca oğluna “gel,” diyor “tut şu eşeği”. ikisi birlikte eşeği sırtlarına alıp kasabanın yolunu tutuyorlar." Yani ne yapılırsa yapılsın elalem yinede eleştirisini bir şekilde yapacaktır. Önemli olan benim yaptıklarımdan ne denli mutlu olup, olmadığım
Helal üşenmeden yazmışsın emeğine sağlık
Elalem ne der diye yaşanır mı ya banane milletten onlar hakkımda ne düşünüyorsa düşünsün umrumda olmaz kimsenin mutluluğu veya mutsuzluğu için yaşayamam kendime kendi mutluluğuna bakarım ben herkese değil herkes bana uysun o kadar o zihniyetteki insanlardan da nefret ederim
Hep istediğim gibi yaşadım, yeri geldi üniyi bıraktım, yeri geldi Bi günde tüm hayatımı terk edip şehir değiştim başka bi düzen kurdum. Paramı çatır çatır batırdım, tekrar düze çıktım, canım ne isterse yaptım ve rahatım, boş ver elalemi:)
Ben okurken neden merak sardım bunlara😂🙄
Para batırma olayı acayıp sardı 😂
Sen beni anlamadın merak sardım derken benimde yapasım geldi yani😂😂
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Hayır, hiç umursamıyorum, Rabbim ne der diye düşünürüm sadece, alayının canı cehenneme! 😅
İnsanlar, elalem hep konuşur, herkes bir şeyler der, insanlar nasıl olduğunuza, olduğumuza ne kadar iyi olduğumuza bakmazlar, yaptıklarımız iyilik meleği dercesine olsada onlar sadece işlerine gelene bakarlar ve işlerine geldikleri kadar iyi oluruz! 😅
hayır dersem bu soruya cevap vermemem gerekirdi evet dersem öyle değilim resmen paradoksa girdim
😂😂😂🤦🏻🙄
Yoooo hiçte bile keyfime bakarim agzi olan konusup durur zaten ohoo ben onlarin dediklerini kafama taksam vay halime benim
Hem onlar kimki kafami boş yere yorayim
3 sey güzel
Ben keyfim ve kahyasi😄😂
Hayır. El aleme, insanlara veyahut çevreme bakmam. Ben yaratılmışları razı etmek için değil, Yaradanı razı etmek için yaratıldım. İnsan kalabalığı için doğru yoldan ayrılmam. Hayatımı onlara göre şekillendirmem.
Türkiyede yaşamanın yegane unsuru "elalem" ya da "desinler" için yaşamaktır.
bunları yapmıyorum diyen yalan söylüyordur. ben yapmıyorum diyen instagram adresini yazsın 2dkda kanıtlarım
Elalem ne der şarkısı budur
https://www.youtube.com/embed/4AyrskQ7SqcÇoğu zaman evet ama bazı zamanlar da eyvallah etmem
Çok elalem yancısı değilim ya çoğu kültürümde yok benim mesela 7 yıl falan önce aşağı yukarı çoğu misafirle oturmazdım bile kimsede bir şey demezdi iyi bir aile olunca veya hafif bir umursamazlık olunca pekte elalemi takmıyorsun açıkcası.
Zaten Elalem neler neler diye diye kimseye özgürce yaşayamıyor Aslında el alemin de çok umrunda değiliz
En sinir olduğum şeydir, özgür düşüncem bunu umursamadı hiç :)
Asla. Elalem kendisine baksın onlar için yaşamıyorum bu hayatı
Umurumda olmaz
Elalemi tanımıyorum.
Elalemi iplemem
Öyle kötü bir huyum var
Başkaaına göre yaşarsam ben yaşamış olmam galiba
El alem kim köpek 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?